ریلود بازی رو کرک کرده و عرضه نموده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ریلود بازی رو کرک کرده و عرضه نموده
بازي منتشر شد ميتونيد از پست زير دانلود كنيد:
Last edited by S A A M; 30-05-2008 at 12:39.
ایشالا که تا هفته دیگه تو سیستم من هست و میشنم پاش بازی وای تنها مشکلش تو ایکس باکس اینه که رمز نداره من عاشق انجام بازی با رمز هستم میدونم بده ولی یه حالی داره که نگو.....
خوب مثل اینه به گفته سایت mininova هر دو کرک بازی مشکل داره و فقط تا 1 ساعت بعد از بازی که سوار Normandy میشی و باید با Galaxy Map کار کنی Error میده ....
به به این بازی هم که بلای Assassin's Creed داره سرش می اد توی AC بدبختی تو اورشلیم بود اینجا هم که Galaxy Map!!!
خدا کنه این بازی را شرکتا منتشر نکنن که مثلا بخوان سود کنن تا اینکه نسخه کامل و کرک سالم را بیارن
اووووو عجب مشکلی وااااااای....
راستی اینو بگم که مهم ترین قسمت این بازی که که از روی اون مراحل انجام میشه همین گالکسی مپ هستش......
من همین سوال را از شرکت تکین پرسیدم اونها گفتن
Takin Game: na ye crack ham bareye on ghesmat dare
میشه یکی لطف کنه بگه از کدوم شرکت میشه نسخه بدون ایرادو تهیه کرد؟
خوب همونطور که میدونید دوستان وزارت ارشاد به این بازی گیر داده و اون رو غیر قانونی اعلام کرده
و علت اینکه شرکتهای ایرانی هنوز این بازی رو ارائه نکردن همینه
نه به خاطر سالم نبودن کرک
البته یه چند روز که بگذره همه عرضه میکنن این بازی رو...
بله چند تا شرکت هم همینو میگن ولی بازیو میگن تا روز شنبه هفته دیگه نمی دن.خسته نباشن Reloaded گفته یک کرک کامل و درست حسابی در روز سه شنبه یا چهارشنبه می زاره واسه دانلود.تا حالا من یکیو پیدا نکردم از اینا بازی گرفته باشه.
همش تقصیر این Fox News بود پارسال به خاطر یک سری مسائل بی خود این جنجال را به پا کرد که به گوش آقایون رسید.خوب همونطور که میدونید دوستان وزارت ارشاد به این بازی گیر داده و اون رو غیر قانونی اعلام کرده
و علت اینکه شرکتهای ایرانی هنوز این بازی رو ارائه نکردن همینه
نه به خاطر سالم نبودن کرک
البته یه چند روز که بگذره همه عرضه میکنن این بازی رو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)