نمیشه کاری کرد با ویندوز سون هم بازیش کنی؟
نمیشه کاری کرد با ویندوز سون هم بازیش کنی؟
چطوری 9.8 گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ غیر ممکنه به نظر من!
register اش پولی نیست؟
اگه ورژن1.5 رو داری بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نصب کردم...کدوم فایل رو باز کنم؟
به هر حال هیچکدوم باز نمیشه...حتی ارور هم نمیده
---------- Post added at 02:47 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
پس شما هم مشکل منو داری.....من xp هم دارم...تستمیکنم..ببینم میاد؟نمیشه کاری کرد با ویندوز سون هم بازیش کنی؟
خب...
ping میزان سرعت سروره....یکی از دوستان گفته بود چون ما ایرانی هتیم کیک میشیم.
این حرف غلطه...چون سرعت اینترنت ماها کمه سرعت سرور میاد پایین....درنتیجه کیک میشیم
و
چن نفره نمیتونیم بازی کنیم..چون وقتی یه نفر با سرعت 100kbps سرور رومیسازه...ping میره روی 9999 و دیگه کسی نمیتونه به سرور ماها کانکت بشه....ولی نحوه ی کلی سخت سرور رو توضیح میدم
توی قسمت options ستون دوم...یه چیزی هست به نام server name یا یه همچین چیزی...اونو وارد میکنید که در واقع اسم connection هستش....میتونید تو همون قسمت هم پسورد بذارید که فقط دوستاتون بیان تو
بعد میرید توی start game...و تنظیمات مربوطه رو اعمال میکنید...و کنکت میشید
دوستاتون باید توی قسمت join دکمه ی request servers رو انقدر بزنن تا اسم server که شما ساختید پیدا بشه...
بعد روی ping all میزنن...اگه ping زیر 300 باشه با سرعت 100kbps میشه کانکت شد...کلا" اگه ping زرد یا سبز بشه...میشه کانکت شد
حلا اگه بزی مورد نظر پسورد داشته باشه توی همون صفحه ی join بالا ی صفحه password رو وارد میکنید و کانکت میشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور ایرانی راه اندازی شد. 130.185.72.226:23073
در لیست سرورها هم اولین سرور بر اساس پینگ هست.
خیلی بازیش ... (چیزه) وقت براش الکی نزارید به گرد teeworlds هم نمی رسه.
سلام دوستان . كسي ديگه اين بازي رو بازي نمي كنه؟ اگه كسي هست لطفا به من هم راهنمايي بكنه . من الان دارم با اينترنت اي دي اس ال 512 ميام اما هنوز پينگ ها بالاست و قرمز رنگه. لطفا راهنمايي كنيد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)