تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 737 اولاول ... 4567891011121858108508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

وقتی شتاب 0 تا 100 تندر 10.2 و شتاب 405 12 ثانیه است نشون از قدرت بیشتر موتور داره

البته شتاب یه ماشین به گیربکسش هم خیلی مرتبطه

مثلا 206 تیپ 2 با اینکه موتورش ضعیفه ولی 1و2 ماشین خیلی سریع پر میشه

که این به خاطر ضرایب دقیق گریبکسشه
    دوست عزیز بله درسته شتاب بالاتره. منم اسم ماشین نیاوردم و در حالت کلی گفتم.

-------------------

همونطور که در اولین پستم در این تاپیک گفتم بستگی به معیار های هر شخص داره.

و گفتم که در حالت کلی من کلاس پژو رو بیشتر میپسندم.
    چرا که برای من قابلیت های حرکتی در راننندگی حرفه ای خیلی مهمه، مثلا 405 و پارس بی شک برای دریفت خیلی بهتر از تندر عمل میکنن.
    و همچنین اینکه بشه رو بدنه مانور اومد ، بدنه 405 رو خیلی از تعمیر کارا میشناسن میتونن روش مانور بیان.

برای 405 میشه چندین موتور متفاوت سوار کرد. . و 1000 نوع شمع و چیزای دیگه براش هست.

البته اینا فقط معیارای منه و گرنه خداییش اینا هیچکدوم ماشین نیستن که ما داریم ازشون حرف میزنیم.

که قبل دارم اینا بیشتر به دلیل سابقه زیاد 405 هستش.
    (405 و پارس رو میشه یکی گرفت از نظر موتو سوار کردن و ...)
    --------------------------------------

در ضمن اگه من از کلاس پژو طرفداری میکنم یه چیزی داره.

206 فکر کنم سال قبل بود، که همراه با زانتیا در رده اول ایمنی قرار داشتن. کمترین امتیاز منفی. کمترین سرقت بدون دزدگیر .
    حالا ببینم این تندر شما میتونیه به چنین افتخاراتی برسه؟
    ----------------------------
    Last edited by Farshadd; 11-02-2008 at 12:41.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    خیلی ها فکر می کنند تندر تو پیچ ها و در ما نور وسرعت های با لاخوب نیست .راستش من خودم تندر داشتم . در اول ماشین واقعا زشت وبلند بود .اما الان بعد گذشت 1 ماه شکل ماشین واقعا زیبا شده . به طور کل فنر های عقب ماشین خوابیده شده وبه بدنه ماشین متوازن ویک نواخت شده . وماشین از نظر ارتفاع معمولی به نظر می رسد (که تاثیر زیادی در زیبایی ماشین دارد).
    دیروز هم در جاده قم با 3 سرنشین بزرگ هیکل وسنگین با باک پر و کوار روشن با سرعت 160 تا می رفتیم . ماشین کاملا بی صدا ونرم در حال حرکت کردن بود . در شتاب واقعا هرچی پارس و405 هست رو می خوره . در جاده هم با 405 و پارس هم کورس گذاشتم در شتاب 80 تا 160 50 متر فاصله داشتیم یعنی در شتاب تندر از همشون سره . در سرعت های بالا هم تندر از همه جلو بود حدود 25 یا 30 متر. پس توسرعت های با لا از پارس و 405 واقعا بهتره.
    البته تو شتاب تندر از 206 حدود 1 متر عقب میفتد. که بعد چند ثانیه (حدود 15 ثانیه) تندر به 206 میرسد.
    Last edited by HOOSEIN 105; 12-02-2008 at 18:52.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوار روشن
    شما با اين وضع چطور كولر گرفتي.(يخ نكردي!)

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما شاید با 405 195 تا رفتی ولی این سرعت ها همش الکی است چون بیشترین سرعت رفته شده با 405 به صورت دقیق گرفته شده توسط دستگاه ها 182بوده پس فکر نکن 405از این سرعت 182 بیشتر بره . چون این سرعت سنج های ماشین از سرعت 100 به بعد سرعت رابا اختلاف حدودی 20 با 30 کیلومتر در ساعت می گیرند. من خودم با سمند عموم 160 تا می رفتم اما یک سرعت سنج در جاده شماره ماشین را برداشت ثبت کرده بود سرعت 135 پس این ماشینا رو نمیشه به سرعت سنج شون اطمینان داشت
    با سلام
    خیلی ها فکر می کنند تندر تو پیچ ها و در ما نور وسرعت های با لاخوب نیست .راستش من خودم تندر داشتم . در اول ماشین واقعا زشت وبلند بود .اما الان بعد گذشت 1 ماه شکل ماشین واقعا زیبا شده . به طور کل فنر های عقب ماشین خوابیده شده وبه بدنه ماشین متوازن ویک نواخت شده . وماشین از نظر ارتفاع معمولی به نظر می رسد (که تاثیر زیادی در زیبایی ماشین دارد).
    دیروز هم در جاده قم با 3 سرنشین بزرگ هیکل وسنگین با باک پر و کوار روشن با سرعت 160 تا می رفتیم . ماشین کاملا بی صدا ونرم در حال حرکت کردن بود . در شتاب واقعا هرچی پارس و405 هست رو می خوره . در جاده هم با 405 و پارس هم کورس گذاشتم در شتاب 80 تا 160 50 متر فاصله داشتیم یعنی در شتاب تندر از همشون سره . در سرعت های بالا هم تندر از همه جلو بود حدود 25 یا 30 متر. پس توسرعت های با لا از پارس و 405 واقعا بهتره.
    البته تو شتاب تندر از 206 حدود 1 متر عقب میفتد. که بعد چند ثانیه (حدود 15 ثانیه) تندر به 206 میرسد.

به این می گن آخر تعصب. همتون به خاطر بسپارید محصولات رنو با خرج بالاشون دهن همه رو سرویس می کنه و از دلایل مهم عدم استقبال از محصولات رنو در ایران همین بوده. می تونین صبر کنید و ببینید. با اینکه 405 هم ماشین مالی نیست ولی به نظر می آد از ال 90 خیلی بهتره.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این می گن آخر تعصب. همتون به خاطر بسپارید محصولات رنو با خرج بالاشون دهن همه رو سرویس می کنه و از دلایل مهم عدم استقبال از محصولات رنو در ایران همین بوده. می تونین صبر کنید و ببینید. با اینکه 405 هم ماشین مالی نیست ولی به نظر می آد از ال 90 خیلی بهتره.
    يه جور صحبت مي كني كه انگار اينجا هم مثل كشورهاي ديگه هست.
    همونطور كه تا الان اينجا ماشينهايي از جمله 405 و پرشيا و... رو داران مردم گر و گر مي خرن.پس مطمئا باش لوگان رو كه ديگه حتما مي خرند.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

يه جور صحبت مي كني كه انگار اينجا هم مثل كشورهاي ديگه هست.
    همونطور كه تا الان اينجا ماشينهايي از جمله 405 و پرشيا و... رو داران مردم گر و گر مي خرن.پس مطمئا باش لوگان رو كه ديگه حتما مي خرند.
    ماشین های پژو از تمام گروه هاش همیشه مقاوم و کم خرج بودن. نمونه اش پژو 504 قدیمی. یا 405 که واقعا کم خرجه. اگه از لوازم در ابتدا خراب که کارخونه می گذاره بگذریم واقعا ماشین کم خرجیه. ولی ماشین های رنو همیشه پرخرجند مثل رنو 21. در ابتدا خوبه ولی ناگهان به خرج می افته و صاجبش رو بیچاره می کنه. من تعصبی ندارم. دوست عزیز اگه درهای مملکت رو باز کنن کسی نه ریو می خره نه 405 نه تندر و هیچکدام از لگن های ایران ناسیونال و سایپا رو. مگه تویوتا مرده. بهترین ماشین ها با بهترین قیمت ها (نه قیمت هایی که اینجاست). اینجا به هوای پشتیبانی از خودروسازان یک پول حسابی از گمرک تو جیب می زنند و از یک طرف دیگه لگن های این کارخونه ها رو چند برابر قیمت به ما می فروشند و ما رو به جون هم می اندازن که ریو بهتره یا تندر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه فاکتور ایمنی رو در نظر نگیریم و اگه واقعا 3 تا ستاره ای که لوگان تو Ncap گرفته تو ایران هم حفظ بشه، انتخاب مشکل میشه. ولی بازم به نظر من در کل ریو از تندر بهتره. من اگه باشم هیچ وقت نمیام ریو ول کنم تندر زشت و بی ریخت رو بگیرم.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

اگه فاکتور ایمنی رو در نظر نگیریم و اگه واقعا 3 تا ستاره ای که لوگان تو Ncap گرفته تو ایران هم حفظ بشه، انتخاب مشکل میشه. ولی بازم به نظر من در کل ریو از تندر بهتره. من اگه باشم هیچ وقت نمیام ریو ول کنم تندر زشت و بی ریخت رو بگیرم.
    ریو که چند وقت پیش توی هفته نامه خودرو زده بود جزء نا امن ترین اتوموبیل های دنیا با اینکه در کره با رینگ 14 ای بی اس و پرژکتور های جلو کیسه هوا و هزارتای دیگه که تو ایران نداره ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه باشم هیچ وقت نمیام ریو ول کنم تندر زشت و بی ریخت رو بگیرم.
    اينم نظر شخصيتونه.
    اخه كي گفته ريو قشنگه.!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض تقاضای راهنمایی

با سلام خدمت دوستان عزیز

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

راستش با جور کردن وام و اینها میخواستم یه ماشینی بخرم که سرش به تنش بیارزه

پولم تو range قیمت ماشینهای زیر هست

کدوم بهتره ؟

gen2
    megan
    soren
    پژو پارس
    زانتیا
    مزدا 323

راستش یه چند تا ازین ماشین کره ای ها هم تونماشگاه دیدم مثل cerata و soreneta
    حالا که پولش جوره موندیم چه ماشینی بخریم

ممنون از لطفتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •