خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
فقط نصب کردم ببینم کار میکنه یا نه .
امشب میشینم و بازی میکنم .
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم .
فقط نصب کردم ببینم کار میکنه یا نه .
امشب میشینم و بازی میکنم .
کد تقلب و رمز های این بازی یعنی Turok با توضیحات فارسی :
hosseincode.blogfa.com/post-211.aspx
خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.
game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
سلام
بازی را من هم گرفتم فقط در یک کلام اشغال هست تنها جذابیت بازی دایناسورها هستند اونها هم با یک کلیک ساده دار فانی را وداع می گویند جزئیات و گرافیک بازی مانند شلغم گیم پلی تکراری و ..... طراحی جنگل هم که دیگه نگم بهتره ادم Crysis را دوباره بازی کنه از جنگلش هم لذت می بره تا اینو بازی کنه
Last edited by joey jordison; 08-05-2008 at 17:59.
باهات کاملا موافقم .خوب این هم تموم کردم.
بازی جالب و خوبی بود.
طراحی کارکترها خیلی عالی بود.مخصوصا دایناسور ها.گرافیکش هم در حد خوبی قرار داشت.
فقط لودینگ بازی خیلی اعصاب خرد کن بود.به نظر من اگر یه خورده بیشتر روی جزئیات بازی مثل درخت و گیاهان و... و اینا کار می کردن خیلی بهتر میشد.
کل بازی خیلی قشنگه ولی این لودینگ ها الکی طول میکشه !
جذابیت بازی که در حد متوسط هست . نه خیلی زیاد نه خیلی کم .
گرافیک بازی هم خوبه .
گیم پلی بازی منو کشته ! جالبیش اینه مثل بقیه بازی ها رو به هر طرف معمولی نمیره .
یعنی سرعتی که رو به عقب میره خیلی کمتر از سرعتی هست که رو به جلو میره !
ولی فعلا داستان بازی یکمی مبهمه .
من فعلا اول کارخونه هستم .
در کل بازی خوبیه و من از خریدنش پشیمون نیستم .
آره 7 خوبه .game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
بابا حتما گیم اسپات به نکات دیگه مثل در نظر گرفتن موتور پایه و ... نگاه کرده و این امتیاز را داده ...game spot به این بازی برای pc 6/10 رو داد . به نظر من که حقش بیشتر از این بود. به نظر من 7 حداقل امتیازی بود که باید میگرفت.
به نظر من بازي خيلي خوبي هستش
ميشه براي مدتي سرگرم شد متاسفانه ما بعضي مواقع خيلي بي انصافي مي كنيم
سلام
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره
دوست عزیز توی بی بازی الآن همینم خوبه !سلام
نظر شما کاملا قابل احترام و هر کس هم سلیقه ای داره
ولی وقتی شما بازیهایی مثل Assassins Creed یا Bioshock یا ..... را بازی کنید سطح انتظارات شما از بازیها تا چندین ماه بالا می ره و هر بازی به راحتی بازی نمی کنید یعنی از گلوتون به راحتی پایین نمیره
بعدشم این یه داستان متفاوت داره .
من اول فکر میکردم دایناسور ها روی زمین هستند !
ولی وقت اول مرحله رو به بالا نگاه میکنی کره ی زمین رو میبینی !!!
در کل من خودم خیلی خوشم اومد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)