من کوچیکتم داش مهدی
قیمت cpu شده 315 فک کنم ویل بازم ارزون تر میشه
من کوچیکتم داش مهدی
قیمت cpu شده 315 فک کنم ویل بازم ارزون تر میشه
سلام امیر.
آره آقا.آخرشم همون حرفت شد.احسنت.
اقا منم همین نرخ رایان صبا رو که همین 315 هست دارم. حالا این رایان صبا همیشه یه 20 الی 30 تومانی گرونتر میده.میخواستم یکی از بروبکس یه آماری بهمون بدن که بدونم اونجا تو تهران قیمتش چقدره. هم این CPU و هم اون Main.اصلا اگه همه باشه که چه بهتره.
اگه نرخ تهران رو داشته باشم سریعا میتونم سفارش بدم تا تو این هفته برام بیارن.
دوستان هم اکنون منتظر یاری سبزتان ....
سلام رفقا.
آقا من هی سوال کردم ببینم کجا ارزونتر میده، خلاصه تمام شهرمون رو هم زیر و رو کردم، دیدم دیگه یا خیلیهاشون اصلا اسم این قطعات رو نشنیدن، یا خیلیهاشون که استعلام میگرفتن از تهران، نرخ بهره رو به اندازه بابا ننشون میزدن. مثلا من رفتم تو رایان صبا دیدم قیمت CPU رو زده 315 تومن. گفتم احتمالا تو شهر باید ارزونتر باشه. رفتم قیمت گرفتم دیدم یارو میگه 345. گفتم خوب مگه عقلم کمه بیام الکی 30 تومان بیشتر بدم؟ آخرش هم رفتم به همین رایان صبا سفارش دادم و امروز هم قیمتشون رو دیدم که شده 310 تومان. من این قطعات رو سفارش دادم گفتم بیارن:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz ===> 310T
MAIN :ASUS - Maximus Formula ===> 325T
POWER: GREEN - GP780B-EPS ===> 155T
جمعا هم با پول تیپاکس شد 795 تومان.جالا دیگه 1 میلیونی که الان تو دستم پوده ته کشیده. باید یه کمی کار کنم تا آخرای فروردین سال جدیدی دوباره 1 میلیون دیگه بتونم جور کنم.
حالا رفقا به نظر شما میتونم با این کارت گرافیک سیستم خودم و رم 256 که دارم هم سیستم رو موقتا راه بندازم؟
ممنون
مبارک باشه مهدی جان
گرافیک خودت فک میکنم Agp باشه رمت هم ddr که نمیتونی استفاده کنی
من میخوام یه سیستم جدید بخرم ! دلیلشتم فقط خرید کارت گرافیک gainward geforce 8800GT
چه سخت افزاری باید بگیرم که با این کارت گرافیک سازگار باشه مثلا cpu کم نیاره و از این حرفا.
لطفا مدل و حدود قیمت سخت افزار پیشنهادیدتون رو برام بنویسید .
بیشتر ram & cpu & mainboard واسم مهمه البته نمیخوام خیلی فضایی باشه همین که مشکلی با این کارت گرافیک نداشته باشه و توی بازیها به دلیل مچ نبودن و ... اذیت نکنه کافیه![]()
تو همین قسمت یه تایپیک بزن
اونجا توضیحات رو بده
ای بابا.
اقا نمیدونم چرا همه پیله کردن به تاپیک ما.
داداش این تاپیک مشکلات منه. شما برو برا خودت یه تاپیک جدا بزن.
زیاد سخت نگیر عزیز!داداش این تاپیک مشکلات منه. شما برو برا خودت یه تاپیک جدا بزن.
Virgil بیا این چندتا پست کشکی رو پاکش کن ما حوصله موصله نداریما.یه چیزی میگم دوباره کارت قرمز میگیرم.![]()
چون تعداد پستهای این تاپیک زیاد شده باعث میشه با تاپیک های مهم اشتباه گرفته بشه. یک تغییر توی عنوان تاپیک دادم دیگه مشکلی پیش نمیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)