دوست عزیز Pcm و فیبر نوری دو مقوله جدا از همه اگر pcm باشه میتونید برید مرکز و با رئیس صحبت کنید که براتون عوضش کنند ولی اگر فیبرنوری باشه تا زمانی که مخابرات با شرکتهای خصوصی به تولفق نرسیده باشه مشکلتون حل نمیشه.
دوست عزیز Pcm و فیبر نوری دو مقوله جدا از همه اگر pcm باشه میتونید برید مرکز و با رئیس صحبت کنید که براتون عوضش کنند ولی اگر فیبرنوری باشه تا زمانی که مخابرات با شرکتهای خصوصی به تولفق نرسیده باشه مشکلتون حل نمیشه.
کسی جواب سوال منو نداد؟!
یعنی کسی اینجا شبدیز نداره که بگه سرویس پریمیوم این شرکت واقعا روی 512 کار می کنه؟! یا این عدد فقط تبلیغه و عملا سرعتش پائین تره؟!!!
اپراتور شاتل گفت pcm یا فیبرنوری
اگه pcm بود باید چه کاری بکنم تا عوض بشه آیا باید مدارک خاصی ببرم یا فقط مراجعه به مخابرات کافیه ؟ چقدر زمان میبره ؟ هزینه اش چقدره ؟اگه کسی اطلاعی در این مورد داره بگه
منم میخوام سرویس پرمیوم شبدیز بگیرم
کسی این سرویس رو داره؟ راضی هستید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا 512 باشه که خیلی میارزه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه
دوست عزیز اگر بخوای سرعت خوبی داشته باشی پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم ولی تعرفه هاش گرونه.اما شاتل قیمتش مناسب و هم سرعتشم خوبه.ولی از همه ارزونتر مال مخابرات که فقط سرعت 128 داره و برای دانلود فیلم یا آهنگ مناسب نیست فقط برای سرچینگ درسی خوبه
گرونی پارس آنلاین به این دلیل هست که سرویس Pol_HU که 16500 تومان با 3 گیگ حجمه و طبق قرار داد باید 128 باشه ولی روی 2 مگ بسته میشه ولی سرویس 128 شاتل روی 512 بسته میشه که 13900 تومان با 3 گیگ در ماه حجم هست.
شرمنده من تا حالا adsl نداشتم
یعنی چی که 128 هست ولی روی 512 بسته میشه؟
یعنی کدومش بهتره؟
سرویس 512 پرمیوم شبدیز چطوره؟ قیمتش خیلی ارزون نیست؟مشکلی داره؟
این پهنای باند قضیه اش چیه؟ از کجا بفهمم چقدره؟
یعنی اگه 512 باشه و پهنای باندش کم باشه واسه دانلود خوب نیست؟
در مورد PCM معمولا رئیس مرکز مخابراتی جزء سرکار گذاشتن کار دیگری نمی کنند شما باید زنگ بزنید اداره کل مخابرات و از رئیس کل نامه ببرید براشون تا براتون کارتون رو راه بندازند. هیچ هزینه ای هم نداره. اگر رئیس کل نامه بده شما ببرید مرکز تا 1 الی 2 هفته درست میشه.
شما درست میگید من رفتم مخابرات تا گفتم adsl میخام شروع کرد به بازار گرمی اما وقتی گفتم میخواستم از شاتل بگیرم و جریان pcm گفتم برگشت گفت فعلا امکانات نداریم باید صبر کنید تجهیزات بیاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)