علی جان کاملا درست می گه. لطفا عکس ها تون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید و اینجا لینک پستتون تو اون تاپیک رو بدید. متاسفانه مجبوریم به زودی عکس ها رو از اینجا پاک کنیم.
علی جان کاملا درست می گه. لطفا عکس ها تون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید و اینجا لینک پستتون تو اون تاپیک رو بدید. متاسفانه مجبوریم به زودی عکس ها رو از اینجا پاک کنیم.
سلام
من این گوشی رو دیروز به قیمت 220000 تومان خریدمش، خیلی ظریف و خوش دسته دقیقاً همونیه که دنبالش بودم ! رنگ آبی ش رو گرفتم.
فعلاً مشکل خاصی نداشته فقط یه مقدار زود دشارژ میشه ، راه حلی داره؟!
آها ! یه موردی دیگه ای که هست save نکردن پیغام های ارسال شده است . یعنی الان فلدر sent items خالیه !!!!
در این مورد هم اگه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
مبارکت باشه
برای save کردن مسیج ها این مسیر رو دنبال کنید :
menu
messaging
message settings
general settings
seva sent messages = yes
............
برای شارژ هم اگه این کار رو کنین یه کم تاثیر داره
menu
settings
phone
network mode = gsm
.......
دوست من فکر نکنم ربطی به این موضوع داشته باشه ......
این دوستمون بهتره نور Display رو کمتر کنن و بلوتوثشون رو خاموش نگه دارن .....
سامان جان چرا مربوط میشه
در حالت عادی روی dual mode هستش پس مقداری از باتری بخاطر آنتن هی سیم کارت برای خطوط 3g مصرف میشه ولی وقتی که فقط روی gsm باشه دیگه این مشکل پیش نمیاد
...
در مورد نور lcd هم 5310 تنظیمات نور برای lcd نداره
درود خدمت تمامی دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم باید چی کار کنم! نمی دونم جای درستی تاپیک زدم یا نام تاپیک درسته یا نه (!) ولی به هر حال اگر کسی میدونه راهنماییم کنه لطفاً.
من یه گوشی 5310 از تهران خریدم و اومدم به ترکیه. اینجا که اومدم یه سیم کارت از اینجا خریدم (اپراتور avea) و انداختم تو گوشی. گوشی هم تا 10 روزی کار کرد و یدفعه قفل شد. یعنی آنتین کامل میره و رو صفحه میزنه فقط emergency call. رفتم از یه سری از موبایل فروشی ها پرس و جو کردم گفتن چون رجیستر شده نیست و از ایران اومده، باید گوشی تو رجیستر کنی یا بدی ما برات بازش می کنیم (سریالش رو دستکاری میکنن فکر کنم). رفتم رجیستر کنم دیدم اصلاً نمیشه و هزار تا بد بختی داره! این مغازه ها هم برای باز کردنش که خدا تومن می گیرن (تغریباً 20 30 هزار تومن). حالا من موندم و گوشیم! گفتم بیام اینجا بپرسم شاید کسی راهی بلد باشه یا بدونه چجوری می تونم بازش کنم. همه کابل و مخلفاتش همراهمه. کسی اگر راهی به نظرش رسید لطفاً راهنماییم کنه که خفن لنگ موندم.
مرسی
با سلام خدمت شما دوستان.من برنامه opera رو بعضي گو شيهاي جاوا امتحان كردم نصب ميشه ولي موقعي كه ميخواد اينترنتو تست كنه ارور ميده.ميخواستم از دوستاني كه 5310 دارند بپرسم كه آيا opera با 5310 مشكلي نداره و موقع تسب اينترنت ارور نميده.با تشكر.
سلام
ممنون از راهنماییتون.
saveکردن ok شده ولی گزینه network mode رو پیدا نکردم! آدرسش همینه ؟!
سلام دوست عزیز راستش تو display هیچ گزینه ای برای تنظیمات نور نیست !
راستش من فراموش کرده بودم که 5310 3g نداره
شما نمیتونین اون کارو کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)