X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFA
X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFA
من که زیاد خوشم نیمد! همون فیفا 07 بود! ولی بعضی تیکه هاش (مثل دریبل زدن) خیلی قشنگ کار شده بود! صحنه های گل یا قسمت های تو بازی مثل فیفا 07 هست! راستی دوستان این Next Gen چیه؟!
ببخشید اینی که تو فروشگاه سایت می فروشه کاملشه
کلا ارزش خریدن داره
پست اول تاپیک را بخون !
ولی دوباره و مختصر بگم که نسخه Next-Gen تنها برای کنسول های جدید یعنی PS3 و X360 عرضه شده و اختلاف بسیار فاحشی(عکس هارو ببین) با نسخه PC هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی دارد که اصلا قابل مقایسه نیستن !
پست اول رو حتما ببین !
جناب سم شما این حرکات تکنیکی و یاد نداری؟یا انتخاب دروازه بان رو.هنوز من هنوز یاد نگرفتم!
دروازبان رو چه جوری میشه کنترل کرد ؟
بقیه کنترل های ججدیشو هم بگید !
بعد هرتز مانیتور من از 85 بیشتر نمیشه ! ماله چیه ؟
اکثرا با شیفت و E هستن یا ترکیبی. دروازه بان ! تو تعویض ها دیگه ... من نسخه PC رو نگرفتم که بدونم تکنیکاش با چه دکمه ایه منتظر 360 هستم...
دروازبان رو نمیشه کنترل کرد فقط میشه بیرون آورد. دکمه اش هم Qیا E یا W هست بستگی داره دکمه هارو چجور تنظیم کرده باشی. اگر تغییر نکرده باشه باید همون دکمه سرعت باشه البته وقتی توپ دستت نیست.
عجب بازييه دمشون گرم
اين دروازبان چجوري ميشه رو گيم پد چيكار بايد بكنيم
ولي يه عيب من توش ديدم نسبت بخ نسخه قبلي اونم اينه كه تو 07 وقتي توپ دست من نبود رويه كيبورد دكمه s رو ميزدم بازيكنها عوض ميشدن منظورم كنترل بازيكانم بود ولي رو اين نسخه اينجوري نيست كسي ميدونه چيكار ميشه كرد تنظيمي چيزي نداره
در ضمن من تو بازي ديدم كه واقعا ورلد كلاسش سخت تر شده و همينطور ديدم بازيكنايه حريف دريبل زيداني ميزنن و دريبل هاي ديگه اما من هر كار ميكنم دريبل نميزنه جريان چيه در ضمن اوت انداختن فرق كرده
عوض کردن بازیکن با E هست.
سم جان میشه کنترل کرد.مثل بازیکنا.حالا شما 360 رو بگیری دیگه راحتی.با دسته آموزش داده اما برای پیسی نمیشه.یعنی من هنوز یاد نگرفتم.
اگه کسی تونست دریبلارو با جوی استیک پیسی بزنه یا دروازه بانو سوییچ کنه به بقیه هم یاد بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)