يه عمره دارن سر مردم رو كلاه مىذارن...
◙
يه عمره دارن سر مردم رو كلاه مىذارن...
◙
به سبیل هر چی آدم .....
همش بچاپ بچاپه!فقط دنبال گرفتن پولن!ولی خدمات هیچ...
اشکال نداره ! درست میشه !
مثل همه ی چیزای دیگه که اول سر و صدا میشه بعد همه عادت میکنن !
من توی هفته نامه عصر ارتباط همین مطلب رو خوندم.
با استفاده از نرم افزار طراحی شده توسط ارتباطات سیار، میتوان در یک پیامک، 200 کاراکتر فارسی را با قیمت فعلی ارسال کرد
مدیر عامل ارتباطات سیار از طراحی نرم افزاری خبر داد که در صورت نصب بر روی گوشی ها، میتوان در هر پیامک، تا 200 کاراکتر فارسی را با تعرفه موجود ارسال نمود!!!!
حالا این نرم افزار رو باید چطور نصب کرد و چطور روی گوشی هایی که فارسی رو ساپورت نمیکنند اجرا کرد رو دیگه توضیح نداده!!!!!
یا حق
گفتند اين طرح رو براي گسترش فرهنگ پاسداري از زبان ملي - ايراني اجرا كردند
بابا نامردیه گوشیه من 3310 انگلیسی ، فارسی که نداره . البته یه عربی داره که sms های فارسی رو نصفه نشون میده . یه کار می کنیم اگه گرون کردن اول هر پیام یه کاراکتر فارسی می زنیم بعدیاشو پینگلیش که هم پینگلیش زده باشیم هم پول اضافی تو پاچمون نره !
هیات وزیران در جلسه مورخ 28/11/1386 ، موافقت کرد:
به منظور حمایت عملی از گسترش و ترویج خط و زبان فارسی در فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال ، تعرفه پیامک فارسی و انگلیسی به شرح زیر تعیین می شود:
1- نرخ هر پیامک به زبان فارسی در سیم کارت دائمی ، مبلغ 89 ریال ( 2پالس) تعیین و از تاریخ ابلاغ این تصمیم نامه اعمال می شود .
2- نرخ هر پیامک به حروف انگلیسی در سیم کارت دائمی ، مبلغ 222 ریال (5 پالس) تعیین و از تیرماه 1387 اعمال خواهد شد .
3-نرخ هر پیامک در سیم کارت اعتباری، 20 درصد بیش از سیم کارت دائمی است.
4-تمام دستگاه های اجرائی ، بانک ها و نهادها و موسسه های عمومی دولتی و غیر دولتی و شرکت های دولتی موظف اند ، پیامک های خود را با حروف فارسی ارسال کنند .
5-وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام لازم را برای رعایت مفاد کلی این تصویب نامه توسط اپراتورهای غیردولتی به عمل آورد .
این مصوبه با شماره 39232/202981 در تاریخ 1386/12/13 به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ابلاغ شده است.
هفته نامه برنامه ، سال ششم ، شماره 258 ، شنبه 25 اسفند ، صفحه 27
این طوری نمیشه باید یه کاری کرد مثلا امضا جمع کنیم به این دولت بدیم ببینیم چه کار میکنه . این طوری که نمیشه ، هم مردم رو میچاپن ( البته بابای خودم تو مخابرته ولی مجبورن اطاعت کنن دیگه ) و هم سیاست هاشون رو به این اپراتورهای غیر دولتی هم دیکته می کنن .
خیلی بیخود کردن بخوان اپراتورهای غیردولتی هم مجبور به اینکار کنن
به نظر من كه خوبه يه كمي هم كلي نگاه كنيد
فارسي رو پاس بداريد ....
اگر چه براي من هم خيلي سخته تايپ سريع حروف فارسي و بعضي گوشي ها هم ندارن اين امكانات رو ...........بايد فكر اينجا رو هم بكنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)