من کم نیاوردم درس داشتم هر وقت بیکار شم میام
من به سونی اریکسون رای دادم.
سوني در موقابل امكاناتش پول كمتري ميگيره و خريدار با 200 چوق صاحب همه چي ميشه البته درجه 2
انصافا نيايد موضع بگيرين كه حق
از خونه كه بيرون ميري به تعداد پيكان كه تو خيابون ميبيني يه سوني معمولا كا750 هم دست يه بچه ميبيني
وجدانا بريد امار بگيريد دست كارگر سر ميدون چه گوشي بيشتر (كارگرا محترم منظورم درجه اجتماعي)
به چه گوشي سوني مينازيد كا750 يا پي990
سوني ماله زير خط فقر
خودتونو گول نزنيد
در ضمن به تعداد راي نيست ببين كي اومده راي داده كارگر سر ميدون يا .........
Last edited by shahab-asemani; 04-10-2007 at 23:44.
از نظراتتون متشکر
اما فکر کنم نظرات مخالف هر برند رو توی تاپیک خودشون نگیم بهتره توی تاپیک نظرسنجی گفته بشه شکل بهتری داره
فرض کنید یکی بیاد دمه در خونتون بگه تو مزخرفی!
موفق باشید
خوب معلومه سونی ا ریکسون باحالتره , چه از نظر کیفیت چه از نظر طراحی , و ...
ما که نقاش داشتیم خونمون رو رنگ میکرد افغانی بود و n70 داشت بهش گفتم گوشیت چطوره ؟
گفت زیاد بدرد نمیخوره من که راضی نیستم![]()
حالا N70 خوبه N73 رو بگو!ما که نقاش داشتیم خونمون رو رنگ میکرد افغانی بود و n70 داشت بهش گفتم گوشیت چطوره ؟
گفت زیاد بدرد نمیخوره من که راضی نیستم![]()
يه مسالم ميزدي كيفيت كا310 وكا510 كه عمر مفيد يه سال بعد خراب ميشن با دستگاه شوك يكي در ميون دوباره
موتورشون راه ميوفتهپي 990 هم كه مظهر طراحي
اون به جاي خونه . شما رو داشته رنگ ميكرده
دوست من بهترين هاي سوني دست پايين ترين افراد جامعه ديده ميشه
شما ن95 يا 9500 . 9300..8800 n93i . رو دست عام ديدي
نوكيا واسه هر طبقه اي از جامعه گوشي ميزنه
كاش سوني گوشيهاش مسل ن73 بود
1- چرا الکی میگی من آبجیم تقریبا 2ساله که k510 داره هیچیشم نشده.
2- برو تو همون کلوپ خودتون ببین چند نفر دارن میگن n95 داره خز میشه. مگه آدم دیوانس که 500 الی 1000000 تومن بده بابت این گوشیایی که گفتی به غیر از n95
9500= دستگاه پرس
n93= ساطور
8800= بیشتر برای آدمای افسرده خوبه که روحیشون شاد بشه هر روز با یه رنگ میدن بیرون این گوشیو
3- اگه گوشیای سونی اریکسون مثل n73 بود که ما نمیرفتیم طرفه سونی اریکسون
منو دوستم با اختلاف 2 روز گوشی گرفتیم من k800 اون n73. رنگ تمامه دکمه های n73 رفته ولی ماله من فقط دکمه# یه لایش بلند شده. اینم از کیفیت
در ضمن شما که اینقد پولدارینو گوشی عیونی( به قوله خودت) میگیری یه کلاس خصوصی برای املات بگیر.
مثل درسته نه مسل!!!!
در ضمن اصلا حرف طراحیو نزن که پیروز نمیشی
Last edited by SAEED_BARCELONA; 05-10-2007 at 17:26.
سلام دوست عزیز!
لطفا اینطوری درباره ی قشرای زحمتکش پست ندین!
شما با سونی اریکسون مشکل دارین یا با اینکه کارگر سر کوچه موبایل داره؟
در ضمن هیچکس هیچ شکی نداره که الآن نمیتونی صرفا روی قیمت بالای هیچ گوشی گفت که گوشیه خوبیه!و نه میشه گفت جواد نمیشه!محض اطلاع n95 همش 230000 تومنه!مدل چینیش!خوب حالا اگه کارگر سر کوچتون بیاد بخره گوشی به درد نخوری میشه کلا n95؟
خود اصل گوشی هم که قیمت بالایی نداره!
به هر حال شما مطمئنا می دونین که k310 و k510 گوشیهایی هستن که یه خورده قدیمی شدن(حال بماند که حرف شما تحت شرایط خاصی اتفاق میوفته و این برای خیلی از گوشیای نوکیا اتقاق افتاده مثال بزنم؟و نمیشه گفت که این گوشی گوشیه بدیه!این دو گوشی در زمان خودشون کلی فروش داشتن اما همونطور که می بینی هیجوقت جواد نشدن!)و هیچوقت نمیاد کسی اونا رو مثال بزنه!مثل اینکه من بیان 7710 نوکیا رو مثال بزنم توی سرعت کندش!این کار اشتباست!چون اون موقع ظرفیت همین بود!(هر چند که می خواست تقلیدی کو کورانه کنه از سونی اریکسون تا عقب نمونه)
کسایی که برن طرف نوکیا یه ضعف بزرگ تو این شرکت میبینن و اون طراحی ماشینی بدون احساسه!(نگین که احساس مال دختراست یکی از عوامل مهم توی طراحی همین در نظر گرفتن احساس و انتقال اونه هرچند خیلی کم)
نوکیا شرکت بزرگیه گوشیای خوبیم میزنه بیشترین سهم رو هم از سیمبین داره اما مشکل داره با خودش!
درگیری نوکیا با خودش اینه که قراردادیو که دارن با سونی اریکسون نمیدونه باید چی کارش کنه!
قرارداد اینه که هیچوقت نباید همه ی امکاناتو توی گوشی قرار بدن تا بازار تشنه بمونه!حالا نوکیا تشخیص نمیده که وقتی میاد یه نسل جدید میزنه از گوشیاش حداقل بیاد پیکچر مسیجو توش فعال کنه!یا از این دست اشتباهات مسخره!(حالا نگین این قابلیت قدیمی شده بود و نوکیا قصد داشت با این سیاست نسلشو بکنه که بعد پشیمون شد،حالا نیست که همه از این گوشی استفاده می کنن!)
اینو هم بدونین که p990i یکی از شیکترین طراحی ها رو داره و یکی از برتری هاش(فقط یکی) طراحی زیباشه!اون نظر شماست و محترم!
اما معمولا رو نظر اکثریت مانور میدن...
خیلی حرفا مونده بمونه واسه بعد...
در ضمن از من چیزی به دل نگیرینا...
موفق باشین!
Last edited by Mahyar_p30; 05-10-2007 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)