تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین آلبوم LP کدام است ؟

راي دهنده
45. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Hybrid Theory

24 53.33%
  • Reanimation

6 13.33%
  • Meteora

26 57.78%
  • Collision Course

3 6.67%
  • Minutes to Midnight

16 35.56%
Multiple Choice Poll.
صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 108

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Linkin Park

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

9

من 95% از آهنگاشون با تمام ویدیو هاشونو دارمو گوش دادم.فقط میتونم بگم زیباست.اینو هم یادتون نره Lp پرطرفدارترین گروه متال تو ایرانه.

احسان جان اون 95% شما واسه بنده تقریبا 99% هست... البته کل کل نمی کنم اصلا و فقط مشکلم اینه که با dial up نمیشه آپلود کنم فایل های حجیم رو...

در ضمن LP جزو گروه های متال نیست. Rock - Alternative دسته بندیش می کنن. اگر هم بود - باز Metallica پرطرفدارترینه در ایران.

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

سلام دوستان...

این عکس ها قشنگن خدایی... می شه انرژی راک رو توشون حس کرد...
    Live in Texas یکی از دی وی دی های لینکین پارک هست که از کنسرت های Summer Senaterium متالیکا ضبط شده (لینکین پارک رو متالیکا دعوت کرد )...
    منبع هم که رو عکسا نوشته... امیدوارم لذت ببرید

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اون کنسرتي که lp در مقابل طرفداران متاليکا اجرا کرد کسي عکس يا ويديو داره؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من 95% از آهنگاشون با تمام ویدیو هاشونو دارمو گوش دادم.فقط میتونم بگم زیباست.اینو هم یادتون نره Lp پرطرفدارترین گروه متال تو ایرانه.
    اینو هم یادتون نره Lp پرطرفدارترین گروه متال تو ایرانه.
    100 درصد مخالفم
    درسته شما از fan های این گروه هستید ولی درست نیست که بگید پرطرفدارترینه
    این هم یه گروهیه مثله

(از قدیم تر تا به حال) به گروه های دیگه کاری نداریم...

metallica
    cradle of filth
    Marilyn Manson
    rammestien
    system of a down

اینا همشون دوره ای میان (چون بیشتر آلبوم ها و کلیپاشون پیدا میشه تو مغازه ها و ... ) یه مدت فروش میکنن و معروف میشن بعد همینطور نم نم کمرنگ میشن تا اینکه فقط طرفدارایه پر و پا قرصشون میمونه

من چون خودم یه مدتی فروشنده هم بودم این حرف رو میزنم
    این گروهم همینطوره

ولی این گروها اکثرا مثله همین افشین و کامران و همونه خودمون میمونن
    یه مدت پر میشن و اسم در میکنن بعد هم فراموش میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.منم هستم.

من روانیشونم. ادامه بدید.

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

100 درصد مخالفم
    درسته شما از fan های این گروه هستید ولی درست نیست که بگید پرطرفدارترینه
    این هم یه گروهیه مثله

(از قدیم تر تا به حال) به گروه های دیگه کاری نداریم...

metallica
    cradle of filth
    Marilyn Manson
    rammestien
    system of a down

اینا همشون دوره ای میان (چون بیشتر آلبوم ها و کلیپاشون پیدا میشه تو مغازه ها و ... ) یه مدت فروش میکنن و معروف میشن بعد همینطور نم نم کمرنگ میشن تا اینکه فقط طرفدارایه پر و پا قرصشون میمونه

من چون خودم یه مدتی فروشنده هم بودم این حرف رو میزنم
    این گروهم همینطوره

ولی این گروها اکثرا مثله همین افشین و کامران و همونه خودمون میمونن
    یه مدت پر میشن و اسم در میکنن بعد هم فراموش میشن
    الان چند سال از گوش دادن به آهنگ های لینکین پارک میگذره واسه خودم , ولی هنوز هم بعد از سال ها وقتی آهنگ Numb یا In The End رو گوش میدم لذت میبرم.من آهنگ های متال زیادی گوش دادم.همه اون گروه هایی که گفتی + خیلی های دیگه.ولی وقتی من از عشق این گروه پشت پیراهنم نوشتم LINKINPARK و تو یکی از آهنگ های که خوندم که هنوز پخش نشده!(نمیخواستم بگم ولی من رپرم.متن اون شعر هم اینه البته 1 بیتش:پشت پیرهنم لینکین پارک نوشتم --- از عشق رپ و متال من توی بهشتم!) حالا شاید یه سریا قاطی کنن بگن رپ و متال؟عکسم دارم اگه خواستید بدماین همه رو گفتم که بگم یه روز داشتم تو خیابون میومدم از مدرسه یه دختره رو دیدم که دقیقا این کارو کرده!!!!!!ولی از روی پیرهنش!یعنی جلوش.میخواستم برم جلو بگم ولی...
    حالا بازم میگی که پرطرفدار نیست؟در ضمن کدوم سایت fan ایرانیه گروه های خارجیه متال , مثل سایت های fan ال پی اینقدر بروز و تروتمیزه؟
    احسان جان اون 95% شما واسه بنده تقریبا 99% هست... البته کل کل نمی کنم اصلا و فقط مشکلم اینه که با dial up نمیشه آپلود کنم فایل های حجیم رو...
    من اون 5% رو گذاشتم واسه اون 2 تا کنسرت آخری بغیر از آلمان.وگرنه هموشو گوش دادم و دیدم و خوردم!
    در ضمن LP جزو گروه های متال نیست. Rock - Alternative دسته بندیش می کنن. اگر هم بود - باز Metallica پرطرفدارترینه در ایران.
    ببین ال پی 1 سبک که کار نمیکنه!چند سبک مختلفومثلا In The End رپ داره/راک داره و .... کلا تو هر آلبوم 7/8 سبک کار میکنن.بقیه جواب هم از بالا میتونی بگیری.
    (< تو عمرم اینقدر ننوشته بودم>) قصد بی احترامی به کسی رو هم ندارم.الان باز مدیران عزیز اخطار میدن.
    Last edited by Ehsanpark; 23-07-2008 at 23:57.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ok
    پس کارت درسته
    موفق باشی

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

DaRiOuShJh درست ميگه. من خودم طرفدار سرسخت evanescence هستم و تو همين انجمن تاپيکشو هم درست کردم ولي معتقدم آْبوم the open door نسب به fallen خيلي افت داشته اين مورد درباره linkin park هم صدق ميکنه يعني آلبوم minutes to midnight هيچوقت به زيبايي و جذابي hybrid theory نبوده يعني اينکه اگه linkin park آْلبوم minutes to midnight رو به عنوان اولين آلبومش به بازار ميداد هيچوقت معروف نميشد.
    به زبون ساده بگم يعني اينکه گروه هايي مثل evanescence , linkin park و....... نون آّْلبوم اولشون رو ميخورن ولي بازم من عاشق جفتشونم

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

DaRiOuShJh درست ميگه. من خودم طرفدار سرسخت evanescence هستم و تو همين انجمن تاپيکشو هم درست کردم ولي معتقدم آْبوم the open door نسب به fallen خيلي افت داشته اين مورد درباره linkin park هم صدق ميکنه يعني آلبوم minutes to midnight هيچوقت به زيبايي و جذابي hybrid theory نبوده يعني اينکه اگه linkin park آْلبوم minutes to midnight رو به عنوان اولين آلبومش به بازار ميداد هيچوقت معروف نميشد.
    به زبون ساده بگم يعني اينکه گروه هايي مثل evanescence , linkin park و....... نون آّْلبوم اولشون رو ميخورن ولي بازم من عاشق جفتشونم
    درسته.تمام خواننده ها همین طورند.حتی این قضیه روی بازی ها و فیلم ها هم صدق میکنه.یعنی اولین کار که بگیره همچی درسته.من هم جفتشونو دوست دارم.ولی من فقط از 3 تا آهنگ آلبوم Minutes To Midnight خوشم نمیاد درصورتی که از آلبوم های قبلی از چند تا آهنگ خوشم میاد.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان

این آهنگ In Between کی خونده آخه صداش که صدای چستر نیست شینودا هم که رپ می خونه پس صدای کیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •