امیدوارم مثل نسخه قبلیش روزی 5تا پچ باسش ندن![]()
امیدوارم مثل نسخه قبلیش روزی 5تا پچ باسش ندن![]()
ممنون djmd جان بابت تصاویری که قرار دادید. تاپیک شما(مقایسه Crysis با Stalker Clear SKY ) با این تاپیک ادغام شد.
فکر میکنید با 8800 gts 512 اجرا بشه؟؟شما که تجربه بازی دارید بگید.............نکنه کم بیاره
سلام دوستان
من از 1 ماه پيش مي دونستم گرافيك نسخه جديد بالا است شما مي تونيد به صفحه 6 و 5 مرجعه كنيد عكس ها رو ببيند كه چقدر گرافيك اين بازي بالا و گستردگي مناطق ان بالا مثل توي يك قسمت توي نياز يك قسمت روي كوير كه افتاب خيلي تيز هم دار و يك قسمت توي جنگل و يك قسمت توي شهر واقعان نسخه جديد به نظر خيلي خوب مياد گرچه من نسخه قبلي رو خيلي دوستش دارم
-------------------------------------------
اقا من كريس رو بازي كردم و تمامش هم كردم ولي به اندازه استالكر اصلان حال نداد واقعان استالكر يك جذابيتي ديگه داره اوليش به خاطهر امكانت خيلي زيادش و بعد به خاطره اينكه از 7 راه فكر كنم تمام مي شود و اصلان يكي چيز ديگه است به نظر من استالكر يك چيزي ديگه استتتتتتتتت
![]()
البته عکسایه خیلی جالبی هستن ولی استاکر به خاطر فضایه گرفته آسمون آبری بازرونی و مه گرفته و کلا به خاطر فضا سازیش معروف بود ولی ضاهرا تو این نسخه زیادی هوا آفتابیه !!!![]()
شاید
باید دید
سلام دوستان
مثل اين كه تاريخ انتشار بازي معلوم شود
Release in August 2008
فكر كنم مي شه شهريور ماه
اينم متن خراجيش
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - Release in August 2008 now official
A long period of uncertainty is over, as GSC World Publishing has officially announced a release date for the prequel of Shadow of Chernobyl, Clear Sky. According to the agreed plan, the game will be released worldwide on August 29, 2008, and will be published under labels of Deep Silver and GSC World Publishing. We also got comments on the announced release date from the Managing Director of Koch Media, Dr. Klemens Kundratitz:"The topic of the release date for S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky has created a lot of interest among gamers, press and fans. We’re pleased to announce an exact date for this highly anticipated game now,"as well as from Sergiy Grygorovych, GSC World Publishing CEO:"Our intention to deliver the game simultaneously worldwide is both a challenge and big responsibility to the many fans of the game around the globe. We are looking forward to achieve this ambitious goal in August."Does anyone else have the feeling that history is repeating itself?
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
اينطوري كه پيدا از عكس ها همين جوري داره بهتر هم مي شه
اينطور كه توي عكس ها معلوم است توي اين نسخه
رود خانه هم بهش اضا فه شده
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارزشش رو داره که بازی کنیم
سلام بر همه دوستان
برخره دمو دوم این بازی بیرون اومد
-------------------
اینم عکس ها جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به گذشت مدت نسبت طولانی دمو جدید استالکر اومد
البته کمی لازم به ذکر است من دیشب خودم این دمو رو دانلواد کردم
و در این دمو گرافیک واقعان خیلی افزایش یافته و البته همش به diractx 10باز رو نشون می داد
که واقعان خیلی گرافیکش بالا بود و جزییاتش خیلی زیاد شده
اینطور که بوش میاید یک سیستم بالا می خواد برای اجراش
لازم به ذکر است بیشتر توی مناطق قبلی بازی رو نشون می ده
اینطوری که بوش میاید این سری جدید به قسمت قبلی مراحلشون وصل است
اینطوری یک خورد طیف طبیعی بودن بازی و داستانی بودن خودش رو طی می کنند
در کل این دمو ببیشتر به گرافیک بازی چسبید و درمورد کارهای جدید و گرو و اشخاصی چیزی نشون نمی ده
ببیشتر مناطق بازی رو نشون می ده
و گرافیک در کل خیلی فرق کرد حالا خودتون دانلواد کنید نگاه کنید
---
دانلواد دمو دوم این بازی به حجم تقریبان 36 مگا بایت
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)