بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلی
خیر
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اهان نه بله ...حالا که میبنی پیشنهاد داده لینک خبرش هم هست میتونی بری وبینی
باز هم که میبینم تعصب ............. مثل این میمونه گه بگی نمیشه گفت ویندوز بهتره یا سیمبین بستگی به استفاده داره ....... داری جاوا رو با سیمبین مقایسه میکنی![]()
![]()
![]()
میشه به طور کامل توضیح بدی که سیمبین نوکیا چه مزیت هایی نسبت به جاوای سونی داره؟![]()
تو دیگه الان درست ترش کردی
یه چیزی بگو که با عقل جور در بیاد
ببخشید اگه گری نگرفته باشی سیمبین به اندازه مو های سرت از جاوای سونی اریکسون بهتره
با سونی وجاواخوش باشید ...........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قصد طرف داری نداشتم فقط خواتم یکم بحث کنیم راجع به امکان پخش ویدیو مثلا نشون دادن اسلوموشن و عکس گرفتن از فیلم و یا نرم افزار هایی مثل Video dj , photo dj و یا حتی Netfronte 3.4 سونی که هیچ کدوم رو سیمبین های نوکیا هم نداره و از این جور چیز ها... فقط خواستم بدونم چه چیزهایی سیمبین نوکیا داره که جاوای سونی نداره!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به قول امین خدا شما را به راه راست هدایت کند !!
چطور میتونید جاوا رو با سیمبین مقایسه کنید...
اینایی که شما گفتین نرم افزارهای از پیش نصب شده ای هستند که توی سیمبین هم هست..
همین ورژن 9.2 یک ویرایشگر تصویر بسیار بسیار قوی تر از photo dj جاوا های سونی داره !!!!!!!!
همینطور ادیتور پیشرفته برای ویدیو که به طور پیش فرض روی 9.2 هست !!!! بازم خیلی خیلی بهتر از جاوای سونی !!
سوالی بود در خدمتم !![]()
همونه که میگم اگه بهتون رو بدیم پر رو میشین
همین مونده بود که بگین جاوا از سیمبین بهتره
بستگی به استفاده کننده داره ... مثلا من کاملا با سیمبین مخالفم یا بهتره بگم بیزارم ازش ... بهترین سیستم عامل جاوا هست البته برای من ... سیستم عامل Corix هم که محشره
اگه به من 2 گوشی که یکی جاوا و اون یکی ویندوز موبایل 7 داشته باشه بگن انتخاب کن جاوا رو انتخاب میکنم ... خیلی باحاله . البته جاوای سامسونگ. نگین آخر تعصبه که خودم میدونم چقدر روی سامسونگ تعصب دارم
خودت هم اعتراف کردی
اصلا هر کی هز چی دوست داره بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)