تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: بهترین گوشی برای گرفتن عکس

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بروبچ ادعای K800 لطفا یه عکس از K800 بزارید که کیفیت این عکسها رو داشته باشه... تا من بفهمم این دوستمون که میگه N73 به شدت کم میاره راست میگه یا نه ...
    سلام دوست عزیز
    خداییش این عکسات کیفیت دارن ؟؟؟؟ (تا شما به چی بگی کیفیت )
    برو توی همون آلبوم عکس ک800 و ن73 کیفیت عکس رو توی هر دو گوشی و ک800 بیشتر ببین
    ادعای ن73 !!!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تایید
    کسی که حرفه ای باشه میره نسبت به نیازش گوشی میگیره
    ن73 کامله ؟؟؟؟
    ال سی دی که از ک800 بی کیفیت تر
    دوربین .......
    قیافه .......
    موادی که قابش رو درست کردند ......
    صدا توی هدفون .......
    قیمت ........
    فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
    ال سی دی n73 معرکه س. k800 رو قورت میده عزیزم. هر چی باشه نوکیاست. نوکیا الان دیگه همه گوشی هاش 16 میلیون رنگ هستن اما سونی اریکسون هنوز یه گوشی 16 میلیون رنگ نتونسته تولید کنه...

دوربین n73 هم تو روز بهتر از k800 و تو شب قبول دارم نویز داره...

قیافه سلیقه ای...

در مورد موادش حرف نزن که خندم میگیره. پشت n73 رو دیدی ؟ اون پلاستیک ضد خش رو روی کدوم گوشی سونی اریکسون میشه دید ؟ با ناخن روش خط بنداز بعد روش دست بکش خش ناپدید میشه. حرفهای خنده دار نزنید دیگه.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ال سی دی n73 معرکه س. k800 رو قورت میده عزیزم. هر چی باشه نوکیاست. نوکیا الان دیگه همه گوشی هاش 16 میلیون رنگ هستن اما سونی اریکسون هنوز یه گوشی 16 میلیون رنگ نتونسته تولید کنه...

دوربین n73 هم تو روز بهتر از k800 و تو شب قبول دارم نویز داره...

قیافه سلیقه ای...

در مورد موادش حرف نزن که خندم میگیره. پشت n73 رو دیدی ؟ اون پلاستیک ضد خش رو روی کدوم گوشی سونی اریکسون میشه دید ؟ با ناخن روش خط بنداز بعد روش دست بکش خش ناپدید میشه. حرفهای خنده دار نزنید دیگه.
    منم قبول دارم که ال سی دی ن73 خوبه ولی چون اندازش بزرگه کیفیتش از ک800 کمتره
    دوربین که خداییش ک800 بهتره )اینم من نمیگم . همه ی دنیا میگن)
    موادش رو هم حالا ولش ولی خدایی جوی استیک بدی داره (البته توی سایت های تخصصی زیاد دربارش بحث شده)
    !!!

آخر فروم باز morteza_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من n95 دارم بگم بهترین دوربین در بین گوشی ها رو برای عکس برداری داره.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دقیقا پشت k800 هم همین طوره. با ناخن که خط بکشی روش بعد دست بکشی میره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم قبول دارم که ال سی دی ن73 خوبه ولی چون اندازش بزرگه کیفیتش از ک800 کمتره
    دوربین که خداییش ک800 بهتره )اینم من نمیگم . همه ی دنیا میگن)
    موادش رو هم حالا ولش ولی خدایی جوی استیک بدی داره (البته توی سایت های تخصصی زیاد دربارش بحث شده)
    !!!
    اوه اون کیفیت بیشتر اینقدر ناچیزه که اصلا قابل تشخیص نیست. ال سی دی n95 هم 240 در 320 و اندازه ش از k800 و n73 بزرگتره اما کیفیتش رو برو ببین یا p990 که اونم 240 در 320 و خیلی هم از n73 و k800 بزرگتره اما کیفیتش از هر دوتای اینا بالاتره...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خداییش این عکسات کیفیت دارن ؟؟؟؟ (تا شما به چی بگی کیفیت )
    برو توی همون آلبوم عکس ک800 و ن73 کیفیت عکس رو توی هر دو گوشی و ک800 بیشتر ببین
    ادعای ن73 !!!
    حتما منظورت از کیفیت اینا هستن ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

[quote=M.etallic.A;1629661]بروبچ ادعای K800 لطفا یه عکس از K800 بزارید که کیفیت این عکسها رو داشته باشه... تا من بفهمم این دوستمون که میگه N73 به شدت کم میاره راست میگه یا نه ...

/quote]

آخ جون بازم دعوای کا800 و ان73 ببین دوست عزیز سر این موضوع بحث زیاد شده شما برو توی روز برو توی اتاق عکس هم با کا800 بگیر و هم با ان73 بگیر می بینی که تفاوت چندانی نداره توی بعضی موارد ان73 بهتر ولی توی بعضی موارد کا800 تازه اونم همه روش توافق نظر ندارن و هرکسی با جزئیات یه چیزی میگه اونم اگه عکسا رو ظاهر ویا روی کامپیوتر بندازی تفاوت آنچنانی نداره خب تا اینجا تقریبا برابرند.
    ولی یه عکس توی شب با ان73 بگیر و یه عکس هم با کا800 نمونه اش رو هم من توی تاپیک البوم گذاشتم که با تنظیمات نامناسب بوده میتونی نگاه بکنی دیگه اصلا احتیاج نیست که به جزئیات نگاه کنی یا عکس رو توی کامپیوتر بندازی قشنگ همون لحظه ادم ... باشه میفهمه که کا800 چقدر عکسای توپی میگیره.
    در ضمن سرعت عکس گرفتن با کا800 خیلی بیشتره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز خودم میدونم زیاد بحث شده یه طرف بحث هم همیشه من بودم معمولا... ببین من فقط خواستم جواب اونی رو بدم که گفته بود عکسبرداری K800 به شدت از N73 بهتره. آخه طوری گفت به شدت که من فکر کردم داره در مورد یه دوربین Vga حرف میزنه... بهتره دقت کنیم در پست زدن نه اینکه هر چی به فکرمون رسید زود تایپش کنیم و بعد ارسال رو بزنیم هر چی باداباد...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دوست عزیز خودم میدونم زیاد بحث شده یه طرف بحث هم همیشه من بودم معمولا... ببین من فقط خواستم جواب اونی رو بدم که گفته بود عکسبرداری K800 به شدت از N73 بهتره. آخه طوری گفت به شدت که من فکر کردم داره در مورد یه دوربین Vga حرف میزنه... بهتره دقت کنیم در پست زدن نه اینکه هر چی به فکرمون رسید زود تایپش کنیم و بعد ارسال رو بزنیم هر چی باداباد...
    درسته دوربین کا800 خیلی از ان 73 بهتر نیست من پست قبلی ام رو با تجربه ای که داشتم گفتم و توی اونجا گفتم که با چه اختلافی کم کا800 بهتره ولی توی شب کا800 واقعا فرق داره اونم به لطف فلاش زنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •