parsonline:128
ping:270
سلام
پینگ من: 370
سرعت:128
icp: اندیشه سبز خزر
رو سرور یاهو تست کردم
در کل بد نیست ، افتضاحه
من از Speedtest یه تست کردم به لندن آمارمو اینطور نشون داد:
PING:621
Download:185kbps
Upload:105kbps
تاحالا آنلاین بازی نکردم میخوام بدونم این آمار و پینگ بدرد آنلاین میخوره؟
دوست عزیز باید بگی چه بازی انلاین میخاوی انجام بدی ضمنا" سرورهاهم خیلی تعیین کننده است من از این سایتی که شما گفتید پینگم 500 تا بود حداکثر با سرعت 128 ولی هم فیف 09 و هم کانتر رو با پینگ زیز 200 بازی میکنم در حالی که فیفا 08 رو با یه سرور سایت wcggamezon بازی میکردم پینگم بلا میشد بازی که میخوای انلاین انجامش بدی رو بگو تا براست بازگو بکنم شرایطش رو![]()
cod4 , pes 2009بازی که میخوای انلاین انجامش بدی رو بگو تا براست بازگو بکنم شرایطش رو
برای کال اف دیوتی میتونی با 128 بازی کنی در همین تایپ بازی های تالای نهستش تایپیک مخصوص cod 4 این تایپیکشه
برای پی اس 2009 هم اینجا تایپیکشونه که کلی افراد هستند میتونی اونجا تخصصی تر موضوع رو فرا بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات خود رو در اینجا مطرح کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا خوش به حالتون همه چیز واسه شما تهرانیاس !
من تو جزیره ای مثل قشم ایمترنتم وایرلسه 512 هستش ! اما پینگم رو 205 تا 300 هستش ! اما آنلاین نمیشه بازی کرد نمی دونم چرا خیلی لاگ میفته تو بازی
اما دیدم کسایی که با پینگ 600 700 بازی میکنن عالی هم هتس لاتنسیشون تو بازی
isp من فکر میکنم پهنای باندش رو از شاتل میگیره که به نظر من مذخرف ترین ای اس پی هست که دیدیم
قطعی زیاد داره...![]()
uk.yahoo.com را 170 پينگ مي كنم با اوراكل
منظور از ping در نرم افزار كارنا چیه و من چگونه پینگ داشته باشم من وارد نرم افزار شدم ولی هیچ پینگ ندارم
(وارد شدن به هر Room شما در سمت چپ صفحه لیستی از بازیکنان حاظر در آن روم را مشاهده میکنید ( مثل برنامه یاهو ) که جزییاتی از قبیل کشور و لول بازیکن مورد نظر و همچنمین Ping بازیکن مورد نظر از آن قسمت قابل تشخیص میباشد ( توجه شود که Ping به صورت خط نشان داد میشود و اگه خط ها رنگ آبی داشتند یعنی Ping فرد مورد نظر مناسب است و اگر رنگشان قرمز بود یعنی Ping مناسبی ندارد و هر چه خط ها نیز کمتر باشند نشان از Ping کمتر دارد)
منظورم من این نوشته ها بالا بود
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان .....
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
hamid.wireless@gmail.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)