.....فعلا که فقط لاوستار داره
اونم که قهر کرده.........
کاشکی یکی اسم قفل رو حداقل پیدا کنه
اینجوری احتمل زیاد توی اینترنت گیر بیاد
.....فعلا که فقط لاوستار داره
اونم که قهر کرده.........
کاشکی یکی اسم قفل رو حداقل پیدا کنه
اینجوری احتمل زیاد توی اینترنت گیر بیاد
ای بابا چه ماجرای داریم اااا چرا قهری کرده ؟؟؟؟؟ حالا حالا ما باید بریم و بیایم نه ؟؟؟
ژولی عزیز سلام تو از کجا می دونی که لاوستار داره این قفلو
اگه داشته باشه که حتما بهمون کمک میکنه مگه نه ؟
کاش داشته باشه
ASPI ?? What are it?
Its basically what a lot of programs use to access your optical drives. The main three out there are Adaptec 4.60, Adaptec 4.71, or ForceASPI 1.7, I recommend the ForceASPI. It works so well with all OS, it solves a lot of problems by using it. And you don't need any adaptec software on your pc or anything, that's why its callled "force."
answer
This is not completely true: what ForceAspi does, is installing the Adaptec Aspi layer. The original Adaptec software checks if you're allowed to use their software. If not, the software will not be installed. When you use ForceAspi, it 'forces' the Adaptec software to install anyway. So, it is in fact a ---- and you still use Adaptec software, but without a license.
answer.
True true, but I only tell from experience, I used to use Adaptec 4.60 and 4.71 in WinXP, trying to switch between em but my CD-RW disc recognization problem just can't be solved. So finally I tried ForceASPI 1.7, and it works. I've given this suggestion to a lot of ppl, especially ones with Win2k/XP, and it just solves the problem, only some of the time of course, but there is still results, and they speak for themselves
question
Where would I get the ASPI code you recommend?
What code? If you mean the ForceASPI installation file, the link is up there. If you want more info, its also there. If its something else, try the second link, google will lead you to the answer.]
فکر می کنم این چیزی که ما دانلود کردیم و می خوایم باهاش قفل بگذاریم هیچی نیست جز یه درایور![]()
دقیقا این عکس یه فایلی که ما دانلود کردیم و فایل اصلی که درایور هست
Adaptec ASPI
![]()
دوست عزیز این چیزی که شما دانلود کردی درایور Aspi هستش که واسه کار ما لازمه همین ربطی به قفل نداره این درایور باعث میشه که سیستم توی کاریی که به سیدی رام یا دیویدی رام مربوط میشه از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار باشه
البته واسه بعضی برنامه ها هم مورد نیاز هستش از جمله Cdrwin V 4 و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by stardust; 12-04-2008 at 06:06.
سلام استارداست عزیز
خودشون در صفحات قبلی گفتن گیر آوردن و دارن آموزش براش درست میکنن ولی فکر کنم اشقیا رای ایشون
رو زدن
البته نظر من اینه که ابشون میتونست برای اولین بار این قفل خوب رو با نام خودشون همراه آموزش بده بیرون و بمونه
اینطوری بهتر نبود؟
منظورت از لاوستار چیه؟ ؟؟؟ lvl@ster ?
سلام دوست عزیز
نمیدونم چرا من نام کاربری شما رو لاوستار میخونم
شرمنده
راستی نظرت عوض نشد؟
من که خیلی مشتاقم قفل رو ببینم
لاوستار عزیز
لطفا اگه گیر آوردی به ما هم بگو چی هست برنامش یا لطف کن بده که ما هم استفاده کنیم
بعدا هم وقت واسه آموزش دادنش هست ترو خدا زود تر من خیلی لازم دارم
عجله دارم
مرسی
واقعا حیفه که 8 صفحه مطلب نوشته شده ولی از توش یک کلمه حسابی هم بیرون نمی یاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)