اگر اشتباه نکنم این بازی فقط روی WII و Gamecube هستش ، با امولاتور خوب اجرا میشه یا خیر ؟
اگر اشتباه نکنم این بازی فقط روی WII و Gamecube هستش ، با امولاتور خوب اجرا میشه یا خیر ؟
وای چه بد !!!!!!! چرا این بازی نصیب ما نمیشه !!!!! دعا کنید برای Pc هم بیاد![]()
من الان دارم 0 رو بازی میکنم خیلی باحاله . حیف که بعضی جاها سیستمم کم میاره به هر حال دارم تبدیلی بازی میکنم دیگه :(
چه طوری ؟ با دلفین ؟ به من یاد بده ! + لینک دانلود ایمیج 0 یا این رو بذار
آره با دلفین ، این جدیدش خیلی باحاله از اینجا دانلود کن :
فقط یادت باشه که باید Directx SDK رو هم نصب کنی وگرنه کنترل هاش کار نمیکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود امیدوارم که کار کنه چون من خیلی وقت پیش دانلود کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword is : mrblonde4gcmaniaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک DirektX SDK
دیگه فکر نکنم چیزی لازم داشته باشی فقط امیدوارم که بتونی فایل های اسپلیت شده رو جوین کنی اگر نتونستی بگرد دنبال یک برنامه فایل جوینر چونکه اول باید این فایل ها رو بچسبونی به هم بهت یه فایل 7z میده بعدش با برنامه مربوطه آنزیپ کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک تورنتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم دلفین چه قدره ؟
یه لینک درست حسابی نیست ؟
به تورنت نمیشه اعتماد کرد !
راپید هم که.....
اقا من بهتون قول میدم این بازی مثل بازی های دیگه که اول برای ps3 میومد برای pc هم بعهد چند ماه میادش
دلفین 4-5 مگه ، خوب من که از سایت رسمی لینک دادم که .
این بازی ها یعنی دو تا اویل 0 و کرنیکل خیلی وقته که اومده (2007) و هرگز برای PC قرار نیست که بیاد ، فقط با نینتندو قرار داد داره .
اه ! چه بد !!!!!!!! اینا چرا ما رو زجر میدن ؟؟؟؟ باید برای همه کنسول ها بیادش ................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)