آقا کسی جواب ما رو نداد ؟
تو این بازی میشه با میکروفون به افراد دیگر دستور داد؟
مثلا میگی گو گو و افراد به سمت سر اسلحه در تصویر می روند بدون نیاز به هیچ کلیدی.
؟؟؟
آقا کسی جواب ما رو نداد ؟
تو این بازی میشه با میکروفون به افراد دیگر دستور داد؟
مثلا میگی گو گو و افراد به سمت سر اسلحه در تصویر می روند بدون نیاز به هیچ کلیدی.
؟؟؟
بله، نسخه ی X360 بازی اینطور هست.
میشه با هدست به افراد دستور داد. مثل : Regroup on me, go go, Hold Fire و ... .
جالب دوست عزيز نميدوني در PC هم ميشه اين كار را كرد يا نه؟
S A A M جان این سئوالت کاملا مشخص میکنه که اصلا Vegas رو بازی نکردی .
چون توی ورژن 1 وگاس این کارها راحت انجام میشد .
من هر درایور جدیدی که میاد مشکلام بیشتر حل میشد و در کل قبلا چون تازه ارتقا داده بودم خیلی حساس بودم
من این بازی رو با سیستم دوستم که 7300gt 256 bit overclocked داره اجرا کردم تو اون هم سرعت کم بود
و منظور از اینکه با شکستن شیشه بازی کمبود فریم پیدا میکنه این بود که بازی خیلی سنگینه و نمیشه براحتی تنطیمات رو برد بالا
در ضمن گرافیک شخصیتها خوب هست ولی در و دیوار_میز_صندلی_آهن و چیزای دیگه خیلی پایینه
Last edited by Abolfazl3007; 14-04-2008 at 19:40.
دوست عزیز! فقط میتونم بگم که این ایرادات اجرای بازی میتونه نرم افزاری یا سخت افزاری باشه.
موراد سخت افزاری که مشخصه و لازم به توضیح نیست.
موارد نرم افزاری شامل: به روز نبودن ویندوز (ویستا رو پیشنهاد میکنم به همرا SP1) - به روز نبودن درایور کارت گرافیک - به روز نبودن DirectX 9 (خوشبختانه این مورد به همراه بازی نصب میشه)
نکته: اصل بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
دوست عزيز من منظورم اين بود كه آيا خودمون با هدست ميتونيم به دوستانمون دستور بديم!يعني خودمون حرف بزنيم.
من تو PC تست کردم نشد !!![]()
من فکر میکنم نسخه 1 گرافیکش بالاتر از نسخه 2 هستش
حتی وقتی با گرافیک بالا بازی میکنم فکر میکنم این نسخه کمبود گرافیک داره![]()
بستگی داره که چطور هدایت و کنترلشون بکنی ! اونوقت میبینی که خیلی جاها بدون اینکه خودت رو خیلی درگیر بکنی منطقه پاک سازی میشه
اتفاقا منم تازه این بازی رو شروع کردم و مثل شماره قبل خیلی بهم فاز میده ولی خب vegas1 جذابیت بیشتری داشت چون گرافیک خیلی بالا و پر جزییات(نسبت به بازیهای سال قبل) و هم گیم پلی تازه و نویی داشت.
ممکنه بهترین شوتر حال حاضر نباشه ولی به عقیده من بهترین تاکتیکال شوتر هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)