به ما كه اينقدر خوشگل راهنمايي نميكرد! تو رو به خدا نگاه كن! آخر خودم عكس گذاشتم! ولي جواب ندادند.نوشته شده توسط princes
![]()
به ما كه اينقدر خوشگل راهنمايي نميكرد! تو رو به خدا نگاه كن! آخر خودم عكس گذاشتم! ولي جواب ندادند.نوشته شده توسط princes
![]()
با سلام کسی چندتا عکس از این بازی نداره اینجا نشون بده؟
سلام پرنسس جان
من فكر كردم شما به جواب امين جان عمل كردي و مشكلت حل شد. به خدا تنها كاري كه بايد بكني اينه كه كاري كني كه اين سوسمارا جلوي در بتركن. مي خواين من عكس همون قسمت رو بذارم كه ببينين كه وقتي اونا مي تركن در هم مي تركه؟ من صبر مي كنم اگه تونستين رد بشين كه هيچ. اگه نتونستين من سيو قبل و بعد اون رو ميذارم. اين هم از عكسا كه از اون قسمت از بازي گرفتم:
فكر نكنم ديگه چيزي از قلم افتاده باشه تو اين عكسا.
××××××××××××××××××××××
مجتبي جان اين هم لينك ديدن عكسهاي بازي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر
Last edited by marge_moosh; 28-11-2005 at 14:57.
آقا مهدي مرسي!
لطفا سيو بعد از اين مرحله رو برام بذار...../ آقا مهدي من هر چي به اين ميزنم فايده نداره! چطوري بهش بزنم؟ آخه من روي هارد بازي رو شروع كردم.كار خاصي بايد بكنم يا نه؟ هر چي ميزنم فايده نداره!
![]()
Last edited by princes; 28-11-2005 at 14:36.
سلامنوشته شده توسط princes
اين سيو:
فكر كنم اشتباه شما اينه كه عوض اين كه بزنين سوسمارا بتركن جلوي ديوار، دارين خود ديوار رو ميزنين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال اگه از اين سيو استفاده كنين مشكل حل ميشه.
تشكر
سلام ...
بعد از اينكه آخرين پست رو دادم و قرار شد امين جان جوابو بده اكانتم تموم شد ... اين بود ديگه مزاحم نشدم !
همون روز مسير رو پيدا كردم ! ( چه شاهكاري ! )
الان رسيدم به اونجايي كه ساعت شنيه بودش ... در بالاي ساعت شني هم باز شد و گمونم راهي مرحله جديد شدم !
حال ميده ها !!!!!
سلام
يه كاري مي خوام راه بندازم.![]()
كارهاي جالبي كه تا حالا تو شاهزاده ايراني كردين رو بگين. اول شما بگين بعدش من مي گم.
تشكر
من مي خواهم برم به برج اول كسي مي دونه از كجا
در ضمن برج دوم رو رد كردم
هركي بلده بگه
قربان شما
وحيد
راستي يكي دوتا لبه هم هستن كه مي شه ازشون پايين رفت ولي بالا نمي تونم برگردم راه ديگه اي هم ندارم
مي خواستم بدونم كسي هست كه بتون بدو بالا رفتن از ديوار اين لبه ها رو بگيره
اخه از ديوارم بالا نمي ره![]()
سلام وحيد جان
لطفا يه خورده بيشتر توضيح بده. من نفهميدم. منظور شما از برج دوم همون قسمت فعال سازي چرخ دنده هاست؟
اگه ميشه يه عكس بذارين خيلي خوب ميشه.(Print Screen رو بزنين تو مسير بازي عكس ها ذخيره ميشن).
بقيه
كسي چيزي نداشت كه جالب باشه؟ باشه اولشو من ميذارم. من تونستم داهاكا رو تو 1 دقيقه و 45 ثانيه بكشمكسي بهتر از اين ركورد داره؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)