تا حالا که تمام مقالات اینترنت و روزنامه و رادیو تلویزیون به شدت بوی سنگ اندازی از طرف دولت رو میداد . خیلی خری که نمیفهمی ( ببخشید اینطوری میگم ) , نگاهت رو از روی تعصبه و فکر میکنی دنیا طوریه که تو میبینی .
من حرفی ندارم اگه بهم بگی " ملت ساده دل و مظلوم " ولی دیگه به پاچه مون نبند که فکر میکنیم ایرانسل یه شرکت ناجی هست که از اون سر دنیا اومده .
.
::فقط به قسمتهایی که ارزش جواب دادان داره جواب میدم::
برای شما متاسفم اولا بخاطر طرز حرف زدنتون و دوما بخاطر اینکه منابع خبری تون روزنامه و رادیو و تلویزیونه و احتمالا منظورتون از اینترنت هم سایتهای خبری داخلیه....
من نگاهم از روی تعصبه ؟؟؟!!! من یه منتقد هستم و دارم انتقاد میکنم. این شما و چند نفر دیگه هستید که دارید از روی تعصب از این شرکت طرفداری میکنید. البته شما سعی میکنید لحنتون به جوری باشه که این تعصب رو نشون نده مثلا میگی
بابا به خدا بحث الکی نکنید , ایرانسل هم یکی از این دزدها ولی نه دیگه اینقدر .
QUOTE]
اما در کلیت قضیه داری طرفداری میکنی.دیگه واسه ما که نه... (ما خودمونیم برنده جایزه اسکار هستیم)
بابا به خدا بحث الکی نکنید , ایرانسل هم یکی از این دزدها ولی نه دیگه اینقدر .
بعد هم کی گفته 51 درصد سهام دولتیه ( دوستان قبل هم توضیح داده بودند ) صاایران , بنیاد جانبازان , بانک ملی یا هرچی ... تمام سهامشون یا توی بازار بورسه ( دست مردمه ) یا دست اشخاص حقیقی . شرکتهای دولتی هست که سهامدار حقیقی نداره و دولت خودش سهامداره ( البته یه مقدار هم توی بورس دارند ) .
.
ببین دوست من شما مثل اینکه از جریان خبر ندارید. شما اصلا میدونید چرا ترک سل انصراف داد و mtn که نفر دوم مناقصه بود جاش رو گرفت ؟ واسه اینکه مجلس میگفت باید حتما 51 درصد سهام ماله ایرانسل باشه که یه شرکت ایرانیه و 49 درصد ماله ترک سل که ترک سل اینو قبول نکرد و mtn جاش اومد.این من نیستم که خبر ندارم از هیجی شمایید که اصلا در جریان کار نیستید و 4 تا خبر از تلویزیون و رادیو شنیدید و تو روزنامه هم یه چیزی خوندید دیگه فکر میکنید اطلاعتتون تکمیله...
و اما ادامه ماجرا... قرار بود کل سهام ایرانسل ( یعنی 51 درصد سهام کل ) رو بدن به مخابرات که mtn مخالفت کرد. چون mtn به هیچ وجه نمیخواست طرف حسابش دولت ایران باشه و برای همین سهام رو به صورت صوری به بنیاد جانبازان و صاایران و بانک ملی واگذار کردن که دهن mtn بسته بشه و مشمول تحریم امریکا هم نشه... اما طرف حسابش بازم دولت و مخابراته ...
قبلا دوستان جوابتو دادن , دیگه معلوم شد رسما بدون مطالعه و از روی تعصب یه حرفی میزنی . اگه مال مخابرات بود که قیمت سیم کارت حداقل 700 هزار تومن بود , دلیل میخوایی اینطوری حساب کن
قیمت سیم کارت + 15 درصد سود دلالی + مالیات و عوارض + حق سرویس های جانبی و هزینه نمایشگر و .... کلی هزینه دیگه که خودش بتونه سود کنه .
باشه من بدون مطالعه حرف میزنم شما مطلع هستی واسه ما کافیه.