اینو تازه تمومش کردم. یه کارت ویزیت دو رو واسه "باجه مخابراتی ".
لطفاً اشکالاتش رو بگید تا اصلاحش کنم. ظرف دو سه روز آینده باید بره واسه چاپ.
---
لطفاً علاوه بر اینکه اشکالاتش رو میگید، پیشنهاد هم بدید.
ممنون.
خیلی خوب
خوب
متوسط
ضعیف
اینو تازه تمومش کردم. یه کارت ویزیت دو رو واسه "باجه مخابراتی ".
لطفاً اشکالاتش رو بگید تا اصلاحش کنم. ظرف دو سه روز آینده باید بره واسه چاپ.
---
لطفاً علاوه بر اینکه اشکالاتش رو میگید، پیشنهاد هم بدید.
ممنون.
Last edited by Cinoheh; 28-07-2008 at 19:35.
سلام سی نوحه عزیز
کم پیدایی داداش
این کار آخریت هم زیبا و حرفه ای کار شده فقط رنگ زرد نوشته خدمات فاکس و ... یه کمی توی ذق می زنه و هارمونی کلی طرح رو به هم می ریزه
شاد باشی و آرام
با عرض سلام و ادب خدمت شما.
کارت ویزیت خوب و جالبیه ولی یکمی سادست!
من در کل با سادگی مخالفم( البته این نظر شخصیه منه و هرکسی یه سلیقه ای داره )
به نظر من فضای منفی زیادی داره.مخصوصا قسمت زرد رنگ.چون رنگ زرد یه رنگ گرم هست باعث شده خیلی کارتون از نظر طولی بزرگ جلوه کنه و به همین خاطر فضای منفیش هم بیشتره.این مورد برای کارت آبی رنگ کمتر جلوه می کنه.
چیزه دیگه ای که باید خدمتتون عرض کنم این هستش که کارت بالایی آبیه خالص نیست و بیشتر به سرمه ای شبیهه.کارت پایینی رنگش زرده.به نظر من اگه رنگ زرد یکمی پر رنگ تر بشه که به رنگ مکمل سرمه ای تبدیل بشه میتونه تاثیرش خیلی خیلی بیشتر بشه.و یا رنگش به طوری کلی عوض بشه.
باز هم یادآوری می کنم که در کل کار قشنگیه و به نظرم کار های هنری اونقدر از نظر زیبایی،خلاقیت و زحمتی که دیزاینر براش متحمل شده بالا هستش که قابل اشکال گیری و یا توصیف نیست!
به هر حال به خاطر اینکه وقتتون رو به من دادید و همچنین به خاطر اشکالاتی که گفتم عذر میخوام.
موفق و پاینده باشید دوست من.
خیلی عذر میخوام.
یه موردی رو یادم رفت خدمتتون عرض کنم.
همونطور که خودتون هم میدونید شماره تلفن،آدرس و مشخصات در کارت های ویزیت باید به اندازه نیم سانت از کناره کارت فاصله داشه باشه تا هنگام برش کارت ها قسمتی به اشتباه بریده نشه.
توی کار آبی رنگ حرف "ی" در کلمه ساری و عدد "3" در شماره تلفن این اندازه رو نداره.
همچنین در کار زرد رنگ حرف "ن" در کلمه ی نمایندگی.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز؛
تا حدودی باهات موافقم، اما فکر میکنم اگر بیشتر از این بخوام تو کار Object بیارم یه جورائی باعث سردرگمی و گیج کننده میشه!کارت ویزیت خوب و جالبیه ولی یکمی سادست!
من در کل با سادگی مخالفم( البته این نظر شخصیه منه و هرکسی یه سلیقه ای داره )
در این مورد باید بگم؛ همونطور که می دونید رنگ زرد و آبــی در کنار هم جلوه گری خاصی داره و از اون مهم تر تو این کار اینه که این دو رنگ یه جورائی رنگ اختصاری ایرانسل شده!به نظر من فضای منفی زیادی داره.مخصوصا قسمت زرد رنگ.چون رنگ زرد یه رنگ گرم هست باعث شده خیلی کارتون از نظر طولی بزرگ جلوه کنه و به همین خاطر فضای منفیش هم بیشتره.این مورد برای کارت آبی رنگ کمتر جلوه می کنه.
بخاطر یادآوری بجائی که کردی ممنون.همونطور که خودتون هم میدونید شماره تلفن،آدرس و مشخصات در کارت های ویزیت باید به اندازه نیم سانت از کناره کارت فاصله داشه باشه تا هنگام برش کارت ها قسمتی به اشتباه بریده نشه.
....
خیلی لطف کردی، ممنون بخاطر همه چی.به هر حال به خاطر اینکه وقتتون رو به من دادید و همچنین به خاطر اشکالاتی که گفتم عذر میخوام.
...![]()
![]()
با توجه به راهنمائی دوستان، یکم توش تغییرات دادم.
---
1/ به شیار های بک گراند یکی دیگه اضافه شده.
2/ کنار آیتم های کارت دوم Button اضافه شد.
3/ فاصله از لبه ها رعایت شده.
4/ رنگ " خدمات فکس و ... " در کارت اول عوض شده.
*میخوام یه آدرس ایمیل هم بهش اضافه کنم، اگه تو کارت زرده باشه بهتره. لطفاً در مورده جای آدرس کمکم کنید.
mms.mtn@gmail.com
کارهات زیبا تر شدن
آدرس ایمیل رو توی گوشه کارت بزاری بهتره
گوشه سمت راست به نظر من خوبه
من تو یکی از پاسخ های شما دیدم که نوشته بودین " رنگ آبی و زرد در کنار هم جلوه گری خاصی دارند"
درسته ! اما اون آبی و زرد ، تنالیته های متفاوتی از رنگ های آبی و زرد هستند ، نه این آبی و زردی که شما دادین.
و دیگه اینکه...!
یه توصیه واست بکنم که در هر پروژه طراحی زیاد به جلوه ها وافکت های زودگذر تکیه نکن.
اون برجستگی یا inner shaddow که به فلش ها دادی ( حتما منظورت از اونا تداعی کننده سرعت و انتقال بوده!) اصلا با مفهوم اونا نمیخونه
در کل ، طرح پرانرژی داری!
قربانت![]()
اگه کارت 4 یا 3 رنگ هستش . پس خودتو بدون دلیل مقید به استفاده از چند رنگ خاص نکن.
نشان دادن سخاوت تو کار چاپی روش هایی دارد !![]()
سلام؛
پیشنهاد شمارو بعنوان کسی که تو این زمینه بیشتر از من میدونه قبول می کنم. فقط یه لطفی کن و کد رنگ آبی و زردی که مدنظرت هست رو برام بزار تا با اون رنگ کار کنم. فقط لطفاً رنگش با رنگهای ایرانسل مطابقت داشته باشه.elyartab:
من تو یکی از پاسخ های شما دیدم که نوشته بودین " رنگ آبی و زرد در کنار هم جلوه گری خاصی دارند"
درسته ! اما اون آبی و زرد ، تنالیته های متفاوتی از رنگ های آبی و زرد هستند ، نه این آبی و زردی که شما دادین.
شما لطف درای، آرام جان.aram_nfs:
کارهات زیبا تر شدن
آدرس ایمیل رو توی گوشه کارت بزاری بهتره
گوشه سمت راست به نظر من خوبه
برای آدرس هم اونجایی رو که گفتی امتحان می کنم. بازم ممنون از لطفت که همیشه بهم سر میزنی.
اینکه نظره لطف شماست. به نظر خودم که؛ من کارام اشکال زیاد دارن!!!skyblue:
کارت واقعاً حرفه ایه.می خواستم بدونم چند سال کار می کنید؟
اما باید بگم من فتوشاپ رو از ورژن 5.5 شروع کردم، اونموقع باید برای فارسی نویسی تو فتوشاپ یا از برنامه های جانبی استفاده می کردی یا اینکه ویندوز پروین نصب می کردی.
به هر حال اگر من حداقل یه دوره فتوشاپ پیشرفته رو آموزش می دیدم، خیلی از نقاط ضعفم بر طرف می شد.
راستش من فتوشاپ رو همینجوری یاد گرفتم، پس نمی تونم یه گرافیست حرفه ای باشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------تشکرات پتاسیم از همه بخاطره نظراتتون!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)