هر چي گشتم نبود (پاساژ سهند)
من تبريز هستم كسي از بچه هاي تبريز مي دونه كجا ميفروشن
هر چي گشتم نبود (پاساژ سهند)
من تبريز هستم كسي از بچه هاي تبريز مي دونه كجا ميفروشن
منم تو اصفهان هر چی میگردم نیست
خدا بگم چکارشون کنه
من بازی رو خریذم برم ببینم چیه!
تو قم که اومده تو جاهای دیگه هم باید باشه!
لطفا یه توضیحی بنویس اینجا ببینیم بخریم یا نه!من بازی رو خریذم برم ببینم چیه!
منم خریدم .... پارسا جون کجا آورده بود من از جواد خریدم ......
دارم نصب میکنم ... راستی من از یکی شنیدم 2 تا دی وی دی بود ولی برا من 1 دی وی دیه ........ نکنه ناقص باشه ...؟
راستی کسی یه راهنمایی چیزی نداره ....مثه walktrough .....
نه بابا 6 گيگ جا ميگيره دو دي وي دي نميشهمنم خریدم .... پارسا جون کجا آورده بود من از جواد خریدم ......
دارم نصب میکنم ... راستی من از یکی شنیدم 2 تا دی وی دی بود ولی برا من 1 دی وی دیه ........ نکنه ناقص باشه ...؟
راستی کسی یه راهنمایی چیزی نداره ....مثه walktrough .....
خب خیالم راحت شد .....
کسایی که بازی می کنن تا حالا نکته ی باحالی کشف نکردند ..... من الان تازه اومدم تو خشکی .....
تو مرحله خشکی باید چیکار کنیم ... چقدر بازیش گنگه .... نکنه تو این مرحله فقط باید هی شکار کنیمو بخوریم .. ؟
آخه اینجوری که نمیشه ... بازیش خیلی ایزیه ( راحته ) ......آیتش چه جوری درست کنیم ...
Last edited by brain; 10-09-2008 at 15:56.
مرحله ی سلولی چقدر زود تموم میشه!
به این راحتی هم که نیست....شما میتونی با یه سری از همسایه هاتون دوست باشین و از کمکشون استفاده کنین و یه سری دیگه رو منقرض کنین!
منو باش فکر کردم بازیش چقدر خفنه .... شما وقتی نقدشو میخونی فکر میکنی چی چی هست ولی تو بازی اصلا اونجوری نبود ...
اولش که رفتم تو بازی همه چی باحال شروع شد ....مرحله اول که سلول هستیم خیلی باحاله ... بعدش تو خشکی که یواش یواش دلره رو به بدی میره ....فقط میتونی شکار کنیو بخورییا اینکه با همسایتون شعر بخونید و برقصید ووشاید الان بگید چه بامزه ولیکم کم براتون خیلی تکراری میشه ...... بعدش میره تو مرحله قبیله ای که اونجا به افتضاح شدنه بازی اضافه تر میشه .... چندتا قبیله ی دیگه تو نقشه هستن ( صورتی - قرمز و ... ) که شما در عرض 3 سوت خونه اصلیشونو که خراب کنید بازی تموم میشه ....بعدش میریم قسمت بعدی که اونجا من دیگه حالم از بازی بهم خور اومدم بیرون ..... بازیش خیلی آسون بود خیلی باید میزدن 10 - سال نه 10 + ............
آقای ویل رایت گفته بود که تو این جهان هستی که بازی میکنید انقدر نکات ریزی وجود داره که همه رو نمی تونید کشف کنید ...ماکه فعلا چیزی ندیدیم ..... شما اگه دیدید به ما هم بگید ..... به نظر من فقط آنلاینش حال میده ..........
من فقطو فقط با مرحله سلولیش خیلی حال کردم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)