قبل از هر چیز نظر شما را به دیدن تصاویری دلخراش از zen بیچاره ام جلب میکنم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
مشکل خنده دار دستگاه من این است که همه چیز را مانند آینه پخش میکند که صد البته اگر مشکل تنها این بود که میرفتم یک آینه میخریدم و همه چیز حل میشد. تصاویر دارای خط های عمودی و نوشته ها ناخوانا(هم برعکس هم ناخوانا) و تصویر یهو روشن و یهو محو میشود.
این دستگاه را به رایان بدر الکتریک( ضامن کالا) برای تعمیر تحویل دادم که آنها به آن برچسب "غیر قابل تعمیر" زدند. نمیدانم مشکل از ال سی دی است یا برد های داخل آن یا هارد آن. البته هارد آن نباید مشکلی داشته باشد چون اولا ام پی تری پخش میکند مثل هلو ثانیا به تلویزیون وصل میشود و تصاویری آینه وار نشان میدهد بدون هیچ نقصان! این مشکل را در فروم خود سایت کریتیو هم مطرح کردم که گفتند برو پیش آقای گارانتی ات! (که شرح آن را نوشتم)
خواهش میکنم از دوستانی که این نوشته را میخوانند و اندکی از مشکل من سر در می آورند مرا یاری کنند. نمیدانید داشتن دستگاه به این باحالی و خراب شدن آن پس از یک سال استفاده چقدر درد آور است.(فکر کنم اولین کسی که در این کشور خراب شده زن(به کسر ز) خرید من بودم! و حدود یکسال است که با دستگاهم بوسیله استخاره و پیش بینی محل منو ها تنها ام پی تری پخش میکنم!)
seymour جان شما یه چیزی بگو!