تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 107

نام تاپيک: جديدترين برنامه هاي Uiq3 همراه با كرك و كيجن يا سريال تست شده در W950i

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

برنامه عالی برای کار در contacts

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وفا جان لطف مي کني اين فايل رو دوباره آپ کني ؟
    ممنون

يه سوال ديگه هم دارم. من پک آيفون رو نصب کردم و بعد از اون هم فارسي ساز رو نصب کردم . خود پک آيفون يه سري فونت داره و بعد از نصبش ديگه نمي تونم اس ام اس هاي فارسي رو بخونم . سوالم اينه که ممکنه تداخل فونتهاي فارسي با فونت هاي آيفون باعث اين مشکل بشه ؟
    آيا مي شه دو تا شاخه مختلف براي فونت ها در نظر گرفت؟ کلا اينکه راه حلش چيه؟
    با تشکر
    ارادتمند
    DEICIDE
    Last edited by deicide; 16-10-2007 at 13:22.

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض دیکشنری

کاملا قابل اجراست. فقط نباید فلیپ رو باز کنی .
    در مورد بلک لیست که یکی از دوستان زحمت کشیده و براتون بهترین برنامه Advanced Call Manager رو گذاشتند که امیدوارم که تست کرده باشند و بعد معرفی.

در مورد پلیر صوتی تصویری هم من هنوز همچین برنامه ای برای uiq3 ندیدم.

سلام دوست من .خواهش میکنم مجددا.

به غیر از برنامه Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sisx اگه بقیه رو بزاری ممنون میشم و اسکرین شات هم زحمت بکشید.
    به همه دوستان خودم توصیه میکنم اگه نمیخواهید که مجبور بشید گوشیتونو فلش کنید برنامه Psiloc_CrystalArabic_UIQ3.sisx رو نصب نکنید که باعث میشه گوشیتون مشکل ÷یدا کنه.

ممنون از زحمتی که کشیدید ولی مطمئن هستید در گوشیهای uiq3 که کیبورد فارسی ندارند قابل استفادست؟؟؟

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

وفا جان لطف مي کني اين فايل رو دوباره آپ کني ؟
    ممنون

يه سوال ديگه هم دارم. من پک آيفون رو نصب کردم و بعد از اون هم فارسي ساز رو نصب کردم . خود پک آيفون يه سري فونت داره و بعد از نصبش ديگه نمي تونم اس ام اس هاي فارسي رو بخونم . سوالم اينه که ممکنه تداخل فونتهاي فارسي با فونت هاي آيفون باعث اين مشکل بشه ؟
    آيا مي شه دو تا شاخه مختلف براي فونت ها در نظر گرفت؟ کلا اينکه راه حلش چيه؟
    با تشکر
    ارادتمند
    DEICIDE
    در مورد آ÷ کردن متاسفم چون سرعت دیالا÷ مسخرم به 30 رسیده و هرکاری کردم نشد.نمیدونم این ADSL لعنتی کی میخواد در ÷ونک راه بیافته.....

من هنوز نتونستم ÷ک رو روی w950 نصب کنم چون در خود گوشی که میخوام ک÷ی کنم ارور میده و در pc هم فایل resco دیده نمیشه. ولی فکر میکنم اگه فارسی ساز رو دوباره اجرا کنی درست بشه.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض كيبورد عربي

كيبورد عربي که بايد با اينترنت اكسبلورر باز كنيد و هرجي ميخواهيد بنويسيد بعد بريد توي قسمت مسيج PASTE كنيد و اون رو ارسال كنيد .

داونلود

کد:

در آغاز فعالیت khaales's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا سلام.
    من مستر ریست کردم و همه چی پرید و نصب همه برنامه ها و ...
    اون که از اون ...
    بعد یه چیز دیگه اون برنامه جغرافیاییه که کشور های مختلف رو نشون می داد و اینا که 5 مگ هم حجم دانلودش بود روی گوشیم نصب کردم ولی اجرا نمی شه و not found می ده نمی دونم یعنی چی.
    بعد هم اون فارسی ساز رو وقتی من خودش رو اجرا کردم فونت خودش هم درست نبود. همه رو ؟؟؟؟ این جوری نشون می داد ؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    البته کورکورانه دکمه هاشو زدم و گوشیم فارسی شد. البته فولدر هایی که گفته بودی موجود نبود و خودم ساختم ولی بعد از نصب برنامه و فارسی شدن گوشی اون فولدر ها رو ندیدم تو گوشیم. بعد از نصب مخفی می شن؟ چون اومدم دوباره هم بسازم اجازه نداد و گفت به این نام فولدر داری و نمی تونی بسازی
    ممنون
    راستی یه بازی سودوکو گیر آوردم برای گوشیم که خیلی توپه با خانومم سرش دعواست. 2 مگ حجمش بود ولی خداییش می ارزید به تعداد میلیون تا جدول سودوکو داره که اگه اهلش باشید می فهمید من چی می گم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

سلام به همگي

كيبورد عربي که بايد با اينترنت اكسبلورر باز كنيد و هرجي ميخواهيد بنويسيد بعد بريد توي قسمت مسيج PASTE كنيد و اون رو ارسال كنيد .
    داونلود

کد:
    من اين کيبورد رو نصب کردم ولي برعکس مي نويسه چيکارش کنم؟

آقا سلام.
    بعد هم اون فارسی ساز رو وقتی من خودش رو اجرا کردم فونت خودش هم درست نبود. همه رو ؟؟؟؟ این جوری نشون می داد ؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    البته کورکورانه دکمه هاشو زدم و گوشیم فارسی شد. البته فولدر هایی که گفته بودی موجود نبود و خودم ساختم ولی بعد از نصب برنامه و فارسی شدن گوشی اون فولدر ها رو ندیدم تو گوشیم. بعد از نصب مخفی می شن؟ چون اومدم دوباره هم بسازم اجازه نداد و گفت به این نام فولدر داری و نمی تونی بسازی
    ممنون
    راستی یه بازی سودوکو گیر آوردم برای گوشیم که خیلی توپه با خانومم سرش دعواست. 2 مگ حجمش بود ولی خداییش می ارزید به تعداد میلیون تا جدول سودوکو داره که اگه اهلش باشید می فهمید من چی می گم.
    شما بعد از نصب فونت فارسي بايد گوشي رو ريست مي کرديد تا بتونيد فونت ها رو ببينيد. در مورد فولدرها ، بله بعد از نصب مخفي مي شن ، چون اين فولدر جزو فايلهاي سيستمي هستند و از دسترس به صورت عادي خارج مي شن اگه بخواي بري داخل اون فولدرها بايد در حالت Transfer mode ، به درايو مموري رفته و در نوار آدرس تايپ كنيد: G:\resource و سپس enter كنيد. ( دقت كنيد G در اينجا نام درايو مموري هست ) (نقل از وفا) و بعد از نصب شما دوباره اجازه ساختن اين فولدر رو نداريد .
    اين بازي سودوکويي رو هم که گفتي برامون آپ کن ببينيم چه جوريه که سرش دعواست.

اگر از دوستان کسي فونت فارسي و پک آيفون رو با هم نصب کرد ما رو در جريان بذاره ، ببينيم فونت ها با هم تداخلي داشتند يا نه؟ با تشکر
    ارادتمند
    DEICIDE

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون از برنامه های عالیتون. یک سوال:
    من گوشیم W950 هست. وقتی دیکشنری AED رو نصب میکنم، موقع اجرا پیام میده Not Found!
    اینو چیکارش میشه کرد؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

سلام
    ممنون از برنامه های عالیتون. یک سوال:
    من گوشیم W950 هست. وقتی دیکشنری AED رو نصب میکنم، موقع اجرا پیام میده Not Found!
    اینو چیکارش میشه کرد؟!
    اگه برنامه رو از اين تاپيک دانلود کردي که نبايد مشکل داشته باشه . ولي خوب تاريخ گوشي تو نگاه کن بايد تنظيم بشه.
    ارادتمند
    DEICIDE

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    deicide جان ممنون که بلک لیستو برام گذاشتی ولی من با سرور parsa space مشکل دارم میشه یه جای دیگه برام آپ کنی تو پرشین گیگ نباشه لطفا
    راستی نمیشه آواتارت رو عوض کنی من که از این جور عکسا خوشم نمیاد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 Advanced Call Manager

دوستان سلام
    deicide جان ممنون که بلک لیستو برام گذاشتی ولی من با سرور parsa space مشکل دارم میشه یه جای دیگه برام آپ کنی تو پرشین گیگ نباشه لطفا
    راستی نمیشه آواتارت رو عوض کنی من که از این جور عکسا خوشم نمیاد
    سلام عزيزم

طبق دستوري که داديد يه جاي ديگه آپ کردم . در مورد آواتار هم بچه هاي ديگه هم بهم گفتن ولي خوب من نميدونم چرا به اين نوع تصاوير علاقه خاصي دارم.

کد:
    ارادتمند
    DEICIDE
    Last edited by deicide; 17-10-2007 at 17:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •