تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 70 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 698

نام تاپيک: اولین 5 میگاپیکسلی نوکیا با فلاش زنون N82

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اولا كه مودب باشيد...
    دوما اينهمه ادعا دارين ولي هنوز اينو نميدونين....
    چه ربطي داره كه تازه معرفي شده ..بايد يه قرن بعدش بياد...نوكيا اينو باسه كريسمس داده...
    منظور از منطقه دهات نيست...منظور يه رجني هست...واينكه تو خوده فنلاند الان موجوده ..
    در مورد ادب تو انجمن ادبیات صحبت میکنیم.
    یک قرن بعدش نمیاد ولی به این سرعت هم وارد بازار نمیشه عزیز من...

شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.
    نگاه كنيد يه محصول ممكنه همزمان تو كله دنيا عرضه نشه...ممكنه اول تو اروپا عرضه بشه بعد 2-3 ماه تو نقاط ديگه...حالا سايت gsmarena هم كه اگه اشتباه نكنم تو امريكاست ميايد فقط تاريخ عرضه اين محصول رو به امريكا رو مينويسه...در صورتي كه ممكنه اين محصول تو نقاط ديگه عرضه شده باشه...
    براي 100 دمين بار ميگم نوكيا اينو براي كريسمس داده..و حدوده 1-1.5 ماه ديگه كريسمس هست ولي خريد ساله نو تو بعضي مناطق معمولا 1 ماه قبلش صورت ميگيره يعني روزهاي اخر نوامبر...
    به اين لينك مراجعه كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همانطور كه ميبيينيد gsma اينو زده Coming Soon در صورتي كه من Z750 رو يه ماه پيش تو دست يكي از دوستان دييدم
    Last edited by Capcom; 16-11-2007 at 14:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نگاه كنيد يه محصول ممكنه همزمان تو كله دنيا عرضه نشه...ممكنه اول تو اروپا عرضه بشه بعد 2-3 ماه تو نقاط ديگه...حالا سايت gsmarena هم كه اگه اشتباه نكنم تو امريكاست ميايد فقط تاريخ عرضه اين محصول رو به امريكا رو مينويسه...در صورتي كه ممكنه اين محصول تو نقاط ديگه عرضه شده باشه...
    براي 100 دمين بار ميگم نوكيا اينو براي كريسمس داده..و حدوده 1-1.5 ماه ديگه كريسمس هست ولي خريد ساله نو تو بعضي مناطق معمولا 1 ماه قبلش صورت ميگيره يعني روزهاي اخر نوامبر...
    به اين لينك مراجعه كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همانطور كه ميبيينيد gsma اينو زده Coming Soon در صورتي كه من Z750 رو يه ماه پيش تو دست يكي از دوستان دييدم
    ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟
    2:اگه توی ایران دیدید من خودم خیلی گوشیها را قاچاقی می گیرم ولی 1 ماه طول میکشه تا توی شبکه بشه!
    من الان w960 دارم ولی بهم گفاند باید صبر کنی تا بیاد داخل شبکه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...
    شما اولش يه طوري با تاكيد گفتيد ممكن نيست عرضه بشه كه يعني 2-3 ماه ديگه عرضه ميشه منم بر روي همين تاكيد گفتم.
    حداكثر تا 15 روز ديگه بقيه نقاط هم عرضه ميشه
    ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟
    اگه اونجا بودم ميخريدم براتون مي فرستادم!!
    يه سرچي كنيد مشخصه..بعد تو سايت نوكيا هم برين...ببينيد چي نوشته..

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يه سوال داشتم هرچند كه ممكنه ربطي نداشته باشه به تاپيك...
    از اين فلش جانبي ها نوكيا داره باسه گوشيهاش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فلش جانبی چیه دیگه.

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فلش جانبی چیه دیگه.
    منظور از اين فلشهاي جداگانه هست كه به پورت گوشي وصل ميشه و نقش فلش ثانويه رو داره....

بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...
    خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

بزارید بیاد بیرون گوشی خودش رو تو دست نشون میده شاید تو دست بهتر بشه قضاوت کرد
    کاملا موافقم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •