تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 25 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 247

نام تاپيک: Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسایی که بازی رو دارن ببینند بازی voice commands داره یا نه؟
    آقا کسی جواب ما رو نداد ؟
    تو این بازی میشه با میکروفون به افراد دیگر دستور داد؟
    مثلا میگی گو گو و افراد به سمت سر اسلحه در تصویر می روند بدون نیاز به هیچ کلیدی.
    ؟؟؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

آقا کسی جواب ما رو نداد ؟
    تو این بازی میشه با میکروفون به افراد دیگر دستور داد؟
    مثلا میگی گو گو و افراد به سمت سر اسلحه در تصویر می روند بدون نیاز به هیچ کلیدی.
    ؟؟؟
    بله، نسخه ی X360 بازی اینطور هست.
    میشه با هدست به افراد دستور داد. مثل : Regroup on me, go go, Hold Fire و ... .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بله، نسخه ی X360 بازی اینطور هست.
    میشه با هدست به افراد دستور داد. مثل : Regroup on me, go go, Hold Fire و ... .
    جالب دوست عزيز نميدوني در PC هم ميشه اين كار را كرد يا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

S A A M جان این سئوالت کاملا مشخص میکنه که اصلا Vegas رو بازی نکردی .
    چون توی ورژن 1 وگاس این کارها راحت انجام میشد .

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

درست گفتید دوست عزیز! دقیقا در تاپیک در بازی ها براتون صدا مهمتره یا گرافیک؟ حرف های من رو تایید کرده بودید!
    من پست هاتون رو مشاهده کردم و دیدم که شما قبلا با سیستمتون در اجرای بعضی بازی ها مشکل داشتید.
    پس ایراد از سیستمتون میتونه باشه و فکر نمیکنم که این بازی این طور مشکلی که عنوان کردید داشته باشه.
    من هر درایور جدیدی که میاد مشکلام بیشتر حل میشد و در کل قبلا چون تازه ارتقا داده بودم خیلی حساس بودم
    من این بازی رو با سیستم دوستم که 7300gt 256 bit overclocked داره اجرا کردم تو اون هم سرعت کم بود
    و منظور از اینکه با شکستن شیشه بازی کمبود فریم پیدا میکنه این بود که بازی خیلی سنگینه و نمیشه براحتی تنطیمات رو برد بالا
    در ضمن گرافیک شخصیتها خوب هست ولی در و دیوار_میز_صندلی_آهن و چیزای دیگه خیلی پایینه
    Last edited by Abolfazl3007; 14-04-2008 at 19:40.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من هر درایور جدیدی که میاد مشکلام بیشتر حل میشد و در کل قبلا چون تازه ارتقا داده بودم خیلی حساس بودم
    من این بازی رو با سیستم دوستم که 7300gt 256 bit overclocked داره اجرا کردم تو اون هم سرعت کم بود
    و منظور از اینکه با شکستن شیشه بازی کمبود فریم پیدا میکنه این بود که بازی خیلی سنگینه و نمیشه براحتی تنطیمات رو برد بالا
    در ضمن گرافیک شخصیتها خوب هست ولی در و دیوار_میز_صندلی_آهن و چیزای دیگه خیلی پایینه
    دوست عزیز! فقط میتونم بگم که این ایرادات اجرای بازی میتونه نرم افزاری یا سخت افزاری باشه.

موراد سخت افزاری که مشخصه و لازم به توضیح نیست.
    موارد نرم افزاری شامل: به روز نبودن ویندوز (ویستا رو پیشنهاد میکنم به همرا SP1) - به روز نبودن درایور کارت گرافیک - به روز نبودن DirectX 9 (خوشبختانه این مورد به همراه بازی نصب میشه)

نکته: اصل بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
    برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

S A A M جان این سئوالت کاملا مشخص میکنه که اصلا Vegas رو بازی نکردی .
    چون توی ورژن 1 وگاس این کارها راحت انجام میشد .
    دوست عزيز من منظورم اين بود كه آيا خودمون با هدست ميتونيم به دوستانمون دستور بديم!يعني خودمون حرف بزنيم.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز من منظورم اين بود كه آيا خودمون با هدست ميتونيم به دوستانمون دستور بديم!يعني خودمون حرف بزنيم.
    من تو PC تست کردم نشد !!

داره خودمونی میشه amir_motevaledemeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M.B.C

پيش فرض

من فکر میکنم نسخه 1 گرافیکش بالاتر از نسخه 2 هستش
    حتی وقتی با گرافیک بالا بازی میکنم فکر میکنم این نسخه کمبود گرافیک داره

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

دوستان بازی بسیار زیبا شده من که با گرافیک متوسط بازی میکنم از این همه جزئیات تعجب کردم تو این بازی شما میتونید که مرد و یا زن بودن خودتون رو تعیین کنید و یا لباس خودتون و اسلحه خودتون و ذره خودتون رو میتونید عوض کنید و اینکه شما تو بازی با انجام هر ماموریت درجه تون بالا میره و اسلحه ها و امکانات بیشتر رو که قبلآ قفل بودند رو باز میکنید و دیگه انیکه شما میتونید بازی اصلی رو با حالت دونفره رد کنید مث بازی gears of war .
    خوب از نکات خوبش اگه بگذریم به نظر شخصی من نکته بد و منفی اون حرکت کردن و گیچ و گول بودن افراد خودی است که باید هی بهشون دستور بدی تا که یه جا خوب باشند و یا اینکه همیشه پشت سرت هستند ولی باید خودت همه رو بکشی و اونا انگار نه انگار که تو جنگ هستند....
    ادامه دارد...
    بستگی داره که چطور هدایت و کنترلشون بکنی ! اونوقت میبینی که خیلی جاها بدون اینکه خودت رو خیلی درگیر بکنی منطقه پاک سازی میشه

اتفاقا منم تازه این بازی رو شروع کردم و مثل شماره قبل خیلی بهم فاز میده ولی خب vegas1 جذابیت بیشتری داشت چون گرافیک خیلی بالا و پر جزییات(نسبت به بازیهای سال قبل) و هم گیم پلی تازه و نویی داشت.

ممکنه بهترین شوتر حال حاضر نباشه ولی به عقیده من بهترین تاکتیکال شوتر هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •