ان 73 رنگاش طبیعی نیست همه هم میگن عکساش ابرنگیههمه میگن k800 عکساش کم رنگه بعد شما میگی پررنگ؟؟؟
n73 رو ببینی چی میگی؟
در ضمن من میگم عکسای کا 800 از دی 900 پر رنگ تره به ان 73 چیکار داشتیم!!!
ان 73 رنگاش طبیعی نیست همه هم میگن عکساش ابرنگیههمه میگن k800 عکساش کم رنگه بعد شما میگی پررنگ؟؟؟
n73 رو ببینی چی میگی؟
در ضمن من میگم عکسای کا 800 از دی 900 پر رنگ تره به ان 73 چیکار داشتیم!!!
Last edited by Ali_BlueBoy; 30-11-2007 at 22:37.
خب من اینجا وارد میشم
ببین دوست عزیز فلاش زنون بردش خیلی زیاده من توی صفحات ابتدایی یه عکس گرفتم میتونی نگاه بکنی نویز مویز هم توش نیستش.
اینکه میگه نور محیط رو کم میکنه در شرایطی هستش که فوکاس کنی و اون برای تمامی گوشیها صدق میکنه.در کل توی شب کا800 توی هر شرایطی و با هر تنظیماتی هیچ حریفی نداره
درسته فوکاس خیلی سریعی داره
عکسهاش نه پررنگه و نه کمرنگه کاملا طبیعی هستش.اگه کمرنگ نباشه پررنگ که اصلا نیست پررنگ ان95 و ان73 هستش.
. شما میگید فوکاس دی900 خیلی قوی هستش منم میگم قوی هستش ولی فوکاس کا800 جز بهترینها هستش. توی عکسها هم معلومه.
عکسهای یو600 از نظر میزان نویز خیلی خوبه و کم داره. ولی نمیگم که از کا800 بهتره ها چون در این مورد باید در یک محیط و در یک شرایط با هر دو عکس گرفت و در سایز بزرگ مقایسه کرد.
ولی رنگ عکسای دی900 یه کم کم جون هستش خودش رو باخته یا به قول معروف مات هستش.
توی این چند صفحه معلوم شد که کا800 توی هر شرایط چه فوکاس چه ... چه از نظر میزان نویز و ... بین تمام 3 میگاپیکسلی ها رتبه ی اول رو گرفته.
بهترین کمرا فون 2006 هستش کم چیزی که نیستش.
من الان چی بگم
من هر چی بگم شما اخرش میگی کا 800 از همه بهتره
من اصلا نمیگم کدوم بهتره فقط میگم توی یه شرایط با هر دوتاشون عکس بگیر (حتی توی شب ) اون وقت از لحاظ نویز مقایسشون بکن![]()
دوست عزیز توی صفحات ابتدایی من یه عکس از شب با فلاش گرفتم و محیطی به اندازه ی 5 متر رو روشن کرده 2-3 صفحه قبل هم یک دوستمون یه عکس از شب گرفته که مربوط به محیطی 2 متری هستش که سرتاسرش نویزه
خب نگاه کنید
معلومه که میگم کا800 بهتره خب با دلیل میگم زحمت کشیدیم این همه عکس گذاشتیم تا بفهمن که کا800 بهتره
خودشون هم شکست خوردن میخوان بزرگترشون رو بیارن یعنی یو700 ولی اونم حریف واسه ما نیست
حریف کا800 فقط ان73 هستش
آقایون خواهشا کلمه شکست خوردن رو به کار نبرید
باشه.حالا عکسهای جدید رو بذارید من که احتمالا تا آخر هفت کا800 خودم رو میدم بره.تا اون موقع عکسهای قشنگ میگیرم
اگه حالتو رو بزارید رو حالت داکیومنت فلاش ضعیف میشه
اگه معمولی باشه که معمولیه..
اگه بزارید رو حالت شب خیلی بیشتر از این حرفا روشن میکنه..
اونم عددی نیست.حریف کا800 فقط ان73 هستش
ممد دمت گرم عجب مقایسه ای.
بابا با دوربين ديجيتال حرفه اي ميريد به جنگ گوشيهاي موبايل مثل n73 و ....
مثل اينكه دوستان عكسها رو نديدند يه لطف كنيد عكسها رو ببينيد بعد راجب رقابت با k800 بحث كنيد
باتشكر از barcelona,zimkaو blaster
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)