چه عجب یه بار سونی اریکسون عقلشو به کار انداخت
بلی
خیر
چه عجب یه بار سونی اریکسون عقلشو به کار انداخت
سامان جون یکم درباره دی اس 220 برام توضیح بده می خوام برای n81 یکی بگیرم بنظرت با قیمتی که داره ارزش خریدن داره یا با این قیمت گزینه های بهتری وجود داره یا نه ؟
Last edited by D o l f i n; 14-02-2008 at 22:51.
بچه ها این x1 از یه جهاتی نگاه کنیم حوشکله و از یه جهت دیگه نگاش کنیم زشته
نمیدونم چرا اینجوریه
در ضمن واقعی این گوشی خوشکلتر از عکسشه برعکس تمام سونی اریکسون ها
وقتی که برای اولین بار این تاپیک رو دیدم از طراحی x1 حالم به هم خورد چون بد عکسش رو طراحی کرده بودن
![]()
مشکیش قشنگتره تا نقره ایش!
من که مشکیشو میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره مشکیش خیلی خشگل تره
راستی معلوم نشد کی رسما به بازار معرفی میشه؟
معرفی که شده رسما. منظورت عرضه شدنشه؟
نمیدونم والا. آمارشو ندارم. کسی میدونه بگه تا ما هم بفهمیم
آره کسی نمیدونه کی عرضه میشه؟
میترسم مثل دبل960 که 6ماه ملت سر کار گذاشت اینم همون طور باشه و 6ماه تو کفش بمونیم![]()
ببخشید رنگ نقره ایش رو ندیدم
اگه میشه رنگ نقره ایش رو بذارین
از چی چیش بگم
من که با w910 باهاش آهنگ گوش دادم عالی بود.انقده باکیفیت و لذت بخش بود که پشت کامپیوتر هم که بودم با موبایلم آهنگ گوش میکردم
تا 7,8 متر برد داره
کلا 2 تا هندفری بلوتوس خوب داریم.یکی همین ds220.یکی هم ds970
DS 220.همونی که من دارم.البته مال من قرمزه
خوبی ds 220 اینه که 2 تیکست.یعنی میشه گوشی هندفری رو از قسمت اصلی جدا کرد.مثل عکس
اگه گوشی هندفری خراب شد میشه یه گوشی دیگه واسش بگیری
خوبیهای دیگش هم اینه که میشه هندفری رو به نوارهای ماشین وصل کرد(مثل MP3Player ).به هر چیزی میشه. یه سیم رابط اسپیکر کامپیوتر میخواد که بتونی به هر نوع ضبط صوت.TV و خیلی چیزای دیگه وصلش کنی و با فاصله چند متری آهنگات رو با موبایل روی اون دستگاه پخش کنی
3 تا دکمه داره.یکی واسه روشن کردن هندفری.یکی واسه جواب دادن به تلفن.یکی هم واسه Stop و Play آهنگ
تنها عیبش اینه که واسه عوض کردن آهنگ دکمه نداره.البته اگه آلبوم بندی کنی آهنگات رو احتیاجی به این کار نداری
اینم DS 970
این مزایاش نسبت به DS220 اینه که یه صفحه کوچیک داره که اسم آهنگ رو مینویسه.مثل MP3 Player.وقتی هم زنگ میخوره اسم طرف رو.
ولی یه عیب بزرگش اینه که گوشی به خود هندفری وصله.یعنی اگه گوشیهاش خراب شد باید هندفری رو بندازی تو سطل آشغال
اابته نمیدونم اگه گارانتی داشته باشه واست عوض میکنن یا نه
ولی گارانتی هم اگه داشته باشه واسه یه سال بیشتر نیست
ولی ds220 اینجوری نیست.اگه گوشیش خراب شد میشه یه گوشی دیگه واسش بگیری
من DS220 رو پیشنهاد میکینم بخری.ولی اگه میخوای بگیری هم اصلیش که ساخت مالزیه رو بگیر که فکر کنم 70 تومانه.نه چینیش که 40 تومانه.یه پسر هست تو همین فروم با یوزر Vahid-Civil .رفته بود چینی گرفته بود میگفت انداختم رو P990 همش هنگ میکنه
در ضمن.بابا انقده عکس این(Xperia) رو نزارین.هی یادش میفتم
آخرش میرم بارسلون میدزدمشاا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)