دوست عزیز ممنون از جوابتون
من هم نظرم همین برند زیمنس هست ولی نمی دونم کدوم مدلشو بخرم.واسه همینه که از دوستان کمک خواستم.
اگه از دوستان کارشناس مدل خوبی از زیمنس میشناسن که قیمتش هم دوروبر 100 تومن باشه یه کمکی کنن.
ممنون
دوست عزیز ممنون از جوابتون
من هم نظرم همین برند زیمنس هست ولی نمی دونم کدوم مدلشو بخرم.واسه همینه که از دوستان کمک خواستم.
اگه از دوستان کارشناس مدل خوبی از زیمنس میشناسن که قیمتش هم دوروبر 100 تومن باشه یه کمکی کنن.
ممنون
منم مدتیه دنبال تلفن هستم به این نتیجه رسیدم که زیمنس بگیرم .
پاناسونیک که جدیدا همش چینی شده . دیگه پاناسونیک ژاپنی پیدا نمیشه
از بین زیمنس ها هم من این دو مدل رو خوشم اومده که هم زمان مکالمه و standby خوبی داره هم تا حدود 40 دقیقه پیغام میگیره ( بیشتر تلفنا حدود 15 تا 20 دقیقه هست پیغام گیرشون ) و کلا استیل ساده و شیکی داره این دو مدل. البته گرونترشم هست اما خوب من بین 100 تا 150 این دو مدل رو پسندیدم . خودمم به احتمال زیاد 495 رو میخرم چون ضد ضربه و آب و گرد و غبار هم هست و این واسه تلفن بیسیم مزیت حساب میشه ! من که تاحالا 200 بار تلفن قبلیم از رو میز و از دستم پرت شده اینور اونور ! البته اونم پاناسونیک ژاپن بود و هنوز زندست بنده خدا !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق این تلفن ها گوشی ثابت هم دارند؟ یا فقط شامل یک گوشی بی سیم می شوند؟
اینا فقط بیسیم هستند . راستشو بخوای من با این گوشیهایی که هم ثابت دارند هم بیسیم خیلی حال نمیکنم ! کلا با لوازم ترکیبی میونه ای ندارم . ترجیح میدم یدونه بیسیم بگیرم یدونه هم ثابت در کنارش . الان با 20 تومن میتونی یک گوشی ثابت خوب بگیری . خیلی هم که ازش استفاده نمیکنی پس یه گوشی ساده کار آدمو برای وقتی که برق نیست یا اون بیسیم شارژش تموم شده راه میندازه .
میشه یکی اموزش اپدیت Siemens S795 یاد بده
من الان یه ساله پاناسونیک مدل KX-TGA939T رو دارم , خیلی هم ازش راضیم . البته من واسه مغازه میخواستم این بود که 2خطه گرفتم . هم ثابت داره هم سیار .
فکر کنم تک خطه هم داشته باشه .
اقا 2 خطه ؟
چند تا گوشی بیسیم داره ؟؟؟؟
ممکنه بصورت همزمان از دو خط با دو تا گوشی بیسیم مکالمه داشت ؟؟؟
تلفن زیمنس با گارنتی نگین چه مدت باید تعویض شود؟یک خط نمایشگر سوخته
من امروز میخوام برم یه تلفن بی سیم بگیرم
فقط اگه میشه فوری جواب بدین
قیمتش بالا نباشه، حول و حوش 40 تومن
مهمترین چیز هم اینه که تا حداقل 20 متر رو با در بسته بدون نویز آنتن بده
دوستان من یه مدل تلفن المانی سینوس مدل sinus 42i دارم که 10 تا کلید حافظه داره برا دادن شماره به گوشی حالا نمیدونم چطور میتونم شماره رو وارد کنم ممنون میشم اگه روش کد دادن در این تلفنها رو بنویسید.
درضمن کاتالوگش رو دانلود کردم ولی زبان المانی یا سویسی هست که من متوجه نشدم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)