bug نیست، اونها مربوط به Online هست، البته من خودم هنوز راهی برای Online بازی کردن پیدا نکردم، اگر کسی میدونه باید چه کار کرد ممنون میشم بگه
bug نیست، اونها مربوط به Online هست، البته من خودم هنوز راهی برای Online بازی کردن پیدا نکردم، اگر کسی میدونه باید چه کار کرد ممنون میشم بگه
سلام ....کسی میدودنه Company جدید کی میاد؟ اصلا میاد یا نه؟
company جدید هم اومد.!!
کسی راهی واسه Online و LAN نمیدونه ؟من واقعا نمیتونم بازی کنم
شماره سریال قسمت Invasion of Normandy را می خواستم اگه میشه برام بزارین یا بگین چجوری بازش کنم.
طرز باز شدن قسمت Invasion of Normandy در آدرس زیرعنوان شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون کاری که havas میگه درسته! ولی قبلش یه کار مسخره باید بکنید! تو فلدر بازی فایل rs.dll رو پیدا کنید بعد یه کپی ازش بگیرید بعد یه جا paste کنید و اسمشو به rspa.dll تغییر بدید. بعدش اونو بریزید تو فلدر rspa ( با فایل rspa موجود در اونجا replace کنید.) بعدش هم که هوس گفته. اگه شد یه خبری بدید. من خیلی وقت پیش این کارو کردم الان زیاد درست یادم نیست. اگه نشد خبر بدید تا پیله شم ببینم دقیقا چی کار کردم. در ضمن سریال های دیگه هم امتحان کنید.
منم نتونستم قسمت سومش رو باز کنم . تمامیه راهایه گفته شده رو هم رفتم ولی نشد !
کسی راهی چیزی نداره ؟
در ضمن نسخه جدید این بازی اومده ؟
سلام من نسخه های قبلی این بازی رو به راحتی بازی کردم اما این نسخه رو سیستمم بشدت کند اجرا میشه بعد چند دقیقه هم یدفه تصویر ثابت میشه صدا میاد چند ثانیه بعد کلا قطع میشه دیگه از بازی میاد بیرون. کرک سالمه سیستمم ردیفه با بازی های خیلی سنگین راحت بازی میکنم اما تو کف این نسخه موندم. کسی راهی داره درستش کنم؟![]()
سلام دوست عزیز
شما نسخه Company of Heroes: Tales of Valor را نصب کنید و بدون هیچ مشکلی از بازی با آن لذت ببرید.
نسخه ای که به شما معرفی کردم در بر گیرنده دو نسخه قبل این بازی یعنی Company of Heroes و Company of Heroes: Opposing Fronts هست.
موفق باشید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)