مشخصات سامسونگ رو گفتين؟؟؟ من سامسونگ رو داخل سايت Gsm ديدم كه دوربين رو زده 5 و پردازنده رو نزده ولي داخل خود gsmarena دوربين رو نزده بود.
مشخصات سامسونگ رو گفتين؟؟؟ من سامسونگ رو داخل سايت Gsm ديدم كه دوربين رو زده 5 و پردازنده رو نزده ولي داخل خود gsmarena دوربين رو نزده بود.
بله دوست عزیز
سایت gsm که اشتباه زده اگه سرچ کنی متوجه می شی که دوربینش 2 مگا پیکسل نه 5.![]()
قیمتش چنده الان؟
فعلا که مشخص نیست
موتورولا هم یک گوشی 2 سیمکارته زده Motorola Fire که اندروید هستش و دوربین 3.15 مگاپیکسلی داره و تمام امکانات رو داره. به نظرم از سامسونگ بهتره هم لمسی هست هم صفحه کلید داره.
![]()
دوست عزیز اولا این گوشی باید برای بازار آمریکای جنوبی باشه
ثانیا اگر هم ایران بیاد چه فارسی و چه عربی را ساپورت نمی کنه چون ورژن خاورمیانه نداره، یعنی نه می تونید پیامک فارسی بدید و نه می تونید پیامک فارسی بخونید یعنی فاجه
و از نظر میزان تشعشعات سامسونگ و نوکیا گوشی های به مراتب سالم تری هستن![]()
Last edited by amir_ata_21; 02-01-2012 at 20:01.
سلام اگه الان بخوام یه دو سیم کارته اندرویدی بخرم چیزی پیدا میشه تو بازار ایران؟
نه دوست عزیز فعلا نیست
اگه یک کم صبر کنید گوشی های توپ دو سیم کارته ی آندرویدی سامسونگ هم میاد![]()
دوست عزیز تو تشعشعات من خوندم که موتورلا خیلی عالی عمل میکنه. الان 2 تا 2 سیم کارته داره که در بزارا ایران فارسی رو ساپورت میکنه من دیدم به راحتی استفاده کردن هیچ چیز نشد ندارهحالا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!! یکدفعه دیدی اپراتورها سیم کارتها
![]()
جدا؟ ای بابا
لابد بیاد هم گرون هست
راستی داستان این تشعشعات که میگید چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)