تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 140

نام تاپيک: :: کلاهبرداری به شیوه ایرانسل ::

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یک چیز بگم این متالیکا ما حرف همیشه از دهن میزته

هیچ کس دلش برای ملت ما نمیسوزه اینو مطمئن باش

فکر کردی این همه تبلیغ برای چی

یکم فکر کن

بله کلاهبرداری به روش نوین

بزار زمان بگذره بعد میفهمی قضیه چی بوده

چند تا آشنا دارم تو خود شرکت ایرانسل

یارو داره راست میگه خودمون کلاهبرداری می کنیم

بعد یک عده همچنان سنگ این ایرانسل رو به سینه میزنند که نگو

قضیه مثل یک هیئت شده که غذا خوب میده ملت همه حمله می کنند

حالا چون دو تا sms مجانی باهاش دادی دیگه آره

لطفا چشمان خود را باز نگه دارید .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بیخیال.به نظر من این...... ارزشی ندارن که بخوایم سرشون دعوا بکنیم.هر کسی یه سلیقه ای داره.بی خیال آقا.به نظر هم احترام بزارید.حقایق خودش معلوم میشه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینم باید تصحیح کنی .51%شرکتهای دولتین ولی این شرکتها سهامدارن وشرکت اصلی یک شرکت خصوصیه به ایم ایرانسل هیچ ربطی هم به دولت نداره میتونید اساسنامه ایرانسل وهم چنین صحبتهای مدیر عاملشو مطالعه کنید
    شما مثل اینکه چیزی از سهام نمیدونی. دوست من وقتی 51% سهام یه شرکت متعلق به یه فرد حقیقی یا حقوقی باشه یعنی تصمیم گیرنده اون شرکت و تقریبا صاحب اصلی شرکت اونه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نمیدونم من چرا تا بحال به این نتیجه نرسیدم. مخصوصا در مورد sms که آدم سرویس میشه تا یک sms بزنه اونم اگه برسه. اکثر دوستان دو تا مورد خوب پیدا میکنند میکنند بعد برای اینکه لیستشون طولانی بشه چند تا چیز هم از خودشون اضافه میکنند. من خودم بارها شده خواستم به ایرانسل sms بزنم ولی بهش نرسیده بعد تصمیم گرفتم به جای sms زنگ بزنم که اونم بعد از 20 بار پیغامهای مختلف و بوق اشغال(شبکه مشغول است) با صدای یک آدم آهنی مواجه شدم.
    دقیقا تجربه خیلی هاست از جمله خود من...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تا حالا که تمام مقالات اینترنت و روزنامه و رادیو تلویزیون به شدت بوی سنگ اندازی از طرف دولت رو میداد . خیلی خری که نمیفهمی ( ببخشید اینطوری میگم ) , نگاهت رو از روی تعصبه و فکر میکنی دنیا طوریه که تو میبینی .
    من حرفی ندارم اگه بهم بگی " ملت ساده دل و مظلوم " ولی دیگه به پاچه مون نبند که فکر میکنیم ایرانسل یه شرکت ناجی هست که از اون سر دنیا اومده .
    .
    ::فقط به قسمتهایی که ارزش جواب دادان داره جواب میدم::

برای شما متاسفم اولا بخاطر طرز حرف زدنتون و دوما بخاطر اینکه منابع خبری تون روزنامه و رادیو و تلویزیونه و احتمالا منظورتون از اینترنت هم سایتهای خبری داخلیه....

من نگاهم از روی تعصبه ؟؟؟!!! من یه منتقد هستم و دارم انتقاد میکنم. این شما و چند نفر دیگه هستید که دارید از روی تعصب از این شرکت طرفداری میکنید. البته شما سعی میکنید لحنتون به جوری باشه که این تعصب رو نشون نده مثلا میگی
    بابا به خدا بحث الکی نکنید , ایرانسل هم یکی از این دزدها ولی نه دیگه اینقدر .
    QUOTE]

اما در کلیت قضیه داری طرفداری میکنی.دیگه واسه ما که نه... (ما خودمونیم برنده جایزه اسکار هستیم)

بابا به خدا بحث الکی نکنید , ایرانسل هم یکی از این دزدها ولی نه دیگه اینقدر .
    بعد هم کی گفته 51 درصد سهام دولتیه ( دوستان قبل هم توضیح داده بودند ) صاایران , بنیاد جانبازان , بانک ملی یا هرچی ... تمام سهامشون یا توی بازار بورسه ( دست مردمه ) یا دست اشخاص حقیقی . شرکتهای دولتی هست که سهامدار حقیقی نداره و دولت خودش سهامداره ( البته یه مقدار هم توی بورس دارند ) .
    .
    ببین دوست من شما مثل اینکه از جریان خبر ندارید. شما اصلا میدونید چرا ترک سل انصراف داد و mtn که نفر دوم مناقصه بود جاش رو گرفت ؟ واسه اینکه مجلس میگفت باید حتما 51 درصد سهام ماله ایرانسل باشه که یه شرکت ایرانیه و 49 درصد ماله ترک سل که ترک سل اینو قبول نکرد و mtn جاش اومد.این من نیستم که خبر ندارم از هیجی شمایید که اصلا در جریان کار نیستید و 4 تا خبر از تلویزیون و رادیو شنیدید و تو روزنامه هم یه چیزی خوندید دیگه فکر میکنید اطلاعتتون تکمیله...

و اما ادامه ماجرا... قرار بود کل سهام ایرانسل ( یعنی 51 درصد سهام کل ) رو بدن به مخابرات که mtn مخالفت کرد. چون mtn به هیچ وجه نمیخواست طرف حسابش دولت ایران باشه و برای همین سهام رو به صورت صوری به بنیاد جانبازان و صاایران و بانک ملی واگذار کردن که دهن mtn بسته بشه و مشمول تحریم امریکا هم نشه... اما طرف حسابش بازم دولت و مخابراته ...

قبلا دوستان جوابتو دادن , دیگه معلوم شد رسما بدون مطالعه و از روی تعصب یه حرفی میزنی . اگه مال مخابرات بود که قیمت سیم کارت حداقل 700 هزار تومن بود , دلیل میخوایی اینطوری حساب کن
    قیمت سیم کارت + 15 درصد سود دلالی + مالیات و عوارض + حق سرویس های جانبی و هزینه نمایشگر و .... کلی هزینه دیگه که خودش بتونه سود کنه .
    باشه من بدون مطالعه حرف میزنم شما مطلع هستی واسه ما کافیه.
    Last edited by M.etallic.A; 12-09-2007 at 12:24.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم از این بلاها زیاد سر دوستام و حتی خودم اومده و میاد
    اس ام اساشون به من نمیرسه یا من اس ام اسام به اونا نمیرسه.
    وقتی یکی بهم زنگ میزنه 3-4 بار اول صدای طرف نمیاد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من طرفداری ایرانسل رو نمیکنم ( نون خورش نیستم ) , ولی دیگه شلوغش نکنید .
    بابا به خدا من راضیم , همه کسانی هم که دیدم راضی اند .
    اصل رضایت خودمه و اطرافیانم که حاصل شده .
    حالا هر اپراتوری هر چقدر میخواد دزدی کنه ( حرف بیخود هم نزنید , که " متاسفم " و " ملت ساده دل " و ... ) .
    دیگه جو سازی نکنید .
    عزیز دلم برو یه ذره مطالعه بکن بعد بیا اینجا پست بده , اینجا حرمت داره . هر کی هر کی نیست بیایی اینجا دری وری ببندی به هم .
    خیلی ازت ناراحت شدم وقتی دیدم حرفهای خاله زنکی میزنی .
    شاید دو تا پست بعدی ازت معذرت خواستم ولی الان نه .
    شما راضی هستی و همه کسایی هم که دیدی راضی هستن... من که هر کسی رو دیدم رضایت نداشت و فقط از سر بی پولی مجبور شده بود سیم کارت ایرانسل رو بخره. همین دوره که مخابرات سیم کارت ثبت نام میکرد خیلی ها که ایرانسل داشتن سیم کارت اعتباری مخابرات رو گرفتن.

ببین بازم میگم چون شما راضی هستی و چند نفر رو هم که دیدی راضی هستن دلیل نمیشه اونهایی که ناراضی هستن دروغگو و متعصبن. اصلا شما که راضی هستی چرا میای اینجا پست میدی ؟ من این تاپیک رو زدم تا اونهایی که ناراضی هستن و تعدادشون هم کم نیست بیان نظر بدن. شما هم خوب میخواستی پست بدی یه بار پست میدادی و میگفتی من که راضی هستم و هر کسی رو هم که دیدم راضی بوده . تموم شد رفت نه اینکه دیگه بخوای جبهه بگیری و طرفداری کنید و ... پشت سر هم پست بدی. این نشون میده شما فقط یه مشتری ساده ایرانسل نیستی.

عزیز دلم برو یه ذره مطالعه بکن بعد بیا اینجا پست بده , اینجا حرمت داره . هر کی هر کی نیست بیایی اینجا دری وری ببندی به هم .
    بچه های قدیمی اینجا و اونهایی که منو میشناسن تو این فروم میدونن بدون مطالعه و تحقیق هیچ وقت تاپیک و پست نمیزنم. حرمت اینجا رو هم ما دیگه بعد از بیشتر از یک سال عضویت درک میکنیم دوست من و نیازی نبود شما یاداوری کنی. میدونم هر کی هر کی نیست. نمیدونستم ایراد گرفتن به کار یه اپراتور تلفن همراه دری وری باشه. معذرت میخوام از شما... فکر کردم بهترین جا اینجا باشه واسه مطرح کردن این موضوع. چون این فروم مستقل اداره میشه و به هیچ جایی وابسته نیست... نه مثل موبایلستان که همچین تاپیکی رو اونجا هم زدم و admin اونجا سریع پاکش کرد و تو صفحه اولش تبلیغ ایرانسل رو دیدم.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب حالا تمام صحبت های شما صحیح...
    چیکارش میشه کرد؟
    یه عده از مخابرات راضین یه عده از ایرانسل...هر کس حق انتخاب خودشو داره.
    با این تاپیک ها و بحث ها هم نه ایرانسل ورشکست میشه نه مخابرات...خدتونم خوب میدونید که این بحث ها هیچ فایده ای نداره.

یکی برای خودش(نه در کل) ایرانسل عالیه میره ایرانسل میخره و لذتشو میبره...یکی دیگه به نظر خودش و برای خودش مخابرات خوب جواب میده میره مخابرات میخره...حالا هر کس میخواد فکر کنه اون یکی دزده.

لازم نیست کسی نگران اون یکی باشه که داره ازش دزدی میشه...شما خودتونو راضی نگه دارید...
    به نظرتون ایرانسل دزده؟ خب برید یه مخابرات بخرید مثل بقیه.
    به نظرتون مخابرات آشغاله؟ خب پس برید ایرانسل بخرید.

آخر این بحث ها جرو دعوا و فحشه و آخرشم چند نفر بن میشن و تاپیک میره توی ترش.
    Last edited by jackhammer; 12-09-2007 at 12:42.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه مملکتی که این قدر مردمش سر چیزای بی خودی اینطوری می پرن به جون هم واقعا هیچ وقت درست نمیشه . متاسفم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما کاملا درسته. اما من گفتم هدفم شفاف سازی بود. به هر حال آدم اگه بدونه خیلی بهتره...

در حال حاضر ما دو انتخاب داریم که در هر دو صورت سرمون کلاه میره... چیکار میشه کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •