با سلام.
لطفاً ايميل يا ID ياهو مسنجر خود را به من بدهيد تا آدرس و شماره تلفن نماينده شيراز را به شما بدهم.
با سلام.
لطفاً ايميل يا ID ياهو مسنجر خود را به من بدهيد تا آدرس و شماره تلفن نماينده شيراز را به شما بدهم.
به آدرس ايميل شما ارسال شد.
من به چند تا فروشگاه تو بازار رضا زنگ زدم گفتن هنوز gigabyte X38-Dq6 و Gigabyte x38-DS5 وارد بازار نشده!
اگه تو بزرگترین مراکز فروش قطعات کامپیوتری ایران یعنی بازار رضا و مرکز کامپیوتر پایتخت گیر نیایند پس کجا میشه گیرشون آورد؟؟![]()
به دليل قيمت نسبتاً بالاي اين مادربرد توزيع اين مادربرد به صورت محدودي بوده است.
Last edited by A.S.C; 03-12-2007 at 08:46.
دوست عزیز و گرامی
مدل های مونتاژ تایوان مادر بردها از همه نظر عالی هستن
اما مدل های مونتاژ چین از خیلی نظر ها مشکل دارن
از نظر دما از نظر بوت نشدن از نظر پایداری ! از نظر کیفیت بد اجناس ! مادر برد نو رو از جعبه در اردم یه خازن 100 میکرو فاراد 16 ولت از مادربرد جدا بود ! که برای گارانتی ارسال شد !
شرکت به این بزرگی حیفه که خودشو سر این چیزای کوچیک خراب کنه ! من میخواستم جایی بگم این حرفو چه خوب شد که اینجا دیدمتون و مستقیما" به خودتون گگفتم !
از لحاظ كيفيت مادربرد هاي چين و تايوان هيچ فرقي با هم ندارند. بالاخره در قطعات الكتريكي شايد در هر 1000 تا يك همچين موردي پيش بيايد . در مورد بوت نشدن يا دماي مادربرد چرا هيچكس از قطعات غير استاندارد و غير اصلي كه برروي مادربرد بي زبون گذاشته مي شود حرف نمي زند....!!!!((مانند رم و يا منبع تغذيه غير استاندارد)) متاسفانه اين قطعات آسيب جدي به مادربرد مي رسانند ولي همه تا موردي پيش مي آيد مي گويند مادربرد كيفيت ندارد . به نظر شما اين درست است كه هر ايرادي را از مادربرد مي بينند؟؟؟!!!
خواهش ميكنم به رئيستون تو آواژنگ بگيد يه فكري هم به خريداران بدبخت مادربرد آشغال K8ne بكنند . فكر كنم 100 درصد آنها تو 6 ماه اول خراب شدن و گارانتي هم هيچ كمكي به حال اونا نكرده !
به نظر خودت این فرمایشی که از نظر کیفیت هیچ تفاوتی بین تولید چین با تولید تایوان وجود نداره درسته
من واقعا متاسفم ظاهرا بحث های تبلیغاتی داره جای جوابگویی فنی رو میگیره
بحث شما غیر فنی است دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)