تا حالا به این توجه کرده بودین ؟؟؟
![]()
تا حالا به این توجه کرده بودین ؟؟؟
![]()
جدی میگی ؟؟
من فعلا درگیر امتحاناتم...23 دی تموم میشه...28 میا دبالا سایتبعد از امتحانات حتما میرم دنبالش...
اره از درس شیمی خیلی خشوم میاد.مخصوصا شیمی آلی عاشق شیمی هستم حیف که توی رشته ی تخصصی من زیاد شیمی استفاده نیمشه و همه ی اون اطلاعاتم کم کم داره از این دوگولم پاک میشه![]()
با تشکر از تمامی دوستان که پس از زدوخورد زیاد به این نتیجه رسیدیم که
کدوم بقالی میگه ماست من ترشه؟
نتیجه آخر همه دوستان اصلا از روی تعصب صحبت نکردند . از همگی متشکرم
معمولا توی تاپیکهایی که مقایسه ی بین دو گوشی هستش اینجوری میشه حالا شانس آوردیم سونی و نوکی بودش اگه سونی و سامسونگ بود دیگه 120 صفحه درگیری میشد.
حالا جدا از شوخی از نظر بلندی صدا ان82 بلندتره میتونم بهت بگم که 10/7.5 میشه بهش نمره داد.کیفیتشون هم خداییش نمیدم ولی باید کیفیت ان82 بهتر باشه.اما ان82 یه قیافه ی بی ریختی داره اگه صدا میخوای ان73 هم خوبه درضمن ان95 هشت گیگ هم به نظرم بهتره هم قیافه داره هم ال سی دی بزرگ داره کیبورد خوب داره و هم هشت گیگ حافظه داره.
کا850 هم امکانات خوبی داره و قیمتش هم تا یک ماه دیگه بهت قول میدم تا 420 پایین میکشه شک ندارم.
ظاهر شیک.شارژ خوب.هندسفری خوب.میشه هکش کرد که خیلی حال میده.
اینترفیس جدیدش که شبیه گوشیهای نوکیا شده.گوشی رو این ور و اونورش کنی صفحش عوض میشه.
مدیا سنتر.
اگه گوشیای نوکی اینطوری دیگه چه غمی داشتیم؟!!!!اینترفیس جدیدش که شبیه گوشیهای نوکیا شده
بابا جون هر کی دوست دارین اسمشونو یاد بگیرید. (اتو روتیتینگ)گوشی رو این ور و اونورش کنی صفحش عوض میشه
در ضمن اینو n82 هم داره.
Only LG KG300
با صدایی بیشتر از دبلیو 810 و 5700
rarman شوخی میکنی یا اینکه شما هم این گوشی رو تست کردید؟؟؟اگه تست کردی خداییش بلندی صداشو کف کردی؟؟؟وجداناا هم هندزفری خوبی داره و هم صدای عالی توی اسپیکر!قیمت 160 تومن!!
Last edited by rainysky50; 07-01-2008 at 18:42.
بابا بیخیال شما چه قدر جو گیرید
تیکه انداختم باورتون شد
((=
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)