دقيقا موافقم
باشه فايل هم ميديم!![]()
دقيقا موافقم
باشه فايل هم ميديم!![]()
خاطرات كارمند
30 اكتبر
قبل از اين كه من به شركت آمبرلا ملحق بشم خيال كردم وقتي در اين شركت بزرگ استخدام شدم ديگه لازم نيست براي سلامت جونيم نگران بشم.
اما من وقتي به اينجا اومدم فهميدم كه اين يه توهم احمقانه بوده. من درباره ي تقيير وضعيت ازشون سوال كردم اما اونا كاملا منو عصباني كردند. انسان فكر ميكنه يه زندانيه! كارها واقعا طاقت فرساست و هيچ لذتي توي اون وجود نداره. من ترجيه ميدم بميرم!
3 نوامبر
مرخصي كه به سختي بدست آورده بودم به طرز ناگهاني لغو شد. من شنيدم كه اونا مقدار زيادي نيروي انساني از دست دادن چون رئيس آلفرد يه اشتباه مرتكب شده. اون احمق سزاوار بخشش نيست. اون هيچ وقت با ما مثل يك انسان رفتار نميكنه!
5 نوامبر
من يك داستان عجيب از يكي از بچه ها كه 8 سال اينجا كار ميكنه شنيدم. اون خيلي صبور بوده...
اون ميگه يك مرد حدودا 10 سال در زير زمين اينجا بسته شده و به نظر مياد كه خوابه! مردم بهش نوسفراتو ميگن و به طرز وحشتناكي ازش ميترسن. چه داستان مزخرفي!
10 نوامبر
من نصفه شب از صداي خرناس كشيدن تويده اي از مردم كه به نظر ميومد از طبقه ي پايين ميان از خواب پريدم... من از اون داستان احمقانه احساس ترس و تاسف ميكردم.
اما فكر ميكنم هر كي كه در يه مكاني مثل اينجا بمونه سلامت عقليشو از دست ميده!
ببخشيد آقاي redblood اين فايل كي آماده ميشه؟
ببخشید مگی جان شرمنده،سرم شلوغ بود.
الان میذارمش![]()
Queen Ant Report
After discovering the remains of an ancient virus within the genes of a
queen ant, I have been concentrating on the research of ants.
The ecosystem of the ants seems truly ideal to me. There is one queen
ant in each anthill, and the soldier and worker ants are the queen's
slaves. They dedicate their lives to the queen.
The death of the queen ant means the doom of the entire anthill.
However, the soldier and workder ants can be easily replaced as long as
the queen ant is alive. This is exactly the same relationship between
myself and other ignorant masses.
I have succeeded in creating an ideal virus by implanting the queen
ant's gene into the mother virus that Spencer found.
I used my otherwise useless father as a test subject. However, as I
expected, the virus caused a rapid change in his cells, triggering the
complete destruction of his brain cells and body flesh.
Furthermore, a special type of poison gas was generated inside his body,
that the blue herb had no effect against. Because of this, I created an
antidote in case of an emergency, and stored it inside of the
weapon/chemical warehouse on the B2 floor.
I have decided to name this virus with unimaginable potential, the "T-
Veronica" virus. When I find out how I can fully utilize the power of
wonderful virus, my great research will finally be complete.
Alexia Ashford
گزارش ملکه مورچهپس از کشف بقایای یک ویروس قدیمی از طریق ژنهای یک مورچه ملکه،من بر روی تحقیقات مورچه ها تمرکز کردم .اکوسیستم مورچه ها آنطورکه به نظر میاید،برای من واقعا ایده آل است.در هر لانه مور یک ملکه است،و مورچه های سرباز و کارگر بردگان ملکه اند.آنها زندگیشان را فدای ملکه میکنند.مرگ مورچه ملکه شکست کامل لانه مورچه هاست.به هر حال،مورچه های سرباز و کارگر در طول زمانی که ملکه مورچه زنده است میتوانند به آسانی جایگزین شوند .این دقیقا همانند رابطه میان من و دیگر عوام بیسواد است.من موفق به خلق کردن یک ویروس ایده آل توسط پیوند ژن مورچه ملکه به داخل ویروس مادری شدم که اسپنسر آن را کشف کرده بود.به عبارت دیگر من از کار بی مصرف پدرم به عنوان یک مورد آزمایش استفاده کردم .به هر حال همانگونه که توقع داشتم،ویروس باعث تغییر سریع در سلول های مور شد،ایجاد ساختار کامل سلول های مغز و ماهیچه بدن آن.علاوه بر این،یک نوع خاص گاز سمی ویژه درون بدن آن تولید شده که گیاه دارویی آبی تاثیری بر آن ندارد.به همین دلیل،من یک پادزهر برای مواقع اضطراری بوجود آوردم،و آنرا در انبار سلاح شیمیایی در طبقه B2 قرار دادم.من تصمیم گرفتم که این ویروس را براساس قابلیت غیر قابل تصورش نامگذاری کنم،ویروس-T ورونیکا.هنگامیکه من فهمیدم چگونه میتوانم قدرت خارق العاده ویروس را کاملا بدست آورم،پژوهش بزرگ من نهایتا کامل خواهد شد.الکسیا اشفرد
---------------------------
کسی این دور و ورا یه روانکاو خوب سراغ نداره؟!
اين يارو زنيكه ديونس
دستتون هم درد نكنه آقاي redblood![]()
راهنماي كاربر
راهنماي دستگاه كپي سه بعدي
محصول جديد ما "دستگاه كپي سه بعدي" شامل دو قسمت ميباشد.
بخش اسكن سه بعدي:
اين بخش شيء سه بعدي را اسكن مي كند . كافيست شيئي را كه مي خواهيد اسكن شود را روي سطح اسكنر قرار دهيد . داده هاي شيء اسكن شده به داده هاي سه بعدي پردازش خواهند شد ،كه به قسمت كپي كننده منتقل خواهند شد .
قسمت كپي كننده:
اگر شيئي كه مي خواهيد تبديل شود را درون ماشين قرار دهيد ، مي توانيد فرآيند تبديل را بر اساس داده هايي كه در بخش اسكن فراهم شده اند شروع كنيد.فرآيند تبديل با حفاظت دقيق اطلاعات اجرا خواهد شد.نتيجه شيئي دقيقاً مانند شيء اصلي خواهد بود
========
بچه ها ببخشيد ... مگي جون معذرت مي خوام.
اون موقع كه پيغام برات فرستادم مي خواستم متن ترجمه شده رو برات بفرستم كه اينترنت كافي نتمون از منبعش قطع شد
Last edited by علیرضا; 24-10-2007 at 19:35.
نميخواد ديگه ترجمه شدش رو برام بفرستي من كه نميشينم صحيحش كنم اگه انقدر وقت داشتم كه ميومدم خودم ترجمه ميكردم! ولي كارت خيلي عاليه دستت درد نكنه![]()
ممنون مگی جان .
منظورم از " برات " همون " براتون " بود ... یعنی برا همه تون !!
کار شما و شهریار جون هم بسیار عالیست !![]()
آها!!!!
خيلي ممنون نظر لطفتونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)