منم اهوازم !!! ای بد نیست اما خب با این هوایی که هرروزش شده خاک که از اونور میان و متاسفانه کاری هم نمیکنن که مردم بدبخت خاک نره تو حلقشون غیرقابل تحمل شده
منم اهوازم !!! ای بد نیست اما خب با این هوایی که هرروزش شده خاک که از اونور میان و متاسفانه کاری هم نمیکنن که مردم بدبخت خاک نره تو حلقشون غیرقابل تحمل شده
Last edited by feefy; 27-11-2008 at 11:18.
آره تهران هواش افتضاحه.سابقا ميرفتم سر كار كه تقريبا وسط شهر بودش همين هوا فقط كلي از انرژي آدم رو ميگرفت.از اينجايي كه خونمون هست و طبقه ي بالا هستيم قشنگ كثيفي هوا معلومه.تو اين 6 سال فقط يك دوبار بوده واقعا آسمون رو آبي ديدم كه اونم چند روز متوالي بارش شديد بارون بوده قبلش باعث شده هوا تميز بشه
مشهد
همینکه هر موقع اراده کنی تو حرم آقایی برای راضی بودنش کفایت میکنه .
اگه میشد دست آقا و حرم و گلدسته رو گرفت آورد تهرون عالی میشد.
یاهو
من ساکن اهوازم ... اگر مثل همه خوزستانی های خونگرم که عاشق شهرشون هستند و تمام مشکلات رو تحمل می کنند نبودم ، خودم این شهرداری و شورای شهر و ... لجنش رو به آتیش می کشیدم
من توی شهری هستم که سموم صنعتی از هر طرف به شهر ما سرازیر شده و آب و هوای شهرمون رو به بدترین آب و هوا در کل کشور تبدیل کرده بطوریکه باعث بسیاری بیماریها مثل ام اس و سرطان پوست و ... البته مقام اول رو داریم در ام اس ولی ... کو گوش شنوا !! باید بشینیم و ببینیم که شهر ما به گورستانی تبدیل بشه که همشون جوونها با هزاران امید و آرزو بودند ... من موندم کجای دنیا در ده کیلومتریش بزرگترین کارخونه تولید فولاد خاورمیانه فعاله اره افتخار کنید که بزرگترین کارخونه رو دارید ( که اونهم در رژیم سابق ساخته شد) جون مردم که مهم نیست...
اصفهان . . .
الان که از شهرم دورم خیلی خیلی بیشتر قدرشو می دونم . . .
عاشق اصفهانم ، بهترین شهر ایران . . .
از شهر و جایی که زندگی می کنم اصلا به هیچ وجه راضی نیستم .
اما چه کنم سرنوشت اینگونه خاسته .
فعلا باید بسوزم و بسازم .
فرقی برام نداره کجا باشم مهم اینکه خودم باشم بد جور خودمم,فرقی نداره!از چی راضی باشیم!؟از چی ناراضی؟همه جای ایران باتلاق دست ساز من است.
شهر من تهران . شهر کثیف و شلوغ و پر سر و صدا و گران . مردمش پایین ترین فرهنگ را در بین مردم ایران دارند .
کاش میشد از اینجا بروم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)