من بعيد مي دونم پول بگيرن.
اگه اونها بابت ----H پول ميگيرن باشگاه ها هم بابت پخش بازي از شبكه ها پول ميگيرن!!!
من بعيد مي دونم پول بگيرن.
اگه اونها بابت ----H پول ميگيرن باشگاه ها هم بابت پخش بازي از شبكه ها پول ميگيرن!!!
مثل اینکه بعضی ها اصلا" توی باغ نیستند
یعنی واقعا یکنفر هم تو ایران یکی از این گوشیها نداره تا بیاد بگه اصلا چجوریا هست؟
شما اگه سوالی داری بپرس تا
جوابتونو بچه ها بدن
البته نه اینقدر کلی (اصلا چجوریاست !)
نه سوال خاصی ندارم
فقط میخوام بدونم کسی آزمایش کرده ببینه اصلا کیفیت خوبی داره یا نه؟
باطری رو میخوره یا نه؟
در حال حرکت یا توی فضاهای بسته کار میکنه یا نه؟
آخه میدونید که حرف اینها رو نمیشه جدی گرفت
سلام دوستان
اولاّ سال جدید خورشیدی رو به همتون تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت برای ایران و ایرانی و شما برو بکس p30world باشه
دوماّ که این تچنولوجی که در موردش گرد و خاک کردین غریب به یک سال هست که به صورت آزمایشتی داره فعالیت میکنه و پدر هرچی مغز و اعصاب هم بوده در آورده.
آخه میدونید که اینم مثل امواج موبایل یکمکی در دسره ولی اگه افراط نشه ایراتی نداره....یعنی اینکه بجای تقویت میان تعداد دکل هارو افزایش میدن
حالا در مورت کیفیت باید بگم که ایول داره
دوستان احیانا در مسیر محل کار به خونه یا بلعکس و یا در مترو متوجه فروش فیلمهای (استغفرالله) dvd original
نشدن!؟ اگه خریده باشید و دیده باشید حتما کیفیت اونو تحسین کردین چون حرف نداشته. خب اینم همینه دیگه
البته من با مدل usb کار کردم و با لپ تاپ. با یک آنتن کوچیک تلسکوپی و در محوطه باز مثل آینه میگیره.
و تا آخرین بار که من سرچ کردم فقط 3 کانال میگرفت بعضی اوقات هم پرس تی وی و جام جم هم اضافه میشد.یه وقت هایی هم کانالهای رادیو سراسری و جوان. اما از هرچی بگذری از کیفیتش نمیشه گذشت که حرف اول و آخر رو میزنه
پیشنهاد میکنم واثه pc هاتون برید بخرید ولی باید قبلش یسری توضیحات از تو اینترنت سرچ کنید تا مغازه دارا به جرم خرید و فروش کالای قاچاق گیرتون نندازن چون بیچاره ها از پیشرفت خبر ندارن.
بازم سوَُِّالی بود در خدمتم....
سلام داداشسلام دوستان
اولاّ سال جدید خورشیدی رو به همتون تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت برای ایران و ایرانی و شما برو بکس p30world باشه
دوماّ که این تچنولوجی که در موردش گرد و خاک کردین غریب به یک سال هست که به صورت آزمایشتی داره فعالیت میکنه و پدر هرچی مغز و اعصاب هم بوده در آورده.
آخه میدونید که اینم مثل امواج موبایل یکمکی در دسره ولی اگه افراط نشه ایراتی نداره....یعنی اینکه بجای تقویت میان تعداد دکل هارو افزایش میدن
حالا در مورت کیفیت باید بگم که ایول داره
دوستان احیانا در مسیر محل کار به خونه یا بلعکس و یا در مترو متوجه فروش فیلمهای (استغفرالله) dvd original
نشدن!؟ اگه خریده باشید و دیده باشید حتما کیفیت اونو تحسین کردین چون حرف نداشته. خب اینم همینه دیگه
البته من با مدل usb کار کردم و با لپ تاپ. با یک آنتن کوچیک تلسکوپی و در محوطه باز مثل آینه میگیره.
و تا آخرین بار که من سرچ کردم فقط 3 کانال میگرفت بعضی اوقات هم پرس تی وی و جام جم هم اضافه میشد.یه وقت هایی هم کانالهای رادیو سراسری و جوان. اما از هرچی بگذری از کیفیتش نمیشه گذشت که حرف اول و آخر رو میزنه
پیشنهاد میکنم واثه pc هاتون برید بخرید ولی باید قبلش یسری توضیحات از تو اینترنت سرچ کنید تا مغازه دارا به جرم خرید و فروش کالای قاچاق گیرتون نندازن چون بیچاره ها از پیشرفت خبر ندارن.
بازم سوَُِّالی بود در خدمتم....
سال نو شما هم مبارک
ممنون از اطلاعاتتون
راستی این دستگاهیکه میگید برای PC بخریم چنده ؟ چقدره ؟
البته من سمنان هستم و ....
ولی خواستم قیمتش رو بدونم !!!
قربونت
عزیزم تکلیف تهرانش هنوز معلوم نیست البته گفتند که سال 87 به شهرستانها توسعه پیدا میکنه
من یک مدل زی سایبر یا همون زولتریکس که هم tv analog بود هم ----th خریدم 38 تومن اما با کلی دردسر گشتم تا همچین چیزی پیدا کردم. ولی حالا که صدا سیما خبر رسانی کرده حتماّ راحتر پیدا میشه
من از پاساژ نور تهران خریدم.
ضمناّ --- t اولی رو روی لپتاپم داشتم asus
توی بازار علاءالدین هم یک سری کارتهای express --- t h مخصوص نوت بوک دارن.
Last edited by ~mohammad~; 24-03-2008 at 23:19.
کسی اطلاعات جدیدی از زمان ارائه شدن این سرویس توی شهر های دیگه داره؟
چون توسعه این سیستم
دست صدا وسیا هستش
بسیار سرعت توسعه اش بیشتر از کار های مخابرات هستش
چون صدا وسیما ید طولایی در راه اندازی انواع شبکه داره!!
گفتن تا اواخر سال در شهر های بزرگ راه میافته سپس باقی شهرها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)