تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 83 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 827

نام تاپيک: Gears of War

داره خودمونی میشه sinacracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شاهرود

پيش فرض

چرا همش سیو گیمام پاک می شه . پدرم در اومد . بار 5 که دارم از اول می رم . کرک رو هم عوض کردم . ولی تغییر نکرد . (پروفایل ساختم مشکل پروفایل نیست) بعضی مواقع پاک می کنه . کککککککممممممککککککممممم ککککننننیییییددددد Please

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

چرا همش سیو گیمام پاک می شه . پدرم در اومد . بار 5 که دارم از اول می رم . کرک رو هم عوض کردم . ولی تغییر نکرد . (پروفایل ساختم مشکل پروفایل نیست) بعضی مواقع پاک می کنه . کککککککممممممککککککممممم ککککننننیییییددددد Please
    نمی دونم والا واسه من که تا حالا که سواره اون ماشینه شدم مشکلی نداره و سیوم پاک نشده !
    شاید اشکال از ویندوزت باشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

6

سلام سیتم من اینه:
    Amd64 +3000
    1gb Ram
    Geforce 6800xt 512mb
    آقا مشکل من هر چی باشه از سیستم نیست چون Dark Prince میتونه بازی کنه پس مشکل من که از بعد از لوگوی مایکروسافت از بازی می پره بیرون چیه؟
    آقا اگه مشکل از کرکه خواهشا یکی برام آپ کنه
    پک بازی من General هسنش
    درایور گرافیکم هم 163.71 و 169.31 رو دارم
    به نظره من شاید اشکال از ویندوز شما باشه . یا شایدم اشکال از خوده بازی !
    به هر حال من کرک بازی خودم را براتون Upload کردم تا انشالله مشکلتون حل بشه .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد فایل : P30World

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام سیتم من اینه:
    Amd64 +3000
    1gb Ram
    Geforce 6800xt 512mb
    آقا مشکل من هر چی باشه از سیستم نیست چون Dark Prince میتونه بازی کنه پس مشکل من که از بعد از لوگوی مایکروسافت از بازی می پره بیرون چیه؟
    آقا اگه مشکل از کرکه خواهشا یکی برام آپ کنه
    پک بازی من General هسنش
    درایور گرافیکم هم 163.71 و 169.31 رو دارم
    دقیقا من همین مشکل رو داشتم بازی رو از اول نصب کردم درست شد یه سوال دارم ازت وقتی نصب میکنی بازی رو میتونی مسیر بازی رو عوض کنی یا نه بازی توی درایو خاصی نصب میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

دقیقا من همین مشکل رو داشتم بازی رو از اول نصب کردم درست شد یه سوال دارم ازت وقتی نصب میکنی بازی رو میتونی مسیر بازی رو عوض کنی یا نه بازی توی درایو خاصی نصب میشه
    کلا Setup این بازی حتما باید تو درایور ویندوز نصب بشه !

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا Setup این بازی حتما باید تو درایور ویندوز نصب بشه !
    سلام
    من هم اول فکر میکردم باید حتما تو این درایو نصب بشه و 2 یا 3 بار هم اونجا نصب کردم ولی مشکل بالا رو به نوعی پیدا کردم ولی بهد از اینکه فایل های rar رو تو یه درایو میریزید بعد که می خواهید بازی رو نصب کنید گزینه ای وجود داره به نام more option که درایو رو حتما از اونجا عوض کنی و بازی به درایو دلخواهت نصب بشه من با این کار تونستم بازی رو اجرا کنم و تا پایان بازی هیچ اتفاقی هم نیوفتاد حتی مشکل سیو هم نداشتم

داره خودمونی میشه NEC666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

سلام به همه بچه های توپ
    آقا این بازی ترکونده خدایی
    من که مشکل داشتم ، اول تو نصبش مثل بقیه بچه ها خودش تو درایو C نصب میکرد نگید چت میزنه More Option ام رفتم ولی به صورت Auto خود به خود تو درایو C نصب میکرد حالا بگزریم ویندوزو عوض کردم درست شد البته همون ویندوز قبلی رو نریختم ها !!! یه ورژن دیگه رو امتحان کردم درست شد
    بعد مشکلم تو ابتکار جدید ماکروسافت بود که بازی به طور ناگهانی میپرید بیرون اونم درست شد ولی بازم مجبور شدم یه مدل دیگه ویندوز بریزم آقا سرتونو درد 3 4 تا ویندوز عوض کردم تا همه مشکلم حل شد ولی بازم
    یه مشکل اصلی من مونده قبلا از بازی میپرید بیرون Dont Send میداد ولی الان نمیده اگرم بده به گفته بچه ها تو پستای قبلی ALT+Tab رو میزدم که دوباره بره تو بازی خدا رو شکر تونستم بازی رو یکی دو مرحله ببرم جلو
    ولی حرف اصلی من اینه آقا مشکل اصلی ما Windows هستو بس
    چون بازی برای ماکروسافت هست با ویندوز های قلابی مشکل داره من یه چیزی به زهنم رسیده که این بازی رو
    رو Vista انجام بدیم
    از اونجایی که فکر میکنم تو Vista این بازی به صورت کامل و بدونه عیب اجرا میشه ضرری نداره که امتحان کنید
    خودم می خواستم که این کارو بکنم ولی 1 وقت ندارم چون هر روز میرم دانشگاه بر میگردم (کرج) 2 نمی تونم وقتمو زیاد رو بازی بزارم ولی به شما توصیه میکنم که برید این کارو بکنید
    سنگ مفت گنجشکم مفت
    اگه کسی به خودش جسارت داد این کارو کرد خبرشم به ما بده مننون میشم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

سلام به همه بچه های توپ
    آقا این بازی ترکونده خدایی
    من که مشکل داشتم ، اول تو نصبش مثل بقیه بچه ها خودش تو درایو C نصب میکرد نگید چت میزنه More Option ام رفتم ولی به صورت Auto خود به خود تو درایو C نصب میکرد حالا بگزریم ویندوزو عوض کردم درست شد البته همون ویندوز قبلی رو نریختم ها !!! یه ورژن دیگه رو امتحان کردم درست شد
    بعد مشکلم تو ابتکار جدید ماکروسافت بود که بازی به طور ناگهانی میپرید بیرون اونم درست شد ولی بازم مجبور شدم یه مدل دیگه ویندوز بریزم آقا سرتونو درد 3 4 تا ویندوز عوض کردم تا همه مشکلم حل شد ولی بازم
    یه مشکل اصلی من مونده قبلا از بازی میپرید بیرون Dont Send میداد ولی الان نمیده اگرم بده به گفته بچه ها تو پستای قبلی ALT+Tab رو میزدم که دوباره بره تو بازی خدا رو شکر تونستم بازی رو یکی دو مرحله ببرم جلو
    ولی حرف اصلی من اینه آقا مشکل اصلی ما Windows هستو بس
    چون بازی برای ماکروسافت هست با ویندوز های قلابی مشکل داره من یه چیزی به زهنم رسیده که این بازی رو
    رو Vista انجام بدیم
    از اونجایی که فکر میکنم تو Vista این بازی به صورت کامل و بدونه عیب اجرا میشه ضرری نداره که امتحان کنید
    خودم می خواستم که این کارو بکنم ولی 1 وقت ندارم چون هر روز میرم دانشگاه بر میگردم (کرج) 2 نمی تونم وقتمو زیاد رو بازی بزارم ولی به شما توصیه میکنم که برید این کارو بکنید
    سنگ مفت گنجشکم مفت
    اگه کسی به خودش جسارت داد این کارو کرد خبرشم به ما بده مننون میشم
    من اصلا رو ویستا نصب کردم اما برای اجرا میگه فلان فایلو باید از نت بگیری!!یک لینک میده برا دانلود(بگو میمردین اینو میزاشتین رو بازی؟!!!)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

من اصلا رو ویستا نصب کردم اما برای اجرا میگه فلان فایلو باید از نت بگیری!!یک لینک میده برا دانلود(بگو میمردین اینو میزاشتین رو بازی؟!!!)
    نه بابا اون یک آپدیته که می تونی کنسلش کنی !

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نه بابا اون یک آپدیته که می تونی کنسلش کنی !
    نخیر اصلا بازی بدون اون اجرا نمیشه!!مثل درایور گرافیک واجب بود.شاید ویندوز شما نصب داشته اونو برا من که نداشت.من رفتم تو اکس پی اجرا کردم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •