64 داری؟؟
من 128 سفارش دادم.....پس باید 100Kbps دانلود کنه!؟!؟؟
64 داری؟؟
من 128 سفارش دادم.....پس باید 100Kbps دانلود کنه!؟!؟؟
نه عزیزم
شما هر سرعتی که سفارش داده باشید تا سقف 512 کلیلو بیت ( 64 کیلوبایت ) بیشتر نمی تونید دانلود کنید !
من 256 دارم و تا 64 هم دانلود می کنم !
از دوستان کسی تاحالا شارژ آنلاین کرده ؟؟؟ اگه شارژ آنلاین بکنیم چه مدت زمان طول میکشه که اکانت رو شارژ بکنن ؟؟؟
تو سایت صبانت زده باید قبل از تموم شدن شارژ کنیم !! حالا مثلا اگه من 100 مگابایت هنوز داشته باشم و شارژ کنم این 100 تا میپره یا به شارژم جمع میشه ؟؟
من آنلاین خریدم ولی هنوز شارژ آنلاین نکردم !
به گفته خود شرکت صبر می کند تا اون 100 مگ تمام شود و بعد میرود سراغ شارژ بعدیه شما ...
اگر هم به قسمت دریافت ریز تراکنش ها بروید می بینید که نوشته شارژهای رزرو شده شما ...
سلام..
سرعت اینترنت هوشمندش چقدره ؟
مال افق نت 115 kbps هستش ....
سلام
اولا: سوالتون رو باید در یک تاپیک جدا مطرح می کردین ولی:
فکر نکنم این قدر بالا باشه
56 بیشتر نیست ولی توصیه اکید من اینه که استفاده نکنید چون پول تلفن خیلی میاد دقیقه ای 5 تومان به
اضافه پول تلفن شهری یعنی ساعتی حدودا 400 تا 450 شاید هم یه خورده بیشتر
nدوست عزیز اگر از دایل آپ استفاده می کنید و مودم 56 کیلو بیت داریو سرعت شما همون 28 یا 33 یا 46 یا 50 و ... هست و بالاتر نمیره !
اینایی که هم میبینید همش الکیه شما میتونید رو کانکشن مورد نظر کلیک راست کنید و پراپتیز رو بزنید و در یکی از تب ها این عدد رو تا 911 ( دقیقا یادم نیست ) افزایش دهید حالا شما با سرعت 911 کیلوبیت وصل میشید !!!
ولی در اصل سرعت شما همونی هست که در ابتدای بحث گفتم ...
محد جان محدویتش کمه خدایی
حواست باشه زیاد دانلود نکنی![]()
آقا من صبا نت دارم می خوام بدونم وقتی در حین چت دارم از وب کم استفاده می کنم چقدر از محدودیت 2 گیگ در ماهم کم میشه؟ یکی از رفقا می گفت ساعتی 30 مگ مصرف میشه. اصلا چطور میشه فهمید که چقدر داری در روز مصرف می کنی؟نرم افزاری هست اندازه بگیره؟
برو تو سایت صبا نت ریز مصرفتو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)