تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 115

نام تاپيک: آموزش multi player بازی کردن بازی ها فقط با خط تلفن معمولی (اگه نیای ضرر میکنی !!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid 3a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي اگه اين كار عملي باشه كه به احتمال زياد هم هست شما ميتونيد اين بازي رو سه نفره هم بازي كنيد. براي اين كار يكي از سه نفر بايد دوتا خط تلفن و دوتا مودم و يه ويندوز سرور داشته باشه(مثل enterprise) و همچنين هاست بشه. جزييات رو نميدونم ديگه ولي به احتمال 90% ميشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نتونستم وصل بشم مشكل از چيه اين كارايي كه گفتين هر دو طرف بايد انجام بدن يا فقط كسي كه ميخواد هاست بشه؟! من خودم اين كارارو كردم ولي وقتي دوستم بهم زنگ زد فقط تلفن خونه زنگ خورد و هيچ اتفاق ديگه اي نيفتاد... مشكل از چيه؟!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من نتونستم وصل بشم مشكل از چيه اين كارايي كه گفتين هر دو طرف بايد انجام بدن يا فقط كسي كه ميخواد هاست بشه؟! من خودم اين كارارو كردم ولي وقتي دوستم بهم زنگ زد فقط تلفن خونه زنگ خورد و هيچ اتفاق ديگه اي نيفتاد... مشكل از چيه؟!
    سلام ، خسته نباشي
    طرفي كه مي خواهد سرور باشد بايد incoming بسازد و طرف مقابل نيازي ندارد ، برنامه هاماچي نيز مي توانيد براي برقراري ارتباط مشكل ايجاد كند ، اگر هاماچي داريد آن را پاك كنيد ، ترجيحا فايروال و آنتي ويروس خود را غير فعال كنيد.
    در آخر اگر ارتباط برقرار نشد ، مشكل مي تواند از مودم شما باشد كه قادر به وصل كردن تماس و پاسخگويي نيست كه اين مشكل معمولا با مودم Zoltrix پيش ميايد .
    قربانت...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه هيچ نرم افزاري نصب نيست. انتي ويروسي هم در كار نيست. incoming رو هم خودم ساختم ديدم نشد به دوستم ياد دادم ساخت بهش با مودم زنگيدم بازم نشد! با دو نفر هم اين روش رو تست كردم جواب نداد! اگه ميشه راهنمايي كنيد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

نه هيچ نرم افزاري نصب نيست. انتي ويروسي هم در كار نيست. incoming رو هم خودم ساختم ديدم نشد به دوستم ياد دادم ساخت بهش با مودم زنگيدم بازم نشد! با دو نفر هم اين روش رو تست كردم جواب نداد! اگه ميشه راهنمايي كنيد.
    مارك مودم شما چيست ؟ مارك مودم دوستتان را مي دانيد؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه incoming بسازید و اون تیک رو هم بزنید محاله کهنتونه بهتون وصل بشه مگر این که
    مودمتون مشکل داشته باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگه incoming بسازید و اون تیک رو هم بزنید محاله کهنتونه بهتون وصل بشه مگر این که
    مودمتون مشکل داشته باشه
    دقيقا ، يعني تنها موردي كه باقي مي مونه اينه كه مودم شما يا دوستتون قادر به وصل كردن تماس نيست ، و هرچه زنگ بخوره هيچ اتفاقي نمي افته ، اگر مراحل پيش را تست كرديد ، باز هم مشكل داشتيد ، به احتمال خيلي زياد مشكل مودم است . البته يادتون باشه زماني كه مودم شما سالم است و تماس را وصل مي كند وقتي داريد از خط تلفن اصلي منزل استفاده مي كنيد(در صورتي كه يك خط داريد) بعد از بازي ، حتما اون تيك رو برداريد ، چون وقتي كامپيوتر روشن باشد ، شخصي كه به شماره شما زنگ ميزند نمي تواند با شما ارتباط برقرار كند و مودم شما وصل مي كند و ديگر صداي تلفن را نمي شنويد...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشيد من يه كم دير به دير سر ميزنم اخه چند روزي در پي تعويض هاردم بودم. خب فكر ميكنم مشكل از مودم ها باشه. مودم يكشون كه زولتريكسه. مودم خودم رو نميدونم چون دست دو از دوستم گرفتم سي دي هم نداشت ولي تو كامپيوتر Smart Link 56k voice modem نوشته. مودم او يكي دوستم رو ديگه نميدونم چي بود!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خوب به احتمال خيلي خيلي قوي ، اشكال از مودم هست ، دور مودم زولتريكس رو كه بايد خط كشيد چون همش تقلبيه از زولتريكس كيش بگير تا مهرگان ماشين آسيا ، مودم شما رو هم نشناختم ، ولي اگر طرفين مودم گيگا يا آكستروم داشته باشيد ، بدون هيچ مشكلي مي توانيد بازي كنيد...

داره خودمونی میشه URUK_HAI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isengard

پيش فرض

سلام عزیزان.

به نظرتون اگه توی options بازی تغییراتی انجام بدیم مثلا texture رو low کنیم یا رزلوشنشو کم کنیم
    فرقی می کنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •