کسی تا حالا آهنگ گروه slyer رو در سخت ترین حالت 100% زده
کسی تا حالا آهنگ گروه slyer رو در سخت ترین حالت 100% زده
سلام
دوستان من تو اجرای بازی به مشکل برخوردم
بازی رو نصب میکنم
بعد از نسب بدون 100% بدون کرک اجرا نمیشه و DVD اصلی رو میخواد
اما وقتی کرک رو کپی میکنم
روی آیکونش کلیک میکنم
دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده !!!
مشکل از DVD و بازی نیست ! چون رو سیستم دوستم نسب شد و اجرا شد!!!
فکر می کنید مشکل چیه ؟!!!
من تازه این تاپیکو دیدم میخوام بدونم کسی تاحالا تونسته یک آهنگ از Expert با کیبرد بزنه؟
من دو ماه پیش guitar heroes III رو گذاشتم کنار چون با keyboard نتونستم آهنگ Slipknot رو بزنم البته تو مرحله HARD وبجاش 15 آهنگ از جمله Marilyn Manson-MetallicA-Muse-Slipknot رو بردم تو بازی خیلی باحال شده!!!
من کیبردو شکل گیتار دستم میگیرم اگر عادت کنید خیلی راحتره! البته کیبرد من دکمه END تقریبا چسبیده به شماره یکه و از 5 کلید Enter-3-2-1(در Num) و End استفاده میکنم
الان دارمGuitar Heroes Aerosmith رو تو Hard تموم میکنم2 آهنگ آخرش مونده!!
خیلی از guitar heroes III آسونتره تو 2 روز مدیمش تموم شد!
برای Costume song پیشنهاد میکنم برین تو سایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by esymetall; 27-12-2008 at 13:27.
سلام
رفقا کسی آهنگ های اضافه شونده رو به صورت تک تک داره؟
آخه نمیشه 500 مگ رو دانلود کنم که یه آهنگ گانز ان روزز رو از توش در بیارم!!
یکی از دوستان من تونست . GH 3 رو روی Hard تموم کرد و تا اونجا که من خبر دارم روی Expert آهنگ آخرش مونده بود و Aerosmith رو هم روی Exper تموم کرد . خودم بازیشو دیدم نمیدونم این بشر چطور بازی میکنه !!!!!!!!!!!!!!
فکر نکنم بشه . اگه راهی پیدا کردی به منم بگو خوشحال میشم.رفقا کسی آهنگ های اضافه شونده رو به صورت تک تک داره؟
آخه نمیشه 500 مگ رو دانلود کنم که یه آهنگ گانز ان روزز رو از توش در بیارم!!
پیدا نکردم!فکر نکنم بشه . اگه راهی پیدا کردی به منم بگو خوشحال میشم.
الان هم دارم 520 مگ آهنگ دانلود میکنم ببینم چی میشه! از گیتار هیروی 2 هست!![]()
بچه ها کسی میدونه.چجوری میشه Slash- Guitar Battle
رد کرد.آخه دکمه ها رو هنوز بلد نیستم.فقط بلدم چه جوری گیتار بزنم. اگه کسی از دکمه های دیگه خبر داره بگه .چه طور میتونم.بهش ضربه بزنم. همونجوری که اون بهم ضربه میزنه.تو آموزشش میگه باید گیتار رو پایین گرفت با کیبورد چه جوری پایین بگیرم.
یه سوال داشتم...یعنی کل این بازی اینطوریه که میگه مثلا این دکمه رو بزن اونو بزن بعد آدم باید تند تند دکمه ها رو بزنه؟همین؟
یه چیزی تو همین مایه ها هست.
ولی خیلی قشنگه. سخت هم هست.
تا اونجایی که یادمه همون دکمه ای بود که وقتی داشتی اهنگ میزدی فشارش میدادی 1 دفعه ابی میشد رنگ چیزها.
همون دکمه ای که وقتی اون لامپ های سمت راستت ابی میشد.
ببخشید که تو 2 تا پست جواب دادم اخه با موبایلم نمیتونم چند تا quote توی 1 پست بیارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)