کسی خبری از دوربینش داره چه رقمی عکس میگیره؟
سایتهای مقایسه موبایل زیاد که از دوربینش تعریف نکردن
کسی خبری از دوربینش داره چه رقمی عکس میگیره؟
سایتهای مقایسه موبایل زیاد که از دوربینش تعریف نکردن
این گوشی رو رو با قیمت585 تومن امروز از علاءالدین خریدم گارانتی کامتل. بد نیست ولی خوب اصلا قیمتش این نیست نهایت 250تا300تومن پر پرش.میخواستم armani یاf480 بخرم ولی قسمت این شد دیگه.صداش خیلی با کیفیت ولی صفحه اش کوچیکه.
آقا واقعا مبارکه.این گوشی رو رو با قیمت585 تومن امروز از علاءالدین خریدم گارانتی کامتل. بد نیست ولی خوب اصلا قیمتش این نیست نهایت 250تا300تومن پر پرش.میخواستم armani یاf480 بخرم ولی قسمت این شد دیگه.صداش خیلی با کیفیت ولی صفحه اش کوچیکه.
به سلامتی.
بیشتر ازش بگو.
شما اولین نفر هستی که گرفتی.
توی سایت plemix قسمت گوشی رو 480 دلار زده.تفاوت قیمت رو دارید؟خیلیه ها.
آقا مبارک باشه ... شما با گارانتی اصلی گرفتی اگر کارانتی متفرقه بگیری 20 تومنی ارزونتر میشه .....
آقا واقعا مبارکهفکر کنم خانوم باشنآقا مبارک باشه---مبارکتون باشه از قیافش راضی هستین ؟ اف ام ترانزمیترش رو تست کردین؟
آقا از عکساش چند تا لینک بده تمام سایز و کیفیت پخش آهنگ تو اسپیکراش چه جوریه ؟ به نظرت ارزش داره به جای امکانات بیشتر g900 اینو بگیریم ؟
ایولا !! بلاخره یکی پیدا شد خرید
من که عاشقشم !!
ال سی دی بزرگ !! دوربین خوب !! صدای خدا !! ظاهر محشر !! 8 گیگ حافظه !!
بنظرم کاملترین گوشی جاواست (فعلآ ها)
آقا یا خانم اگه میشه چند تا عکس بذارین و در موردش بیشتر بگین
مبارکه عزیز
راستی چرا از خریدش پشیمونی ؟ این گوشی یه سری قابلیت های منحصر به فرد و تاپی داره که هیچ گوشی نداره !!!
با عرض معذرت گذاشته بودم تو برق شارز بشه.گوشی خیلی خوبیه با کلاس صداش خیلی با کیفیت هستش.دکمه های روی گوشی خیلی خیلی زیبا وشیک و با اشاره کوچیک دست به راحتی براتون اهنگ پخش میکنه و به راحتی به منو های داخل گوشی هم دسترسی دارین و قفل هم میشه تا با خیال راحت تو جیبتون بزارین. بر خلاف w950که با فشار تو جیب دکمه های موزیک کار میکردن.ولی به نظر من قیمتش خیلی جا داره بیاد پائین.صفحه گوشی کیفیت خوبی داره.ولی یه نمه کوچیکه.موقع زنگ خوردن یا پخش موزیک یه چراغ در روی درش که باز میشه به رنگ قرمز به نمایش در میاد.پشت گوشی و درب باتری اون یه جنس خیلی خوب و نرمی مثل مخمل مانند هستش.یه بدی هم که داره همون اثر لک و انگشت روی گوشی اونجایی که دکمه موزیک داره میمونه به خاطر براقیش.
در مورد عکسش و کیفیت اون بگم که اصلا راضی کننده نیست .یعنی در حد3.2نیست و من خودم الان p1هم دارم ولی یه نمه p1بهتر میگیره و کیفیتش بالا هستش.و بزرگترین ایرادشم نداشتن فلاش هست من نمیدونم چرا رو این گوشی همچین چیزی نذاشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)