تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 22 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 217

نام تاپيک: The Witcher

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

در این پست میخوام به معرفی boss های the witcher برای اون دسته از عزیزانی که این بازی رو انجام ندادن بپردازم.امیدوارم که مورد توجه قرار بگیره و عاملی باشه که اونها رو به انجام این بازی تشویق کنه
    البته در همین ابتدا این نکته رو باید متذکر بشم که انتظار نداشته باشید که boss های این بازی به سبک بازی هایی مثل pop یا resident evil باشه ولی به هر حال مبارزه با اونها خالی از لطف نخواهد بود.

1)Frightener
    ولین boss ای که با آن در Kaer Morhen برخورد خواهید کرد.البته مبارزه با این هیولا قابل اجتناب است ولی توصیه ی من این است که حتماٌ مبارزه با آن را امتحان کنید.این هیولا با ضربات محکمی که به شما وارد می آورد سعی بر این دارد که ابتدا شما را knockdown کرده و سپس با ضربات مرگبارش کار شما را تمام کند.

2)Hell hound
    با احضار کردن چندین barghest و همچنین محاصره کردن شما در یک دایره ی آتشین مبارزه ی سختی را برای شما رقم خواهد زد.

3)Golem
    بدن این هیولا بسیار سخت و به ضربات شمشیر کاملاٌ مقاوم است اما بر خلاف ظاهر رعب انگیزش مبارزه با آن چندان سخت نخواهد بود.این موجود به شوک الکتریکی حساس است و راه نابودی اش هم همین است.

4)Werewolf
    یک هیولای سرسخت.در واقع یک انسان بوده که به خاطر یک طلسم به این روز افتاده.در هنگام نبرد با این هیولا باید کاملاٌ مراقب باشید.

5)Kikimore queen
    خوشبختانه قرار نیست با اینboss بجنگید.این موجود عنکبوتی شکل به همه ی انواع جادوها و سلاح ها مقاوم است.اینboss می تواند با یک ضربه شم را از بین ببرد!سرعت این هیولا پایین است و همین این امکان را برای شما فراهم می سازد که از دستش فرار کنید.

6)Dagon
    این موجود خدای vodyanoi هاست و توسط آنها پرستش می شود.این موجود با ضربه زدن قابل کشتن نیست.Dagon از ایمان معتقدانش انرژی می گیرد و راه کشتنش هم کشتن معتقدانی است که برای جنگ با شما احضار می کند.

7)Striga
    در ابتدای بازی با این هیولا آشنا خواهید شد.در دموی رندر شده ی ابتدای بازی مبارزه ی
    geralt با این هیولا به تصویر کشیده شده است.در اواخر بازی نوبت به مبارزه با این هیولا می رسد.این هیولا در واقع زنی است که به خاطر نفرین شدن به این شکل در آمده.Striga در طول روز در تابوت پنهان است اما با فرا رسیدن غروب خورشید از تابوتش خارج می شود.این موجود مخوف به silver sword حساس است.برای آزاد کردن زنی که به این شکل در آمده باید یک شب کامل در کنار تابوت در برابر striga مقاومت کرد.

8)Koshchey
    موجودی که تنها یک mage قدرتمند می تواند احضار کند.این ماشین مرگ بی رحم با ضرباتی که به شما وارد می کند سبب بروز خونریزی(bleeding) در شما شده و مرگ را جلوی چشمان شما می آورد.به silver sword حساس است.مبارزه با این هیولا اصلاٌ آسان نیست و باید کاملاٌ آماده باشید.یا بکشید یا بمیرید.

9)Wild Hunt
    این boss در هنگام نبرد با شما هیولا هایی را احضار می کند.شما باید بدون توجه به این هیولا ها تمام ضربات خود را متوجه این boss نمایید.نبرد با این هیولا سخت نیست.

10)Zeugl
    مبارزه با این هیولا بیشتر از آنکه سخت باشد وقت گیر است.مبارزه با Zeugl به این صورت است که ابتدا باید با ضربات شمشیر نقره ی خود چندین شاخک این هیولا را که از آب بیرون زده است از بین ببرید و پس از ظاهر شدن سرش ضرباتتان را روی سر این هیولا متمرکز کنید.برای نابود کردنش این دو مرحله را باید چندین بار تکرار کنید.مبارزه با این boss واقعاٌ کسالت آور است.

Last edited by sasanjfr; 18-05-2008 at 20:04.

2. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ساسان جا ممنون از زحماتت ولي نظم تاپيك را به هم زدي!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ساسان جان بسی ممنان
    جوالب بود

S A A M جان اواتاره جدید مبارک

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دستت درد نکنه فکر کنم یه Boss دیگه مال Epilogue یادت رفت به اسم Zeugl که توی فاضلاب بود...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

در مورد Zeugl هم حق با شماست Optimus Prime جان.اصلاح شد
    Last edited by sasanjfr; 18-05-2008 at 20:05.

داره خودمونی میشه Ezdaha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز اینجا مال آخر Epilogue بازیه یعنی صحنه آخری که به GM می رسیم (اینجا Shani و Triss بر حسب انتخاب علاقه مشخص میشوند) یه عکس از تو شهر بزار قبل از رسیدن به قلعه.چون من حتی تو Walkthrough هم همچین چیزو نخوندم.
    رسما کم آوردم همشهری خو من چیکار کنم مث همه خوش سلیقه ها triss رو انتخاب کردم برای همین با خودم گفتم حتما این انتخاب روش اثر میذاره... بله درسته چون وقتی بیطرف باشیم حتی وقتی shani با ما قهر هم باشه باز هم این افتخار را میده که تا Druid Cave اسکورتش بکنیم، پس مانعی نداره همین حالت برای triss توی epilogue پیش نیاد (اون medicine رو هم با کوئست Druid Cave قاطی کردم )

Enhanced version که قراره در 16 ماه می منتشر بشه ,شامل موارد زیر است:

1- مودی با نام THE PRICE OF NEUTRALITY
    زمان گیم پلی: 2 ساعت
    تعداد کوئست: 1 اصلی و 2 جانبی
    مکان: قلعه Kaer Morhen
    موضوع: در مورد یک sorceress به نام Sabrina Glevissig

2- مودی با نام SIDE EFFECTS
    زمان گیم پلی: 3 ساعت
    تعداد کوئست: 5
    موضوع: در مورد Dandelion

3- ویرایشگر مود به نام D’JINNI
    It allows user to make own adventures in The Witcher world
    It does not allow user to modify the game itself

4- ویژگیها و اصلا حات جدید در بازی که شامل کد, گرافیک و مکانیسم های مختلف میشود:

CODE FEATURES
    Improved inventory
    Auto-save option (on/off)
    Character differentiation mechanism (effectively generating approximately 50 new character appearances).
    Look-at feature (characters look at Geralt, deepening player immersion).
    Auto-looting of containers (player may collect all contents of a container without opening the container panel).
    GRAPHIC features
    100 new gesture animations in dialogues and cut-scenes, giving more natural feel of conversations with NPCs.
    Improved facial expressions. Release dates
    CODE FIXES
    Corrected English translation and voice work (over 5000 dialogue lines re-written and re-recorded).
    Corrected German translation and voice work .
    Loading times reduced by 80%.
    Improved game stability.
    Improved combat responsiveness.
    Improved AI for Dice Poker mini-game
    Improved weather settings for locations
    Vitality indicator problem resolved (did not display at times)
    Inventory and map texture caching (accelerated map and inventory load/ display)
    All corrections contained in game patches released to date Release dates
    GRAPHIC FIXES
    Animation improvements: Draw/sheath sword animation accelerated AND Greater clarity of sequence failed animation.
    Improved character model for Triss Merigold.

Download patch 1.3 - Size: 323 MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Or
    کد:
    ادیتور D’jinni - Size: 39.8 MB
    کد:
    Or
    کد:
    Hint. ادیتور به پچ 1.3 نیاز دارد

لینکها همگی از مصطفی عزیز در بازیسنتر
    Last edited by Ezdaha; 21-04-2008 at 04:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

Enhanced version که قراره در 16 ماه می منتشر بشه ,شامل موارد زیر است:

1- مودی با نام THE PRICE OF NEUTRALITY
    زمان گیم پلی: 2 ساعت
    تعداد کوئست: 1 اصلی و 2 جانبی
    مکان: قلعه Kaer Morhen
    موضوع: در مورد یک sorceress به نام Sabrina Glevissig
    این قسمت تو همین پچه 1.3 هم موجوده

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام....من هم به جمع witcher بازها اضافه شدم....این داریوش گولم زد !
    خیلی بازی زیبا و عالیه...با گرافیک عالی و فضای سرد و مخوف قرون وسطی...من که خیلی دوست دارم....دوستان جایی واسه خرید وسایل هم توی بازی وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام....من هم به جمع witcher بازها اضافه شدم....این داریوش گولم زد !
    خیلی بازی زیبا و عالیه...با گرافیک عالی و فضای سرد و مخوف قرون وسطی...من که خیلی دوست دارم....دوستان جایی واسه خرید وسایل هم توی بازی وجود داره؟
    کار بسیار خوبی کردی.دست آقا داریوش درد نکنه
    در مورد خرید وسایل هم باید بگم که جاهای زیادی تو بازی برای این منظور وجود داره.مثلاٌ تو act 1 برای خریدن وسایل مورد نیاز برای ساختن potion از جمله الکل میشه به Abigail مراجعه کرد یا برای خریدن کتاب میشه پیشه کتاب فروشی که تو inn هست رفت.تو act های بعدی هم فروشنده های دیگه ای وجود دارند که میشه این لوازم رو از پیششون خریداری کرد.اگه تو اول هر act یه دور تمام محل رو بچرخی و نقشه رو باز کنی کارت راحت میشه.چون محل فروشنده ها روی نقشه ثبت میشه و بعد از اون به راحتی میتونی به اونها مراجعه کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اینم چند تا تصویر گویا از گرافیکه بازی برای کسانی که میخوان بدونن گرافیکه بازی در چه حدیه
    در تصویر اول نمای آسمان به خوبی نشان دهنده ی این است که نزدیک به طلوع خورشید است،سایه زنی هم بسیار حرفه ای است.تصویر دوم هم نشان دهنده ی کار عالی طراحان در طراحی علفزار است.

تصویر پایینی هم نشان دهنده ی جزئیات بالایی است که در طراحی اشخاص لحاظ شده.به طراحی سنگفرش خیابان هم توجه کنید.

این عکس ها به نظر من نشان دهنده ی این است که این بازی بهترین گرافیکه بازی های rpg را برای شما به ارمغان خواهد آورد حتی بهتر از آبلیویون
    Last edited by sasanjfr; 22-04-2008 at 10:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •