gladiator حان یادت باشه رستم یک هیولا نیست که بخواد ترسناک بشهولی در مورد وحشتناکتر کردن اژدها و ایجاد تغییرات در رستم موافقم
gladiator حان یادت باشه رستم یک هیولا نیست که بخواد ترسناک بشهولی در مورد وحشتناکتر کردن اژدها و ایجاد تغییرات در رستم موافقم
خوب فعلا این عکس شد ها
اگه تایید شد باید چند نقاش و طراح هم داشته باشیم تا کاراکترها را در نماهای مختلف بکشند و بعد شروع به ساخت کنیم
![]()
خوب این عکسی که آقا حمید گذاشته همونطور که میدونید کار عادل هست ... خیلی خیلی کارش دسته :
این پروفایلش تو سی جی :
کاراشو ببینید کف کنید ! مخصوصا این یکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس زمینه اش خیلی زیباس .... خیلی ! بهتره خیلی عجله نکنیم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من براي اين ميگم ارش كماندارو بسازيم چون اولا مردم خيلي با اون اشنا نيستن و ما ميتونيم اشناشون كنيم ولي رستم و اژدها تكراري شده چون هم زياد شنيده شده و هم گروهاي ديگه توي سيما اين كارو كردن
خوب ما این کارو بیشتر واسه اون بر مرزی ها انجام میدیم کسانی هم که خارجی هستن شاید یه خورده راجبه رستم شنیده باشند پس وقتی این کارو ببینند بهتر بهشون حال میده.اقا من براي اين ميگم ارش كماندارو بسازيم چون اولا مردم خيلي با اون اشنا نيستن و ما ميتونيم اشناشون كنيم ولي رستم و اژدها تكراري شده چون هم زياد شنيده شده و هم گروهاي ديگه توي سيما اين كارو كردن
البته نمی خام بگم که موضوع تو بده ولی فکر کنم این یکی بهتر باشه
میثم جون پشنهاد خوبی دادی ولی من با شعر میونه ی خوبی ندارماقا من يه موضوعه توپ دارم
افسانه ي ارش يكي از افسانه هايه ايراني!!
به صورت شعره كه سياوش كسرايي نوشته اگه نگاه كنين يه تيكشو تو امضام مي بينين
به نظره من كه بي نظيره
دوما من که نظرم رو گفتم چی هست باید بقیه نظرشون رو نسبت به موضوع تو بدن
از نظرت ممنون ولی منظور من این نبود که جوری ترسناک بشه که شخصیت بدی به وجود بیاد به اندازه ای خشن بشه که بیننده موقعیت اون رو حس کنه( کار کمی که نیست داره با اژدها می جنگه)
يه نظر ميدم نه نگين
با توجه به ايام محرم پايه باشين تا حس و حالش هست تا بلوي ظهر عاشوراي استاد فرشچيان رو با تمام جزييات و يه سري چيزاي ديگه پشت سرشون به عنوان صحنه جنگ بسازيم كه تك فريم هم ميشه .
درست نیست به نظر من ... اگه واسه عاشورا میسازیم باید مثلا یه خیابون باشه که مردم و دسته ها دارن میرن یه علم هم جلوشونه ... بعد میتونیم با کامپوزیت حالت روحانی هم بهش بدیم .... اما من با ساختن صحنه عاشورا موافق نیستم ...
به نظر من یه چیزی بسازیم که یه جورایی تمدن و فرهنگمون رو نشون بده چون همین الان همه ی مردم دنیا فکر می کنن ما تروریستیم حالا اگه ماهم بیایم یه صحنه جنگ و مبارزه ( جنگ رستم و اژدها) رو درست کنیم در واقع این تفکر رو تقویت کردیم . مثلا اگه یه چیزی تو مایه های پاسارگاد یا تخت جمشید و بیستون و این جور چیزا رو درست کنیم هم تمدن درخشان 6000 ساله مون رو نشون دادیم و هم هنر خودمون رو .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)