ببخشید شما از سایت Persian-Box بازی رو دانلود کردین ؟( منظورم آفلاین هست )
Burnout Paradise
Burnout Revenge
ببخشید شما از سایت Persian-Box بازی رو دانلود کردین ؟( منظورم آفلاین هست )
آقا اين بازي اصلا گير مياد؟
من كه هر چي گشتم جايي پيدا نكردم.
فکر کنم شما اشتباه برداشت کردی.
این The Ultimate Box ـی که الان برای کنسول ها منتشر شده همون Burnout Paradis ـیه که سال قبل براشون منتشر شد فقط همه ی پک ها رو داره . نمیشه گفت یه بازی مستقله. تقریبا یه جور پک کامله. الان نسخه PC بازی The Ultimate Box کامله و نسخه های کنسول همون بازی سال قبله.
راستش من از همون موقع که نسخه PC آنونس داده شد دارم اخبارشو دنبال میکنم و اطلاعات خیلی کمی ازش دارم.
بازی رو میتونی از خود سایت criterion games دانلود کنی .ببخشید شما از سایت Persian-Box بازی رو دانلود کردین ؟( منظورم آفلاین هست )
به این آدرس
البته این نسخه دموه که با این کرک به نسخه کاملبازی تبدیل میشه . من خودم الان دارم اینو بازی میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sha7ab; 15-02-2009 at 15:11.
من این بازی رو گرفتم، از آندرکاور خیلی بهتره فقط یه سری چیزاش عجیبه! مثلا: سرعت سنج نداره! ماشین راننده نداره!
ولی فریم ریت عالیه، من با 8500gt راحت رو بالاترین تنظیمات بازی می کنم.
خب منم همینو میگم دیگه ؛ بذار کاملا شفاف سازی کنم :
الان نسخه PC بازی The Ultimate Box کامله و نسخه های کنسول همون بازی سال قبله.![]()
نسخه های کنسول همون بازی سال قبله + پک ها
همون بالا باید میگفتم که : درست که سال پیش برا کنسولها اومد ولی The Ultimate Box هم همزمان با PC برای کنسول ها دوباره اومد با این تفاوت که همون پک های قابل دانلود رو هم توش داره ...
این بحث هم از اینجا آغاز شد که من گفتم The Ultimate Box برای PC , Xbox 360 و Ps 3 چند روز پیش اومد و تو گفتی که فقط برای PC اومده
OK ؟
سلام
بازی bornout paradise the ultimate box رو من گرفتم و نصب هم شد .
وقتی میرم توی بازی ازم میخاد یه سری اطلاعات مثل سن و تاریخ تولد و ... بدم . کلا من که نفهمیدم چه جوری بازی رو شروع کنم کسی اگه میدونه لطف کنه بگه بهم ؟
یه اکانت میسازی بعدش enter to paradise city رو میزنی می ره تو بازی. منو هاش در هم برهمه. کلا با بقیه بازی ها فرق داره.
نیازی به ساخت اکانت نیست!
من که بدون اکانت رفتم... حلا فرقی هم میکنه؟
Last edited by SPY.07; 16-02-2009 at 09:49.
من زدم اکانت بسازه ولی چون به اینترنت وصل نبودم ارور داد و رفت تو بازی
اکانت هم فک کنم واسه بازیه آنلاین باشه!
زیادم با بازی های دیگه فرقی نمی کنه
فقط منوش یکم درهم برهمه که شما موقعی که داری بازی می کنی اگه بری تو منو می تونی با دکمه های f1 و f2 صفحه های منو رو عوض کنی!
اه پسر چه بازیه. سبک خیلی قشنگی تو بازی ماشینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)