دلیل این حرف من اینه که برای کسانی مثل من که اکانت ندارن رپید واقعا مثل عزائیل بود.....
از شرش خلاص شدم....
دلیل این حرف من اینه که برای کسانی مثل من که اکانت ندارن رپید واقعا مثل عزائیل بود.....
از شرش خلاص شدم....
تا وقتی که توی این مملکت هر کس فقط خودشو می بینه وضع بهتری نخواهیم داشت. الان کاری که شده ضرری به شما نمی زنه ولی ممکنه در اینده کار دیگه ای بشه که ضررش فقط به شما بخوره و دیگران بی تفاوت باشن.
با این تفرقه ای که وجود داره ما هیچ وقت تبدیل به یه کشور پیشرفته نمیشیم.
رمز پیشرفت کشورای جهان اول اینه که اونجا اگه کسی با حیوونا هم بدرفتاری کنه همه بسیج میشن در دفاع از حقوق حیوانات ولی اینجا تا مشکلی مثل صاعقه مستقیم تو سر کسی نخوره اعتراض نمی کنه. و این طوری میشه که دایم همه در حال اعتراضن (چون هر کی فقط به مشکل خودش اعتراض می کنه) ولی هیچ کی هم جوابگو نیست و هیچ مشکلی هم هیچ وقت حل نمیشه. و سردمداران محترم با خیال راحت به تن پروری و بی اعتنایی به مشکلات ادامه میدن.
ولی واسه ما ف ي ل ت ر نيست !
![]()
دوستان عزیز برای دانلود کردن از راپید که ف---- شده کافی است یه ------ برای داتلود منیجرتون ست کنید کاری نداره که.......من الان با آسیا تک و idm دارم از راپید دانلود می کنم...و مشکلی هم نیست اگه خواستید بگم چطور می شه این کارو کرد.....![]()
ازفیلترشدن رپید شر بسیار خرسندیم
به امید فیلترشدن مگا آپلود و سایتهای مشابهواقعا جای تاسف داره این جور طرز فکرای سطح پایین
.
مثل اینه که بگی چون من پول ندارم ماشین بخرم باید بزنم ماشین همه رو پنچر کنم ... تا از شرش خلاص شم .
برادر شما 1 روانپزشک برو !!!!
=========
من هم به شخصه :
ازفیلترشدن رپید شر بسیار ناخرسندیم
به امید فیلترشدن آدمایی با طرز فکر شما .![]()
خوب دوست عزیز میفرمایید چی کار کنیم ؟! من که مرتب دارم میگم زنگ بزنید ، Email بفرستید .
نه بابا ISP های بزرگ خودشون از همه بدترن .
من معنی این کلمه رو نفهمیدم ! گرچه بعضیا با پارتی راحت Dedicated هم میگیرن برای خونشون ، ولی قیمتش سر به فلک میکشه . بهترین راه استفاده از دیش است .
خوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟
تنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد . همشون میگن که اشتباهی ----- شده ولی من میگم هیچ اشتباهی در کار نبوده . بابا ناسلامتی متخصص هامون پشت سرورهای اینترنت نشستند . اگه اینقدرو نفهمند که اشتباه کنند که فاتحه هممون خوندست .
توهین به راپید شیر
هرگز
مهدی جان
تمام زندگی من از راپید میاد بیرون![]()
با بخشی که قرمز کردم کاملا موافقمخوب دوست عزیز نمیشه که همه چیز رو مفت و مجانی استفاده کنیم . دوستانی که زیاد Upload میکنن ، بالاخره باید یه اجا اکانت بخرن تا هم فایل هاشون پاک نشه ، هم خودشون راحت بتونن از بقیه سرویس ها و امکانات اون سایت استفاده کنند . مگه حالا به عنوان مثال MegaUploads بهتر از Rapidshare هست تو این زمینه ؟
ولی کاربرانی که دانلود میکنن با محدودیت های بالایی توسط این دو سایت مواجه هستن.....
خوب خریدن اکانت هم هزینه نیاز داره....که برای افرادی مثل من خیلی سخته پرداخت اون.....
پ ر و ک سی هم جواب نمیدهتنها راهش فعلا" استفاده از ------ . کاریش نمیشه کرد .
باید از Vpn استفاده کنین.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)