سلام خدمت دوستان.
مي خواستم بدونم اين گوشي يه دفترچه راهنماي فارسي بصورت pdf يا حالا به هر شكلي نداره.
اگه داره لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
سلام خدمت دوستان.
مي خواستم بدونم اين گوشي يه دفترچه راهنماي فارسي بصورت pdf يا حالا به هر شكلي نداره.
اگه داره لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
umts همون ارتباط تصویری هست
pdf هم میتونی بخونی با این برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفاصله بین orوg رو بردار
آقا اين گوشي من شنيدم كه سيستم عامل نداره يعني نميشه روش برنامه نصب كرد ؟؟؟
سیستم عامل نداره
ولی جاوا هست
یعنی شما می تونی برنامه جاوا روش بریزی
برنامه های سیمبین و... نمیشه
سلام من این گوشیو یه هفتس گرفتم با قیمت 265000 از اصفهان
از این گوشی یه چیزای در اوردم
گوشی خیلی حساس .اگه دیدین گوشی قاط زده ینی ارور مرور بی خودی میده یا مثلا مموریو نمی خونه گوشیو یه بار خاموش روشن کنید درست میشه
به هر نحوی اگه ارتباط گوشی با مموری قطع شه هر گونه تنظیماتی که به مموری مربوط میشه به حالت پیش فرض کارخونه بر میگرده
مثلا اگه شما یه اهنگ رو مموری رو برای زنگ انتخاب کردید و گوشیو خاموش کردید یا در پشتشو بز کردید اهنگ زنگتون به حالت پیش فرض کارخونه بر می گرده این ینی این که باید دوباره تنظیم کنید
کسی اگه نظری داره یا چیزی کشف کرده بفرسته
مگه ممکنه ؟!!!!! این که یعنی افتضاح ! بعید میدونم ... من 3110 کلاسیک دارم ... اونم جاواس ( البته نسخه ی 4 ) ولی همچین مشکلی نداره ! دوستان دیگه هم به همچین مساله ای اشاره نکردن ! ولی این خیلی مشکل جدیی میتونه باشه اگه وجود داشته باشه ! البته در مورد 3110 هم اگه به کامپیوتر وصلش کنم ( تو حالت دیتا ترنسفر ) این اتفاقی که شما گفتی میفته و تنظیماتی که بر اساس مموری بوده ( تم یا رینگ تون یا ... ) پاک میشه !مثلا اگه شما یه اهنگ رو مموری رو برای زنگ انتخاب کردید و گوشیو خاموش کردید یا در پشتشو بز کردید اهنگ زنگتون به حالت پیش فرض کارخونه بر می گرده این ینی این که باید دوباره تنظیم کنید
سلام
چرا دوست عزیز من اشاره کرده بودم.
از من هم همین مشکل رو داره.
تازه دیروز گوشیم افتاد زمین ترک بر داشت.![]()
می شه از طریق نرم افزار بلوتوث این گوشی رو از کار انداخت؟
مثلا از منو حذفش کرد یا کاری کرد که یک طرفه (فقط ارسال) بشه یا کاری کرد که وقتی می خوای روشن کنی Error بده یا هر راه دیگه؟؟؟
از کار انداختن رو نمیدونم
ولی میتونی بلوتوثتو مخفی کنی
برو توی قسمت bluetooth و بعد Visibility
اونجا میتونی مخفیش کنی
تفریبا میشه گفت غیر فعال دیگه چون بقیه نمیتونن پیدات کنن
یک طرفه کردن چی؟
فقط ارسال...!
من آن هستم!
Last edited by san206; 22-04-2008 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)