تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 124

نام تاپيک: Creative Zen Vision : M

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بی خیال ... هک دستگاه هایی که واسه هک در نظر گرفته نشدن ، آخر و عاقبت نداره ...

سخت نگیر ... اگه امتحان کرده بودی ،‌نمی گفتی یی خیال !!! .... کار خاصی نیست که ،‌ فقط جایگزین کردن عکس ها است!

اگه واسه وب می خوای ، خب کافیه jpeg باشن دیگه ... حجم میاد در حد 30 کیلوبایت دیگه ..
    برای تم ZVM می خوام... فرمت PNG با کیفیت در عین حال کم حجم ...

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این هم پیش نمایش تم ویستا !

فقط Seek Bar ، ساعت و نمایشگر Play و Pause و ... خیلی ضایع شده.
    اگه چیزی می شناسید ، معرفی کنید.
    سعی می کنم در اولین فرصت فایل Nk.bin شو بذارم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سخت نگیر ... اگه امتحان کرده بودی ،‌نمی گفتی یی خیال !!! .... کار خاصی نیست که ،‌ فقط جایگزین کردن عکس ها است!

برای تم ZVM می خوام... فرمت PNG با کیفیت در عین حال کم حجم ...
    آها .. پس فقط تعویض تم رو منظورته ... من فکر کردم می خوای واقعا هک کنی ... یعنی نفوذ در لایه های زیرین نرم افزار و تغییر سیستم عامل و ... (کلی بهت امیدوار شده بودم ! - شوخی)

داره خودمونی میشه saedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ایول!
    داری پیشرفت می کنی.

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

6

ایول!
    داری پیشرفت می کنی.
    ما رو دست کم گرفتیا!
    کلی بهت امیدوار شده بودم !
    نظر لطفته

اگه عکس و آیکون دارید یا می تونید قسمتی از تم رو طراحی کنید، حتما خبر بدید!

با تشکر

پروفشنال san206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راستی،‌ اون فیلم ها و عکس های خود دستگاه (که وقتی می خریم، روشه)‌ چی شد؟

داره خودمونی میشه ashy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوبه بد نشده...
    حداقل براي دفعه ي اول خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض آیا فریاد رسی هست؟

قبل از هر چیز نظر شما را به دیدن تصاویری دلخراش از zen بیچاره ام جلب میکنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    مشکل خنده دار دستگاه من این است که همه چیز را مانند آینه پخش میکند که صد البته اگر مشکل تنها این بود که میرفتم یک آینه میخریدم و همه چیز حل میشد. تصاویر دارای خط های عمودی و نوشته ها ناخوانا(هم برعکس هم ناخوانا) و تصویر یهو روشن و یهو محو میشود.
    این دستگاه را به رایان بدر الکتریک( ضامن کالا) برای تعمیر تحویل دادم که آنها به آن برچسب "غیر قابل تعمیر" زدند. نمیدانم مشکل از ال سی دی است یا برد های داخل آن یا هارد آن. البته هارد آن نباید مشکلی داشته باشد چون اولا ام پی تری پخش میکند مثل هلو ثانیا به تلویزیون وصل میشود و تصاویری آینه وار نشان میدهد بدون هیچ نقصان! این مشکل را در فروم خود سایت کریتیو هم مطرح کردم که گفتند برو پیش آقای گارانتی ات! (که شرح آن را نوشتم)

خواهش میکنم از دوستانی که این نوشته را میخوانند و اندکی از مشکل من سر در می آورند مرا یاری کنند. نمیدانید داشتن دستگاه به این باحالی و خراب شدن آن پس از یک سال استفاده چقدر درد آور است.(فکر کنم اولین کسی که در این کشور خراب شده زن(به کسر ز) خرید من بودم! و حدود یکسال است که با دستگاهم بوسیله استخاره و پیش بینی محل منو ها تنها ام پی تری پخش میکنم!)

seymour جان شما یه چیزی بگو!
    Last edited by mori2008; 29-01-2008 at 17:36.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا عکس ها که واسه من نمیان (پشت فیل*تر) هستن .. باید برم پشت اون یکی دستگاهم که میشه رد کرد ...

اما از همین توصیفاتی که شما کردی ، مساله سخت افزاری به نظر میاد ... و اینکه رایان بدر نتونسته تعمیرش کنه نشون میده که مساله عمیقه ... (عملا شرکت های گارانتی ایران ، در حد تعویض قطعات مرسوم و باتری و اینا می تونن از پس کار بربیان ... و البته شاید واقعا گناهی متوجه اونا نباشه ، و Lcd یا قطعه حیاتی دیگه ای در دستگاهت از دست رفته باشه ... در اینصورت هیچ کاری نمیشه کرد ...

شما هم نسل اول هستی ؟ (من سال 84 خریدم)... همم .. پس گارانتی اش تموم شده بوده ... برو پیش گارانتی و سعی کن سر در بیاری که مشکل دستگاه دقیقا چی بوده که غیرقابل تعمیر بوده ... معمولا اطلاعات خوبی به آدم میدن ...

حالا من باید عکس ها رو هم ببینم ... تا بعد از ظهر ...

-----

ادیت : (بعدازظهر) عکس ها رو دیدم ... عجب ناجور شده ... ضمن اینکه چون توی این تاپیک مطرح کرده بودی ، من فکر کردم zvm داری ؛ حالا متوجه شدم که zen vision هستش .... البته فرقی تو اصل موضوع نمی کنه ... به نظر میاد مشکل از LCD باشه ، که دیگه بدترین نوع مشکل سخت افزاریه ... پیشنهاد من همونه که ببری اش گارانتی و بپرسی که مشکل دقیقا چیه ؟ ... آیا با هیچ هزینه ای نمیشه تعمیرش کرد ؟ ... گارانتی های دیگه چطور ؟ ... شاب ؟ ... یا تعمیرکارهای غیرگارانتی؟
    Last edited by seymour; 30-01-2008 at 17:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

seymour عزیز مرسی از توجهت. مشکل اینه که گارانتی در حد دعواکردن با آدم صحبت میکنه. من حتی نامه نگاری با رئیسشون هم کردم که بهم گفت اگه مشکل ال سی دی باشه قابل تعمیره. بهم گفت زنگ بزن بگو با آقای فلان صحبت کنم که همینکارم کردم یارو برگشته بهم گفته که "مگه نیاوردیش اینجا یه بار، وقتی میگیم غیر قابل تعمیر خب حتما تعمیر نمیشه. "

البته خب حق دارن ، به اونی که گارانتی داره خدمات درست حسابی نمیدن وای به حال من که گارانتیم تموم شده. راستی من نمیدونم اطمینان هست که اینو بدم دست یه تعمیرکار؟ چون حداقل الان باهاش ام پی تری گوش میدم یابه تی وی وصلش میکنم.
    ضمنا اگه کسی یا شرکتی که میتونه اینو برام تعمیر کنه رو میشناسی بهم بگو. هزینه اش هم تا جایی که از قیمت یه ام پی تری پلیر بیشت نشه مهم نیست.(یعنی دقیقا قیمت خود دستگاه من در حال حاضر!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •