وقتی CPU رو میخریم یه همچین فنی داخل جعبه هست :خنك كننده براي CPU ؟؟؟؟؟؟ متوجه نشدمميشه به اين بيسواد هم توضيح بدين كه چجوري هستش ؟؟
که البته به درد نمی خوره. به جاش میشه از خنک کننده های دیگه ای استفاده کرد مثل این :
![]()
وقتی CPU رو میخریم یه همچین فنی داخل جعبه هست :خنك كننده براي CPU ؟؟؟؟؟؟ متوجه نشدمميشه به اين بيسواد هم توضيح بدين كه چجوري هستش ؟؟
که البته به درد نمی خوره. به جاش میشه از خنک کننده های دیگه ای استفاده کرد مثل این :
![]()
فكر كنم بايد به فكر يه Ups هم باشن ,چون به اين برق شهري نميشه اطمينان كرد .
حالا اين خنك كننده ها قيمتش چقدري هست ؟؟ تو بازار پيدا ميشن؟
این خنک کننده ( Tuniq Tower 120 ) با قیمت 65 هزار تومان و گارانتی شرکت آینده سیما ( گرین ) در بازار موجود است.
آرمان جان پس اگه پرسيدي اين ATI v7600 رو براي ما قيمت كن بي زحمت... اگه پيدا بشه شايد ما هم گرفتيم.کارت گرافیک هم مطمئن نیستم باید سوال کنم.
Beny جان لطف كردند و توضيح دادن خلاصش هم اينه كه با اين قابليت ميشه يك V8600 ديگه در اسلات دوم گذاشت و با مديريت اين دو كارت بصورت موازي توسط چيپست، كارايي گرافيكي سيستم افزايش پيدا مي كنه. من از جهت مادربرد گفتم چون چيپ X38 قابليت كراس فاير قدرتمندي داره شما بهتره دنبال P5E WS و يا Maximus Formula باشيد.1- Crossfire چيه ؟؟ مادربرده؟؟
شما مثل اينكه علاقه خاصي به اسكازي داريد... بنظر من نگيري بهتره چون الان درايو هاي SAS يا (Serial Attached SCSI) اومده و دوران SCSI سنتي رو به پايان هست. حالا ميشه با همين ساتا و رپتور و RAID سر كرد تا اونها بياد و ارزونتر بشه...سوال مجازي :: براي بستن هارد اسكازي بهترين كارت چيه ؟؟
سلام
درست زدي وسط خال Mezzo جان
ببينيد خيلي وقتها برنامه ها خود به خود فايلهايي به حجم 4 گيگ يا كمتر يا بيشتر رو در هنگام كار پشتيبان ميگيرند و يا در هنگام كار و رندر Cache ميگيرند خب سرعت تبادل اين داده ها در حين كار خيلي مهمه و همينطور فراخواني آنها (وگرنه كش گرفتن اونها يه كار بيخودي ميشه )
بازم از همكاري شما صميمانه سپاسگذارم
ممنون و موفق باشيد
يا حق
خوب پس بهتره از Raid 0 براي محيط كاري استفاده كنيد. رفقاي ما با برنامه هايي مثل ANSYS كه مخصوص تحليل اجزاي محدود هست سروكار دارند و جالبه بدونيد كه اين برنامه فايل هاي بسيار حجيم روي هارد ديسك درست مي كنه (من تا 12GB ديدم) و در حال اجرا هارد ديسك سيستم دائما در حال كار هست. من زمان آناليز يك مدل رو در چند حالت مختلف اندازه گرفتم كه نتيجش اين شد:
Seagate 320GB-16MB Cache ----> 40min
2xMaxtor 80GB-8MB Cache Raid 0 ----> 25min
WD Raptor 74GB-16MB Cache ----> 25min
2xRaptor 74GB-16MB Cache Raid 0 ----> 18min
فكر مي كنم با يك اسكازي از اين حالت آخري سريعتر نشه مگر اينكه از Raid و دو هارد اسكازي استفاده بشه.
اين خنك كننده ها رو هر cpu اي نصب ميشن ؟؟
مثل اینکه Sapphire اصلا این کارتها رو هنوز شروع به تولید نکرده پس فکر نمی کنم بشه گیر آورد. متاسفانه باید رفت سراغ NVIDIA ...
بله روی همه CPU های AM2 و سوکت 775 اینتل نصب میشن.اين خنك كننده ها رو هر cpu اي نصب ميشن ؟؟
سلام
Mezzo جان و آرمان جان بام ممنونم كه محبت كردين و پاسخ دادين
آخه حالت Raid0 هم كه آرمان جان گفتند كه امنيت زيادي نداره
اگر بخوام حالت آخري رو انجام بدم كه فكر كنم از همون اسكازي استفاده كنم بهتر باشه درسته؟؟؟
آرمان جان منظورت چيه ؟ يعني كارت ATI FireGL 8600 رو نميشه گير آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كم كم داشتم خوابهاي خوبي باهاش ميديدم
در صورتي كه بخوام برم سراغ NVIDIA اون موقع پيشنهاد شما در مورد كارت و همينطور كل سيستم چيه؟؟؟
بازم ممنونم و اميدوارم كه هميشه و همه جا موفق و پيروز باشيد
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)