به نظر مياد شفافيت LCD جي 810 از n95 بيشتر باشه.
به نظر مياد شفافيت LCD جي 810 از n95 بيشتر باشه.
بالاخره جی س م آرنا یک ریویو از این گوشی گذاشته که لینکش رو میذارم
من زیاد وقت نکردم که بخونم اما یه جاش من رو ناامید کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جی اس ام میگه کیبوردش بلاست.در نگاه اول شاید شما فکر کنید که کیبورد خوبیست و کلیدها بزرگند اما انها بسیار سخت هستش.منم س م س زیاد میادمیه چیزایی هم در مورد soft key گفته که زیاد خوشایند نبود
However, with a keypad like the one on Samsung G810, texting is hardly something to look forward to.
توی تاریکی هم دی پدش نور زیمنه نداره.
از سیمباینش تعریف کرده و گفته که سرعت بالایی داره.دفترچه تلفن خوبی داره و مشکلی که در آی 450 داشت اینجا وجود نداره یعنی جستجو کردن.(این رو خودم گفتم)
از مدیا پلیرش هم تعریف کرده
گالری رو گفته خوبه ولی موثر نیست(منظورش رو نفهیمدم)قابلیت زوم کردن توی عکسها رو هم داره.
در مورد کیفیت صدا اونجا یه جدول هستش که همه اعدادش شبیه به جی800 بود(امپلی مامپلی فایر ها به چه دردی آخه میخوره).دوستان در مورد صداش ببینید که چی گفته.
Last edited by zimka_14162; 22-03-2008 at 18:14.
این نداشتن نور روی بعضی از کلیدها ایراد حساب نمیشه . بلکه به گوشی قشنگی هم میده . این نرم نبودن کلیدها هم توی هر کشور فرق داره . چون سامسونگ برای هر کشور میاد تغییراتی روی گوشی انجام میده . مثلا توی ریویو نوشته که زومش اپتیکش کیفیت عکس رو میاره پایین که این امکان داره توی گوشیای صادراتی به ایران مشکلی نداشته باشه .
سلام به همگی
برآورد قیمت جی810 - 560 یورو ... 110 یورو گرونتر از N95 8gb !
موفق باشین ...
توی ایران این قیمتها معنا نداره چون همش قاچاق. جی 810 قیمتش 500 تومن میشه توی ایران
این تاپیک چرا خوابیده؟؟!!!!!!!
آقا ما از این گوشی موقتمون ( K800 ) دیگه خسته شدیم. هر چی هم واستادیم فایده نداره مثل اینکه! X1 که تازه 20 روز دیگه میاد و کی برسه اینجا و ... N96 هم همینطور ، i8510 هم که همینطور . احتمالا ما همینو بگیریم تا یک ماه دیگه شاید!
آقا اگه کسی داره بیاد همه چیزشو بریزه بیرون! D:
آقا من دارم . بهترین گوشی دوربین دار بعد آی 8510 . البته اگه بلد باشی باهاش عکس بگیری که اونم یاد میگیری . ولی به نظر من صبر کن برای آی 8510 . ولی بازم با خودته چون از این جی 810 خسته نمیشی
ایول. نه دیگه من الان مدت زیادی هست صبر کردم و دیگه فوقش یه ماه دیگه! X1 که تا بیاد و قیمتش مثل آدم شه کلی طول میکشه همینطور i8510 ؛ فعلا همین خوبه. وقتی دوربین دیجیتال هست همین 5مگا برا کار راه اندازی زیاد هم هست.
از نظر صدا چجوریاس؟ هم اسپیکر هم تو هدفون ( تو هدفون آهنگها باس دارن؟)
راجع به LCD هم بگو بی زحمت
![]()
راستی سیمبینش که میگن سرعتش بالاست ( ما که دست کسی ندیدیم ) مثلا مثل N82 هست یا بالاتر یا پایینتر؟
مرسی
سرعت سیبمین عالیه . ان 82 رو ندیدم ولی از ان 95 بهتره . صداش با کیفیت هستش ولی کمه . که با برنامه کورپلیر بلندی صداش هم درست میشه . توی هدفون به نظر من باس زیادی داره و همین باعث شده که یذره کیفیت افت کنه به نظر من هدفون یو 600 بهتره . ال سی دیش مساوی با ان 95
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)