تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 27 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 262

نام تاپيک: مشکلات حرفه ای ویندوز

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستا من دوتا سوال سخت داشتم فکر نمیکنم کسی بتونه جواب بده:

1-کنترل پنل من از منوی استارت محو شده حتی از run هم نمیشه آوردش اورو میده چرا اینجوری شده و چطوری بیارم تو منوی استارت؟
    2- قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر

سلام عزیز

سوالات واقعا سخت بود !!!!!!!!!!!!!

ولی خوب هر چیزی راهی داره

جواب سوال اول

برین run\gpedit.msc\user configuration\administractive templates\control panel

حالا در سمت راست روی prohibit access to the control panel دابل کلیک کنید و اون رو به حالت
    not configured تغییر بدین

جواب سوال دوم

این سوال رو نفهمیدم چی کار کردین , اینو کامل تر توضیح بدین میخواین چی کار کنین یا چی کار کردین

ویندوزهاتون چیا هستن ؟
    رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟
    درایو c که معمولا perimary هستش و درایو d شما چیه ؟
    در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟
    و ...

این همه چیز مبهم رو سیستم شما موجود و برا همین کسی نمیتونه دقیق بگه اشکال چیه

لطف کنین دقیق تر راهنمایی کنین

موفق باشین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عرض به حضور شما كه من يه يوزر بيشتر تعريف نكردم. سطح دسترسى اون هم Admin هست. اگر براى اين يوزر پسورد تعريف كنم، موقع بالا اومدن ويندوز صفحه‌‌اى مى‌ياد كه بايد روى آيكون يوزر ساخته شده كليك كنى و پسورد رو بزنى تا وارد بشى.
    من مى‌خوام بدون گذاشتن پسورد، اين صفحه رو موقع بالا اومدن ويندوز ببينم.

سلام عزیزم

ممنون که کامل توضیح دادی

فرهمند جان خوب راهی پیشنهاد کردن و در اصل راهش همینه اما فکر کنم چون یک اکانت دارین و روش پسوورد نزاشتین
    پس نمیشه welcome رو از کار انداخت

اگه درست حدس زده باشم پس ما باید سیستم رو دور بزنیم اما چه طوری

شما برین ادرس زیر

start\run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr osoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts

حالا در سمت راست یه مقدار جدید از نوع REG_DWORD بسازین و داخلش این رو کپی کنین
    Administrator
    حالا مقدار اون رو یک بدین و ریجستری رو ببندین

حالا برین control panel\user account

و روی change the way users log on or off کلیک کنین و سپس تیک گزینه ی use the welcome screen
    رو بردارین و apply کنین .

حالا برین
    start\run\control userpasswords2
    و
    گزینه ی user must ... روتیک بزن و apply کنین

حالا سیستم رو ریست کنین و ببینین درست شده یا نه

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

winxp عزیز!!

چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!

آلان توی دفتر هستم و فرصت ندارم بهت بنویسم.

آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه ( شوخی )

به امید دیدار!!!
    فرهمنــــــــــد

سلام عزیز

منتظرم

باید خیلی سخت باشه مثل این که

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همگي دوستان
    يه سوال دارم. اگه هنگام نصب ويندوز سيستم پيغام Fatal erorr بده ، معنيش چيه؟ اين ارور چه جوري پيش مياد؟ و در آخر اينکه راه حلش چيه؟ (ببخشيد سه تا سوال شد.)
    ارادتمند
    DEICIDE

سلام
    خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه یکی از خطاهای بسیار بد و ناجور هستش که می تونه کامپیوتر را از کار بندازه در این حالت کاربر نمی تونه کاری انجام بده و بعضی از فرمانها از او گرفته می شه زیرا این فرمان بستگی به عملکرد سخت افزار و حافظه و پردازنده سیستم شما داره دلیل این مشکل به خاطر این است که گاهی برنامه به یک قسمت ممنوعه وارد می شه که برایش تعریف نشده است و سی پی یو قادر به پردازش او نیست و برای اینکه عملکرد خود را حذف کنه مجبور میشه سیستم را خاموش یا ریستارت کنه به همین دلیل وقتی سیستم خاموش یا ریستارت می شه ممکنه از نظر ظاهری هیچ اتفاقی نیفتاده باشه اما اطلاعات ذخیره نشده شما از بین می رود البته این error ممکنه توی خیلی از جاها اتفاق بیفته که یک نمونه اش توی نصب ویندوز اتفاق می افته

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

winxp عزیز!!

چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!

آلان توی دفتر هستم و فرصت ندارم بهت بنویسم.

آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه ( شوخی )

به امید دیدار!!!
    فرهمنــــــــــد
    سلام فرهمنــــــــــد و winxp عزیز
    نه بابا زیاد اهل حال با این جور چیزها نیستم باور کن وقت نداشتم ولی حال می ده سیستم را دستکاری کنی . اگه ایده جدید دارید بدید . البته به winxp گفتم چه طوری میشه این کار را کرد . من کوچیک همه شما به خصوص شما دو دوست عزیز هستم . هر چی یاد گرفتم از شما بوده جز این چیزی نبوده .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستا من دوتا سوال سخت داشتم فکر نمیکنم کسی بتونه جواب بده:

1-کنترل پنل من از منوی استارت محو شده حتی از run هم نمیشه آوردش اورو میده چرا اینجوری شده و چطوری بیارم تو منوی استارت؟
    2- قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر
    سوال اول را که winxp جواب دادند . میشه لطف کنید و سوال دوم را یکم واضح تر بگید من چیزی متوجه نشدم
    برای چی می خواهید این کار را بگنید لطف کنید دلیلش را هم بگید

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با سلام به همگی
    من یک ویستای اریجینال روی سیستمم دارم که از نوع Home Premium هستش .و میخام زبان فارسی هم برا تایپ بهش اضافه کنم اما تو این ادیشن امکانش فراهم نیست و راهنمای ویندوز به این مساله اشاره کرده که امکان اضافه کردن زبان جدید فقط تو ادیشنهای ULTIMATE وBUSINESS هستش .حالا برای اینکار من باید ویندوزمو UPGRADEکنم یا نه؟ و اینکه اگه اینکارو بکنم آیا ویندوزی که ارتقا پیدا کرده از حالت اریجینال خارج میشه یا نه؟
    سوال دومم اینه که با توجه به اینکه من یک بک آپ از ویندوزم گرفتم با پارتیشن بندی مجدد هارد میتونم بک آپو تو درایو جدیدی که پارتیشن شده RESTORE کنم.
    با تشکر فراوان از تمامی دوستان.
    آقا اگه یکی جواب بده ممنون میشم.

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

بله اگر فايل backup روي هارد نباشه كه با پارتيشن بندي كلي حذف بشه
    و پارتيشن جديد هم حجمش بايد با پارتيشن موقع backup گيري يكي باشه تا مشكلي پيش نياد
    در مورد ويستا تو هيچكدوم از نسخه ها نبايد مشكلي براي استفاده از زبان فارسي باشه

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام عزیز

سوالات واقعا سخت بود !!!!!!!!!!!!!

ولی خوب هر چیزی راهی داره

جواب سوال اول

برین run\gpedit.msc\user configuration\administractive templates\control panel

حالا در سمت راست روی prohibit access to the control panel دابل کلیک کنید و اون رو به حالت
    not configured تغییر بدین

با تشکر از جوابتون
    ویندوزهاتون چیا هستن ؟ هر دوشون XP هستن
    رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
    در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟ویندوز روی d
    من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم
    Last edited by بهنازی; 06-10-2007 at 22:33.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بله اگر فايل backup روي هارد نباشه كه با پارتيشن بندي كلي حذف بشه
    و پارتيشن جديد هم حجمش بايد با پارتيشن موقع backup گيري يكي باشه تا مشكلي پيش نياد
    در مورد ويستا تو هيچكدوم از نسخه ها نبايد مشكلي براي استفاده از زبان فارسي باشه
    متشکرم از پاسختون
    بک آپو رو دی وی دی ریختم .در حال حاضر روی سیستم فقط یک درایو دارم و میخام چند تا درایو دیگه هم ایجاد کنم.با پارتیشن بندی جدید میشه بک آپی که گرفتمو restore کنم؟
    در مورد ایجاد زبان فارسی اگه میشه یک توضیحی بدین که تو ویستا چطوری این امکانو ایجاد کنم.ممنون از لطفتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •