به سال نو نمیکشه شاید شد شب یلدا![]()
به سال نو نمیکشه شاید شد شب یلدا![]()
اساسی حرفت را قبول دارم
منم موندم چرا اینقدر بدنه ضایع کار شده.
می دونی باید چی کار می کردن این بدنه را می ذاشتن برای w950 ، بدنه W950 را می ذاشتن برای
W960. درست نیس؟
حالا صبر کن عدل این گوشی هم جواد می شه ملت میریزن سرش دیگه آدم روش نمیشه دست بگیره
مخصوصا اگه صداش هم بلند باشه.
Last edited by Original Titan; 10-12-2007 at 15:46.
ای بابا با یه عکس که نمیشه کیفیت بدنه رو تشخیص داد ....اتفاقا من تو فرومها خوندم که جنس بدنش خیلی خوب و محکمه...اصلا از سونی بعیده کیفیته بد بزنه ....تا نیاد نگیری دستت نمیفهمی
یه چیزی در مورد خز و این حرفا بگم که گوشی خوب همیشه خز میشه و فقط مثلا به صدای اسپیکرش ربط نداره ...مثلا w810 ...صدای اسپیکرش ضعیفه...ولی الان یه خز به تمام معناست ....چون صدای هدفونش توپه....تو دانشگاه ما 3 تا در میون w810 دارن...
ولی هیچ وقت به اندازه ی گوشی نوکی مثل ان95 و ان82 خز نخواهد شد که نخواهد شد
در این مورد مطمئنم توی ایران یه سری ملاکهایی برای مردم ارزش داره که توی اونا ان95 و ان82 جوابگوشون هست مثلا بعضی ها هستن تا گوشی رو میگرن میگند چند میگه؟بعضی ها مستقیما میرم توی پلیرش .
اصلا ارزش اون قیمت رو نداره دبلیو960 ممکنه صداش یه کمی بلندتر باشه و کیبورد بهتر ولی خداییش کیبرودش معمولی و زشته کیبرود دبلیو950 درسته یه کم کار باهاش سخته ولی خیلی با کلاسه خیلی باکلاسه خلی باکلاسه ببینید چند بار گفتم
فکر کردی توی امضام من الکی نوشتم خدا کنه تا موقع ارزون شدنش زنده بمونم
تا دستت نیاد نمیتونی در ک کنی به نظرم بدنه اش باید محکم و خوش دست و سفت باشه.
توی این عکس چون در کنار ان82 هستش اینجوری معلوم میشه در ضمن اون حروف عربی گوشی رو کاملا بی ریخت کرده.
در ضمن چون ان82 فلزی هستش اینجوری فکر میکنی.ولی مطمئنم که جنس بدنش محکمه محکمه
دبلیو810 رو بعضی ها میخرن که تقویتش کنن ولی این گوشی به اون حد خز نمیشه به چند دلیل
اولا توی حدود قیمت 200 دلار سونی اریکسون برای مردم معمولی بهترینه و حریف نداره
مردم عادت دارن وقتی زیاد خرج کنن برن بالاترین مدل نوکیا رو بخره
کار کردن مردم با اون صفحه لمسی راحت نیست براشون یه جوریه
بعضی ها که گوشی گرون میخرن اول نگاه میکنن که دوربینش چنده و آیا کاور داره یا نه
که خوشبختانه ملت میرن ان95 هشت گیگ و یا ان82 میخره.
خدا کنه که جی800 گوشی خوشکلی باشه خدا کنه جی600 هم بیاد
ال جی هم اون گوشی های باکلاسش رو روانه کنه
اپل آیفون هم ارزون بشه
آمین![]()
ببخشید تکراری شد
Last edited by zimka_14162; 10-12-2007 at 19:40.
سلام من همین الان از مجتمع پایتخت برگشتم از اعلائدین که نا امید شدم تو پایتخت هم هیچ کس نداشت یه موبایل فوروشی تو پایتخت هست که از همه بزرگتر و کامل تره اون گفت هنوز تو دبی پخش نشده من گفتم تو بحرین انگار پخش شده گفت ادرس بده فردا یا پس فردا بیا بهت بدم گفت اگر ادرس تو دبی داری فردا بهت میدم گفت ما که جنس میاریم بچه ها امروز تو دبی پیدا نکردن هر موقع دبی بیاد 2 روز بعد ما میاریم راستی اخرین ورزن اپدیت شده iphon رو هم داشت باهاش کار کردم عجب چیزیه w950 هم داشت
حالا بزارین اقرار کنم که چی دیدم و هوایی شدم همتون ipod رو میشناسین که محصول شرکت اپل .که در پخش mp3 و mp4 در بین تمام محصول ها حرف اول و میزنه حالا یه محصول داده کپی کپی کپیه iphon همون جوری هیچ فرقی نداره فقط موبایل نیست همین همون اندازه lcd دارای وای فای فقط به جای 8 گیگ 16 گیگ حافظه داری به همون صورت روشن میشه منو هاش همون شکلیه نرم افزاراش با iphon یکیه نکته :دوربین نداره
اختلاف ها
1- موبایل نیست
2- دوربین نداره
3- حافظه 16 گیگ
واااااااااااااااااااااااا ااای همه چیش یکه من دارم دیونه میشم قیمت 430 هزار تومان 12 ساعت یه ضرب تصویری و 16 ساعت صوتی عکس زیرiphon نیست محصول جدیدی به نام ipod touch هست حالا چی میگین بازم میگین w960 یا یکی w950 و همراه با بدل iphon که 16 گیگ حافظه داره و 100 در صد همون شکلی با همون منو و همون جوری خاموش روشن میشه تازه وای فای هم داره من غش کردم
![]()
Last edited by soshiance; 10-12-2007 at 20:51.
سلام اين عكسا رو محمد از مديران موبايلستان و يكي از كاربراي پي تي گرفته و توي بحرين هست !!!
اينم پست خودش :
در مورد جنس بدنش هم بگم كه به نظر من خيلي خوب بنظر ميادبا عرض سلام خدمت دوستان عزيز
امروز رفتم مجمع التأمينات واقع در خيابان المعارض - منامه
خودم شخصا اين كَوشي رو كَرفتم دستم .. بسيار خوشكَل وخوش دست ونازك بود
اصلا بهش نميخوره كه سوني اريكسون باشه
اين عكسها رو هم با نوكيا ان95 ازش كَرفتم
فقط تو بحرين قيمتش كَرونتر از سعودي هستش به دليل اينكه نمايندكَيش دزده !!
بحرين = 685 تومن
سعودي = 610 تومن
اكَه قيمتش مثل سعودي بود يكي ميخريدم
اينهم عكسي از شركت سوني اريكسون در بحرين با سوني Dsc-n2 كَرفتم
+
عكسهايي كه هست
ولي به ان 82 نميرسه دليلشم اينه كه ان 82 فلزه ولي دبليو 960 پلاستيك
ن81 رو ديدين !؟!؟!؟!؟ واقعآ بدنه مزخرف رو اون داره !!!
در رقابت با ان82 هم بگم كه پ1 واقعآ بدنه رديفي داره مخصوصآ اون استيل بالاش
كلآ گوشي رديفيه
من عيد دبليو 960 دارم (بگيد خدا كنه) !!!!
برید yotube قیلمهای که در رابطه با w960 هست رو ببینید واقعا شیکه//
تو اون عکس هم نمیدونم چرا اینجوری افتاده
راستي يه چيزي بگم حال كنيد
بهترين موزيك فون امسال يعني 2007 به ترتيب :
1 .دبليو 960
2 . دبليو 910
3 . آيفون
4 . ان 81
شما اصلا گوشی رو دست گرفتی ؟
دیدینش که اینجوری قضاوت میکنی؟
کسی که گوشی رو طراحی کرده احتمالا باید با ایرانی ها مشورت میکرده درباره جنس گوشی... و دینی این کار رو کرده .
اول گوشی بیاد دستتون بعد قضاوت کنین که بدنه جنسش از W950 هم بهتره ...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)