من فعلا تا درس شدن اینترنت لینوکس هام مسنجر ندارم! mehrdadbakhtiarix هستم.
آره، منم میگم الان اوپن سورس نباشه، موقعی که به یه جایی رسید.
ممنون از زحماتت smilesoft جان.
من فعلا تا درس شدن اینترنت لینوکس هام مسنجر ندارم! mehrdadbakhtiarix هستم.
آره، منم میگم الان اوپن سورس نباشه، موقعی که به یه جایی رسید.
ممنون از زحماتت smilesoft جان.
راستی کسی از دوستان small talk بلده ؟
اگر کسی هست بگه این هم بدرد میخوره برای شروع ...
اگرم کسی از دوستان منبعی در موردش سراغ داره بگه آموزش و هرچی که در مورد small talk باشه ...
دوستان این جوری نمیشه هیچ کدوم حتی یک پست هم نمیدین اینجوری فک کنم 1 سال کاری که باید 2 یا 3 ماه تموم شه طول میکشه ... منم مثل شما سرم شلوغه ولی بازم روی این پروژه کار میکنم بابا من این همه پست دادم و کار رو هم که شروع کردم یعنی هیچی به هیچی ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز یه چیزی میگم ولی امیدوارم ناراحت و نا امید نشید .
به فرضم شما این همه برنامه نویسی و کارهای گرافیکی و این همه زحمت کشیدید .
بعد که دادید به بازار با یه قیمتی ، یک هفته بعد با قیمتی معادل 500 تومن به فروش میره .
بعدشم مطمئن باشید 70% کسانی که بفهمند کار ایرانیه عمرا روی سیستمشون نصب کنند .
حالا ممکنه کار شما عالی و بدون نقص باشه ولی متاسفانه طرز تفکر بعضیا خیلی بده .
یه مورد دیگه اینکه به نظرم کار اشتباهیه .
شما میخواین اولین قدم بیل گیتس رو بردارید .
خوب این کار اشتباهیه .
چون تا وقتی ویندوز ویستا هست ، کسی نمیاد ویندوزی رو نصب کنه که شاید به پای XP هم نرسه .
مگه اینکه از بین 2 راه یکیو انتخاب کنید !
1. یه سیستم عامل بنویسید که از ویستا بالاتر باشه ! که احتمالش خیلی کمه .
2. یه سیستم عاملی بنویسید که کلا متفاوت باشه و یه چیز جدیدی داشته باشه .
وگرنه اگه بخواین یه سیستم عامل معمولی بنویسید کار اشتباهیه .
در کل اینا نظرات من بود .
من خودم یه دوست برنامه نویس دارم .
اگه به مشکلی برخوردید به این ID پیغام بدید :
Oracle_Eldorado
تا اونجایی که بتونم کمک میکنم ولی به حرفام خوب فکر کنید !
با ارزوی موفقیت برای شما .
چی شد پس، اونایی که این بازیو شروع کردن کجا رفتن
ما هنوز هستیما![]()
دوست گرتمی oracle :
قبلا تمام این بحث ها شده این کار فعلا فقط و فقط جنبه ی آموزشی داره فقط میخوایم یه سیستم عامل بنویسیم برای خودمون نه برای فروش چون نرم افزار هایی که توسط برنامه نویسان مجرب در ایران نوشته میشه بعد از مدتی .... و برنامه نویس زیره سوال میره ...
فقط و فقط جنبه ی آموزشی رو در نظر بگیرید همه چی که پول نیست همین که یه روزی جزو اولین نفراتی باشی که رو سیستم عامل ایرانی کار کردی و این جزو رزومه و سوابق کاریت بشه کلی ارزش داره البته اگر شما تا به حال برای کار در جایی رفته باشید و ازتون درخواست رزومه کرده باشن میدونید چی میگم ...
در هر صورت این کار باید انجام شه چه با بچه های خوب p30world چه انجمن های دیگه و دیگران ...
من یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا تا تموم نشه ولکن نیستم ...
دوستان پس کی میخواین شروع کنین این جوری که نمیشه ...
خوب اگه قصد شما اینه کار خوبیه ولی بد نیست اینو هم بدونید که هیچ برنامه نویسی وقتشو سر پروژه ای که چیزی گیرش نیاد تلف نمیکنه .
مثلا من یه نفرو میشناسم کوچیک ترین پروژه ای که بنویسه پول میگیره .
در کل کار خوبیه .
اون رزومه هم اگه منظورتون Resume هست نمیدونم چیه . چون من تازه امسال دیپلم گرفتم .
اینا نظرات من بود در مورد این کاریکه میخواین انجام بدید .
در کل امیدوارم موفق باشید .![]()
دقیقا اشتباه ما ایرانی ها این هست تا پول نگیریم کار نمیکنیم آخه تا کی اومدیم و هیچ کس حالا حالا ها نخواست برای همچین پروژه ای برنامه نویس و ... استخدام کنه تا اونوقت باید بشینیم و نگاه کنیم که چی توش پوله ؟؟؟
آخه این چه عقیده ای هست که شما دارین پس کی میخواین رشد و ترقی کنین بابا ول کنین شما همین کار رو به بهترین شکل انجام بده 10000 نفر مشتریت میشن پول این کار رو هم ازشون در میاری از اول که نباید پول بگیرید ...
اینجوری باشه برای همچین پروژه ای باید نفر/ساعتی حداقل 50 هزار تومن به برنامه نویس بدن با توجه به سوابق و تجربه و تسلط روی زبان و این یعنی برای همچین پروژه ای حداقل 18 میلیون تومان برای 10 برنامه نویس که دوماه روزی 6 ساعت روی پروژه کار کنند و هیچ کس همچین پولی نمیده برای این کار ... البته در ایران ... پس خودمون شروع باید کنیم ...
در ضمن دوست عزیز Resume به معنای شروع مجدد بوده و رزوم خونده میشه و بیشتر در نرم افزار های Download Manager استفاده میشه برای ادامه ی دریافت فایل ها نه در مهندسی نرم افزار ...
رزومه به معنای سوابق کاری است و برای استخدام در یک شرکت برنامه نویسی معتبر 100% از شما خواسته میشه ...
باز که آمدیم سر جای اولمون، قرار شد هر کی علاقه داره بیاد تو قسمت گروه سیستم عامل اونجا کار کنیم
این بحث های حاشیه ای رو بی خیال
راستی Resume و رزومه دوتاش یکیه فکر کنم.
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)